Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Subsonic

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ob121 A kínai szuperexpresszek 2014.01.07 12:28:47
A China Railway High-speed (kínaiul: 中国铁路高速, rövidítése: CRH) a kínai nagysebességű vasút projekt megnevezése, mely a Kínai Államvasút (CNR) és a Kínai Vasúti Minisztérium (China's Ministry of Railways: MOR) felügyelete alatt áll. A program keretein belül 2012-ig 10.000 km pályát 200 km/h…..
Subsonic 2014.01.09 15:16:51
@// Gery Greyhound:
Kínában nagy jelentősége van a számokat körülvevő misztikumnak.
Épületek liftjeiben kihagyják az emeletek számozásánál a "rossz számokat", gépjárművek rendszámaiért hajlandóak kisebb vagyont kifizetni, csak hogy szerencsés számokból álljon.
Kint ez a megszokott, európai felfogással nehéz elhinni és ha már ott jár az ember, nem szabad európai fejjel gondolkodni.
Idejekorán beszélnünk kell a témáról, mert az Astra beindításáról szóló cikk kapcsán érdekes információt kaptunk egy olvasótól. A sztori izgalmas, úgyhogy csapjunk bele. Mai cikkünk blogposztja...
Subsonic 2012.02.24 00:01:52
Következő custom Audink egy Quattro, melyet német barátaink Roadsterré alakítottak át. A képek alapján nem éppen tákolásról van szó, viszont szépnek semmiképp sem mondanám a végeredményt, főleg, hogy egy legendát tettek tönkre. ..
Ha gonosz akarok lenni, a VW-csoportnak semmi szüksége egyliteres fogyasztású tanulmányautókra, csak bele kell ültetni valamelyik normálisabban fogyasztó modellbe Gerhard Plattnert, a nemfogyasztás pápáját. Előbb-utóbb megoldja. Hiszen ugyanezzel a típussal már egyszer produkált…..