Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Axton

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kapcsold le a villanyt. a hócipőm van tele ezzel az egésszel. pedig ha nagyképű lennék, nagyobb környezetvédőnek tartom magam, mint sokan, akik villanyoznak ma este. persze, figyelemfelhívás, miegymás. oké. de. de nagyon nem szeretem az álságos dolgokat. és ez nagyon nagyon…..
Az első részben megállapítottuk, hogy hiába menőbb a sízés, túlkoros kezdőknek snowboardozni kell, mert ez a műfaj legálisan engedi a pályán üldögélést. Az is kiderült, hogy sítúrán nehéz szexuális kapcsolatot létesíteni, de még nem fejtettem ki, miért.Az első…..
A magyar politikai életből eleddig hiányzó, a német zöldek klasszikus szlogenjét - nem jobbra, nem balra, hanem előre - követő, "harmadik erőnek" szánt ökopolitikai alternatíva megfogalmazását tűzte ki célul a környezetvédő, szociális és jogvédő civil szervezetek…..
Axton 2008.07.01 09:59:13
Új MÁV blog Összehasonlítás 2008.05.21 10:04:44
Hej a svédeknél nem csak szőke bögyös cicák, de kultúrált vonatok is vannak. Követendő példa lehetne a MÁV részére. Reméljük egyszer az életben utolérjük őket... Kedves Megint Állunk Vazze Volt szerencsém a közelmúltban egy nap eltéréssel utazni svéd és magyar…..
A Dwarf Complete nevű japán csodát is többen beküldtétek már, ami nem meglepő, mert a cucc remek kis kalandjáték príma logikai fejtörőkkel. Negyven tárgyat kell összeszedni egy labirintusban, illetve a tárgyakhoz vezető többi tárgyat (kulcsok, akadályokat szétbontó csákány,…..
Sok embernél gondot jelent szobanövényeinek ápolása. Leginkább a rendszeres öntözés, amit sikerül egyszer-egyszer elfelejteni. De vannak növények, amelyeket már ez is alaposan megvisel. Rosszabb esetben teljesen elfelejtik szerencsétlen kórót megitatni, ami pedig a végzetét…..
Axton 2007.12.11 18:48:11
Jaja! A semmiből! Adott egy darab gumó, a csodagumó. El sem ülteted, fogja magát és kikel. Sőt, kivirágzik! De meg is bánod, hacsak nem szereted a rothadásszagot :) A csodagumó (Sauromatum) Kelet-Indiából származik. A kontyvirágfélék (Araceae) családjába tartozik. Voodoo Lily-nek…..
Úgy látszik sűrű hetünk van. Már ami a kis királyokat illeti. Mondjuk minden kakas csak a saját szemétdombján király és ezek a királyságok se tartanak örökké... Reméljük Szia, Azt hiszem lassan én is írok a nagyszerű vasutasaink ügyfélbarát panaszvonalára. Naponta…..
Nem rossz! De tényleg! Természetesen ez a kaki, amiről szó van, ez egy gyümölcs, mégpedig a Diospyros kaki. Összefuthatunk vele szinte minden nagyobb multi gyümölcsöspolcán. Kb. úgy néz, mint a paradicsom. Ez amúgy egy kétszikű fa termése, amely szubtrópusi éghajlatú…..
Ha esetleg túltengésünk van a kínai konyha egyik fontos alapanyagából, ne takarítsuk be! Hagyjuk megnőni, majd csináljunk belőle bútort! Sőt! Hagyjuk elszaporodni, és saját bambuszligetünk lehet pár év alatt, melyet hamar megirigyel majd a szomszédunk. Gondoltad volna, hogy több…..
Axton 2007.12.01 16:28:54
Ezekből a kis húsevőkből hamarosan ügyes kis légyfogók lesznek. Friss ültetésű harmatfüvek 'erdeje'. Hát nem mondhatnám, hogy túl nagyok lennének :) A háttérben egy 1 Ft-os... A drosera nemzetségbe rengeteg faj tartozik. Több éghajlaton is megtalálhatóak, de főként a…..
Nem szoktunk sajtóközleményeket egy-az-egyben lehozni, de miként a rabszolgaként dolgoztatott afrikai kisgyerekek sem tudják visszadobni a folyómederbe a csiszolatlan gyémántdarabokat, úgy mi is behódolunk végzetünk előtt, engedünk a csalfa élvezetnek, és teljes szélességben,…..
w Vackor néni busza 2007.06.13 06:00:00
Szaftos hörögnivaló készülődik, máris ünnepelhet a hörgipar. Be lesz itt zárva több száz iskola. Megö-hö-lik a falut, húgybasüppesztik, véknyába tipornak a falunak ezek, mert gyűlölik a puszták népét, mert ezek azok. Pedig igen, be kell zárni, mégpedig sürgősen. Viszont…..
Axton 2007.06.13 09:17:48
Klebelsberg Kúnóék korában az hogy 5km-en belül legyen iskola, az egy kicsit másabb mint hogy most ugyanez legyen helyzet.
Ha valaki nagyon vidéki volt, azaz 5kmt kellett mennie iskolába, akkor kb 1 óra alatt oda is ért a gyerek. Most ha a falusiaknak városba kellenne menni, az is ugyanennyi lenne. És most jöhet hogy de hát az kínzás, de nagyvárosokban is utaznak ennyit a szerencsétlen gyerekek. vagy a városi gyerekeknek mindegy azok városba születtek, szenvedjenek? akkor ennyi erővel szenvedjenek a falusiak is, mert ők odaszülettek.
100 évvel ezelőtt iskolai felszerelés többnyire papirban, tintában, palatáblában és krétában kimerült. Ez még dél-afrikában sok iskolában most is csúcstechnologiát jelent. Na most ugye tandíjat fizetni, iskolát támogatni az itt nem igazan menő, szóval oldja meg az állam.. az államnak sokmindent meg kell oldani, de azért mindent nem várhatunk el. meg illene tenni valamit azért nekünk is.
én inkább járatom a gyerekem 20-30 km-re levő jól felszerelt iskolába mint a falusiba ahol számitogépet csak fényképen láthatnak a diákok. szép dolog a lokálpatriotizmus, de az idiotizmus már nem.

szerintem be kellenne vezetni kötelezően 1 hetes pest/vidék nyaralást. aki vidéken lakik annak évente 1 hét kötelezően pest belváros, aki pesten lakik annak 1 hét kötelezően vidék, és akkor talán mindenki megérti milyen pesti szmogban és forgalmi dugóban rohadni, vagy milyen olyan faluban élni ahol semmi nincs.
mellesleg ez lenne ám a belföldi turizmus:P