Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szoszsoszoszo

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy az már lenni szokott, a Lángoló Gitárok szerkesztősége idén sem csinál közös listát, egyenként viszont megmutatjuk, hogy miket hallgattunk 2012-ben a legtöbbet, milyen dalok, milyen koncertek tetszettek nekünk a legjobban, miben csalódtunk, és mit várunk a következő évtől.…..
Van Halen - A Different Kind of Truth (Universal Music) David Lee Roth utoljára 1984-ben szerepelt közös lemezen Alex és Eddie Van Halennel, és ugyan 1996-ban egy időre megint hajlandó volt szóba állni a testvérpárral, a zenészek továbbra sem bíztak egymásban (a Van Halen Gary…..
szoszsoszoszo 2012.02.11 22:43:12
@nyubocs:
Egy kis segítség. Melyik német oldalon lehet rendelni ennyiért, aki kiszállít Mo-ra?
Imádok könyveket olvasni zenei témában, (ön)életrajzokat, gyakorlatilag csak ez érdekel. Sajnálom, hogy nem hamarabb születtem, vagy nem hamarabb kezdtem el tudatosan követni és kutatni a zenéket és ami mögöttük van. Zenei vonatkozású élmények, történések megélése…..
Hát most minden túlzás nélkül izzadok és remegek. Kinyitottam Csabesz levelét, amiben ennyi szöveg volt: Híres ember lábú híres ember volt már? Aztán elkezdtem facsarni az agyam, voltak is tippjeim, de az egész nem állt össze, csak annyit éreztem homályosan, hogy ez valami igazi,…..
Az indexen találtam ezt a videó-összeállítást, de nem akarom pusztán csak megismételni, amit ott írt a Pókerakadémia, még akkor sem, ha csak pár mondat volt. Viszont nagyon tetszett és aki esetleg nem látta, annak itt alant - illetve beljebb - betettem a videót. Hozzáfűznék…..
szoszsoszoszo 2010.02.22 13:12:58
@gray: Az 1981-es Táncdalfesztiválon a Kft, a Korál és a Hungária átgázolt a kordagyurcin, aki fel volt háborodva az ótvar szimfonikus zenekar (vezényelt Körmendi Vilmos) által kísért vérciki slágerének blamája miatt. Azt nyilatkozta, hogy mérgében mikor kiesett megevett 2 rántott csirkeszárnyat. Akkor kellett volna abbahagyni.
Subba Van még olyan, hogy MDF? 2010.02.22 12:00:00
Persze, hogy van, hogy ne lenne, mindent el is követnek, hogy übereljék azt a poént, hogy az SZDSZ-szel léptek választási szövetségre. Hát milyen emberek ezek már könyörgöm? Biztosan nagyon aranyosak civilként (nem), de jelöltként maximum a Sas Kabaréban állnák meg a helyüket.…..
szoszsoszoszo 2010.02.22 12:53:54
@telekino: Vádlott álljon fel!
Február 10-én adják át az idei Fonogram-díjakat, ami a vasárnap lezajlott Grammy magyar megfelelője lenne. A jelölteket egy 250 fős bizottság állította össze a 2009-ben megjelent magyar (és külföldi) lemezekből. A 2010-es névsor alább olvasható, de előtte még elmondjuk, hogy…..
Az ORTT még sosem vizsgálta az Esti Showdert, de a január 14-ei műsorban elhangzott “paraszt picsa” és a “pénzes geci” kifejezések véget vetettek ennek. Fábry műsorát természetesen egy néző panaszolta be, a médiahatóság pedig egyhangú szavazással a…..
  (előzmény: 30-11; 50-31) #10. - A MÁSOK ÉLETE (2006) Rendezte: Florian Henckel von Donnersmarck A kortárs német film meghatározó színészének utolsó befejezett mozifilmje nem csupán Ulrich Mühe bravúros alakítása miatt tekinthető az évtized…..
szoszsoszoszo 2010.01.04 16:17:37
@venomspawn: Sajnos a listád 2/3 mainstream szar, túlhájpolt trükkfilmek.
Lassan mérleget kell vonnunk az elmúlt 10 év legsikeresebb albumairól és ezt most megtette a Billboard is, hiszen mielőtt az összes írástudó munkatársa szabadságra ment volna, közhírré tétette a Billboard Albums of the Decade listát. (A munkatársak tuti csak kiírták a szabit és…..
Bensőséges ünnepség keretében jubilált tegnap este Kovács Ákos a Mahasz éves gálaműsorán, az Arany Torok (korábban Arany Zsiráf, később Fonogram) díjátadó ünnepségen. Ákos sorozatban huszonötödik alkalommal lett az Év énekese, amihez hasonló bravúrt nemcsak a magyar…..
Pénzügyi okokból, de ha igazából ez a kezdődő jobboldali hatalomátvétel jele, az sem baj. Korábban már megindokoltuk, miért nem. A Szívlapát csodálatos videóján kívül csak ennyit szeretnék hozzáfűzni: A NAP-KELTE tervezett témái: Testünk titkai: kapszulás…..