Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Söpö

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schmitt Pál lemondott, a kormánypártok hamarosan megnevezik és megválasztják az utódját. Messziről nézve végül minden úgy történt, ahogy ilyen esetekben szokott. Az elmúlt napok fordulatos, önellentmondásoktól hemzsegő eseményei – amelyek átgondoltságukban leginkább a…..
Söpö 2012.04.02 20:37:03
Szerintem fontos leszögezni egy valamit. Orbán mindent megtervez előre. Ahogy Gábor a 300. bejegyzésében írja: "Orbán Viktor a magyar politikai élet legtudatosabb politikai vállalkozója."

Azaz Orbán tudta már januárba hogy milyen kimenetelek lehetnek, és ő hagyta hogy így alakuljanak a dolgok. Szerintem nem véletlen hogy csak óvatosan támogatta Schmittet a múlt héten. (Az én értelmezésemben azt mondta hogy ez az ő harca, meglátjuk mire jut, ezen a poszton ha jól játszik mandátuma lejártáig megmaradhat.) DE! Szerintem lehetett célja az is hogy a poszt megürüljön. Hogy miért? 1. Mert egy most megválasztott elnök sokkal tovább regnál egy esetleg elbukott választás esetén is. 2. Mert így esély van a kormány félidős "megtisztulására" is. Ha a Schmittes időszakot elkönyveljük a "drasztikus lépések-bólogató elnök" időszakának, akkor a következő évek ha a fontolva haladás jelszavát kapják azzal egy sokkal kiszámíthatóbb, váltani mindig időben tudó, rettentően megfontolt kormányfő és kormánypárt benyomását keltik, ami hatalmas előrelépés lehet nem csak a külföldi média és befektetők szemében, de a magyar lakosság szemében is. Lendíthet a gazdaságon, és lendíthet a párt esélyein is 2014-ben.

Szerintem az esély nem csak egy jobboldali elnökre
nagy, de egy megbízható, jogban és közgazdaságban jártas szaktekintélyre is, aki valóban összefogná a nemzetet.
Az előző bejegyzésben amellett érveltem, hogy nagy valószínűséggel „a sokak által várt megújulás helyett a magyar politika elmúlt egy évtizedének logikája, tematikája és szembenállása határozza meg az eljövendő éveket is”. A Fidesz-MSZP világot, abban a…..
Söpö 2011.01.01 19:47:09
@Balt: Én nem járok sűrűn modjuk az M1/M7 bevezető szakaszán, gondolom ott a legdurvább a helyzet. Én az óriásplakátokat azért nem szüntetném be mert ez a legbiztosabb hirdetési forma. Egyszerűen azért mert mindenki látja, akár tömegközlekedéssel, akár kocsival megy...

Ezt ki kellene használni, és komoly pénzeket kellene elkérni a felületekért! Legyen jobban szabályzott, városkép szempontjából jobban megtervezett, és önkormányzati pénzeket hozó ez az üzlet is! (Filmekbe is el lehet rakni reklámot, úgy hogy ne zavarja az embereket - gondolok itt a termékelhelyezésre- erre is lehetne esztétikus és jövedelmező megoldást találni!)

A Fidesz sokat bírált politikája mellett ezt is meg tudná csinálni rendesen, de mégsem ezt teszi... Ez egy félmegoldás, valószínűleg hátsó szándékoktól vezérelt.
Nem értem, most akkor ő nem olyan, mint a mi politikusaink – mondja és kérdezi az egyik nyugati nagykövetség munkatársa, amikor Orbán Viktor politikájáról beszélünk. Az Economist legújabb számában harcias, összeférhetetlen („pugnacious”) embernek írja le a magyar…..
Úgy vagyok én a hasbeszélőkkel és kesztyűbábokkal, mint a vakondokkal, jó, van, érdekes, de alapvetően felesleges dolog, ha nem lenne, nem hiányozna az emberiségnek. Ez persze csak egy vélemény, az meg olyan, mint a segglyuk, és mindenkinek van belőle, a lényeg az, hogy a Comedy…..
Söpö 2010.12.13 15:27:54
@sixx: Nem hiszem hogy az elég magyarázat hogy valaki már ezt kimondta előtted, a blog színvonalát rontja ha ilyeneket írsz. Osbourne papa is leharapta már egy denevér fejét de ettől még nem fogja mindenki ezt csinálni a népszerűségért...

Az ember nem ezért jön ide, hogy f*szságokat olvasson. És ezt ne vedd támadásnak. Felháborodtam rajta, persze erősen reagáltam, de építő kritika akart lenni.
Söpö 2010.12.13 15:35:44
@sixx: vak bloggerek közt félszemű a király!
Subba Szexi csevej a Villában 2010.12.08 02:17:00
Nem tudom, hogy máskor is ilyen erős tartalommal bír az egyelőre csak éjjel működő online adás a Való Villából, mindenesetre ha ezt mindig így tolják, rendszeres néző leszek! Alig tizenöt perc alatt megtudtam, hogy Béci szeret véres puncit nyalni, és dugott már seggbe úgy nőt,…..