Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TreF7

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
TreF7 2015.07.12 15:52:58
Rövid fotósorozat az 1969. júniusi, közös magyar-szovjet hadgyakorlatról. Bármilyen információt az eseményről, vagy a képeken látható hadieszközökről szívesen olvasnék, lévén nem vagyok a téma ismerője...
Olvasónk eszmefuttatása a pénzről és annak stigmatizálásáról. Szerinte a pénz a mozgatórugója mindennek. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az alábbi témákban várjuk a…..
TreF7 2015.02.22 12:07:10
@jet set: 160 lakott nm, Vaillant kazán, +10cm szigetelés a 40-es falakon. Mit nem értesz ezen? Ennyi a számla a leghidegebb hónapban. Nem azt írtam, hogy minden hónap ennyi.
@kuki123: Igen jól számoltál, 45 km a munkahelye, albérlet szóba sem jöhet, és nincs busz, vonat oda, csak két órás kerülővel. Ez van, ha közelebb talál munkát hazajön. szerencsére folyamatban van a váltás.
Van Vegyestüzelésű kazán is, csak nincs aki befűtsön és figyelgesse a tüzet naphosszat. Akármivel meg nem fűtünk, csak fával és gázzal!
Naiv vállalkozókkal minden évben befizettetik az 5000 forintos védelmi pénzt az ipari kamarának, ami cserébe az évente rendez egy bulit, amire nem hívja meg a vállalkozókat: Ez bazmeg egy igazi faszszopó kompánia. Minden cégemmel évente 5000 Ft-ot be kell fizetni a nagy fogalmatlan…..
TreF7 2014.03.25 18:36:00
Már szerveződik az "ellenkamara"
www.facebook.com/groups/1esulet/
Az önszerveződő egyesület neve: ÉRVEK
TComment Ha utálod a dízelt 2012.05.04 06:10:00
Csendes, még bőven takarékosnak is nevezhető. És kombinak hűdemekkora! Ja, hogy dízel? Észre sem fogod venni. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
“az épület alatt egymást keresztező Lei és Szent György vonal kivételes pozitív földi energiát sugároz ezen a ponton. E pozitív adottságot kihasználva folyamatosan szerveznek gyógyításokat, tanfolyamokat, összejöveteleket az ingatlanban. Aki ott járt mind pozitív élménnyel…..
TreF7 2011.12.21 12:43:52
@Advanced Flight: Vaterán mindig van pár hasonló stílusú szekrény olcsó pénzért:-)
Belsőség Kilométer FAIL! 2010.12.26 12:50:00
Autót hirdetni trükkös kilométeróra-állással úgy, hogy közben egy bárki által elérhető aukciós oldalon ott van ugyanaz az autó lényegesen több kilométerrel: FAIL! Persze, tudjuk, több lehetőség is van: 1. Az aukciós szándékosan állította többre, hogy olcsóbban…..
TreF7 2010.12.26 14:09:09
@Brigi \"B. A.\" főnöke: Én biztosan regisztrálnék, ha lehetne.
Egyébként pedig műszaki vizsgánál valahol regisztrálják a km óra állást.
Máig felfedezett magyar nyelvemlékeink egytől-egyig különlegesek, megtalálásuk és birtokunkba jutásuk története gyakran kalandos, sőt néhányuk fennmaradása igencsak a véletlen műve. Cikkünkben áttekintjük a legeket, az első írott magyar szótól az első versen át, egészen az…..
Unalmas a meeting? Nyomj egy tücsköt! A főnököd megint valami hülyeséget kért? Mehet a Chewbacca! A kollégád bejelentette, hogy a jövő héten szabadságra megy, és az ő munkáját is te csinálhatod? Tedd teljessé a pillanatot egy drámai hanghatással! Az instantfun oldalon egy…..
Autófília Lehet, hogy eltört 2010.03.17 09:00:00
Lehet bizony. Bárkivel előfordulhat. Szerencsére nem karambolról van szó, csak egy kis bosszúságról. Pár napja épp szépen sütött a nap mikor autóztunk. Kedves utasom egy hirtelen mozdulattal kipattintotta a helyéről a napellenző, ami a mozdulat továbbvitele folytán a kezében is…..
hiper Önkiszolgáló pénztár 2010.01.08 08:09:00
Az önkiszolgáló pénztárgépről volt egy nagyon jó cikk az Origón. Röviden összefoglalva: nyugaton már alkalmazzák ezeket, de Magyarországon nem merik, mert egyrészt nagyon drága a telepítése, másrészt meg – most hogyan is fogalmazzak finoman – a vásárlók…..
Akik ott voltak a szeptemberi Balassagyarmati utcai veterán motorversenyen, máig lelkesen rajonganak a feltámasztott kezdeményezésért. Mi sajnos lemaradtunk róla, cserébe archív képekkel próbáltuk pótolni az élményt: a Nógrád Megyei Levéltár gyűjteménye lett a segítségünk. A…..