Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megegyszer (törölt)

4 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokj le a bagóról, dugdosd a vécépapírt, ne ülj le senki ágyára, mert pofán vernek. Ha nem vigyázol, már az első nap lelopják rólad a ruhát. Mr. Phe megfontolandó jótanácsai első bűntényes börtönbe vonulóknak: Szinte semmit ne vigyél magaddal, aminek a legkisebb értéke…..
megegyszer (törölt) 2010.06.09 08:31:55
@OTP: Azt ugye tudod, hogy az új szabályozás szerint ha nem vonulsz be időben, akkor semmiféle kedvezményt nem kaphatsz benn!
A kezdő bloggoló keserve: a kutya sem nézett rám, ezért oldalogtam arrébb egy hónapon keresztül. De a cél nemes, ma pedig akkora hülyeség volt a Sportban, hogy muszáj írni.Ma a 16.oldal főcíme: "Hódeszkában eddig tarolnak a hazaiak". A cikk idomul a címhez: lelkendezve…..
tvblog Akik a szünetjelet nézik 2010.02.11 21:57:00
A nézettségi adatokat vizsgáló átlagember mindig is érdeklődéssel figyelte az elsötétítések hol pár ezres, hol pár tízezres nézettségeit, s meg is fogalmazta magában a kérdést, hogy vajon ki az a balga, aki a semmit figyeli készülékén? A jelenségre legalább egy tucat…..
megegyszer (törölt) 2010.02.12 10:34:15
@Roan: Nem, nem úgy mérik. szerinted ki az a hülye, aki BEÍRJA, hogy nézte az elsötétítést? Azt mérik, hogy hány százaláknál megy az adott adás. Abba benne van az alvás, szex, komolyabb szarás.
Talán szokatlan, hogy a hétvégi programajánlóval foglalkozunk, de nem utoljára tesszük: régi sérelmünk, hogy komplett sportágakat mellőz a szerkesztőség. Most nem erről van szó, az újság igen példamutatóan közli, hogy a hétvégén futócél és légfegyveres nemzetközi…..
Miközben a büntető jogrendszerünk egyik legmegkérdőjelezhetőbb intézménye az előzetes letartóztatások jelenlegi gyakorlata, és alig lehet alternatív megoldásokat kijárni, mintha a rendörség direkt arra játszana, hogy a házi őrizet miért nem biztonságos megoldás.M. Róbert…..
megegyszer (törölt) 2010.01.22 10:58:09
 Az újságírásban alapvetően két nagy probléma van: ha nincsen hír, vagy ha sok van. Úgy látszik a tegnapi napon egyszerre szenvedtek mind a két problémában derék szerkesztőink. A 13. oldal „24 óra” című rovatába úgy tűnik gyorsan kellett valami, így…..
 Hajdanában, amikor az európaiak, mint úgynevezett civilizátorok megjelentek Afrikában, nem fordítottak túl nagy figyelmet, a sokrétű nemzeti, etnikai, nyelvi különbségek megismerésére: "néger, néger" mondták, aztán húzogatták a határokat, ahogyan nekik tetszett.…..
Nekem a Tim Burton- Roald Dahl-Johnny Depp hármast semmi nem bírja űberelni ma (Charlie és a csokigyár, RTL Klub, 20:00), de őszintén ajánlom a Mr. Brooks (HBO, 20:00) című thrillert is, mellyel Kevin Costner visszaírta magát a színészlistára. Emellett lesz egy kedves blődség a…..
megegyszer (törölt) 2009.12.21 07:42:12
Tegnap délután, már sötétben elmentünk szánkózni a gyerekkel meg a kutyával a 11-es busz végállomásánál lévő erdőbe. Puma mudi, ennek megfelelően villámgyors és idegbeteg, de van egy vitathatatlanul jó tulajdonsága, hogy sosem szökik el. Sőt 20 méternél messzebb se csavarog…..
Mandiner blog Hallom, féltek 2009.12.17 08:31:00
  Hallom, féltek. Színpadon, nézőtér előtt, kézenfogva. Egy kabarénak nevezett ripacskodásban. Remeg a hang, jön az Orbán.   A hétvégén az ATV jóvoltából a Sas kabaré szórakoztatta a nemzetet. A Mikroszkóp színpad jobb sorsa érdemes társulata ezúttal…..
megegyszer (törölt) 2009.12.17 19:15:39
@ÁrPi:
Hogy valami értelem is legyen a hozzászólások között:
Az ős teniszben a FRANCIÁK nem az angolok. Az órát használták eredményjelzőnek. A nagymutatót tekerték negyedre (15-re), félre (30-ra), háromnegyedre (45-re), aztán aki az egészre jutott az nyert. Aztán az angolok, hogy csavarjanak egyet azt mondták, hogy a 45-öt hosszú kimondani, így csináltak belőle 40-et.

Na.
megegyszer (törölt) 2009.12.17 19:16:46
Az alábbi, konkrét munkajogi  szakmai kérdéseket felvető, és jogilag kidolgozott ügyet a Zugügyvéd elsősorban ráérő kollégáknak ajánlja. Tisztelt Zugügyvéd, abban kérném a kommentelők tanácsát az alábbi esetben, milyen érveléssel lehetne előállni felperes…..
Sasvári Plastik Angelday József internetes híresembertől kaptuk 2 perccel ezelőtt ezt az ocsmányságot. Barátunk jellemző módon letagadta, hogy ő találta volna ki a ritka műfajú (rövidítésvicc X parasztvicc) alkotást, amit emberileg amúgy akár meg is lehetne érteni, hiszen: -…..
Kontár Vera 'vérmes' búcsúja 2009.11.25 12:59:00
Nagyhirtelen két új VateraVerás videó is került fel a youtube-ra.Búcsúzik tőlünk Magyarország reklámpiacát az elmúlt hónapokban felpezsdítő cirkusz. Bár a végén mindenki azt mondja 'én megmondtam, én tudtam előre', azért szerintem mégis elég jóra sikerült a kampányuk.…..
megegyszer (törölt) 2009.11.26 09:17:20
@Kontárblog:
Így oké, én csak a tévéreklámra figyeltem fel, nem voltam vaterás - addig, mert IGEN azóta az lettem! Talán elsőként életemben hatott rám reklám.
Nyolcszoros pénzt fizet a német 2010-es vb-győzelmére a legnagyobb angol fogadóiroda, a William Hill.Bár nincs szerződése, Kubica, Rosberg, Webber, Barrichello és egy sor másik pilóta előtt van, alig marad el a 7/1-gyel fizető Felipe Massa mögött, a hatodik legesélyesebb. A…..
Fú, azt sose gondoltam volna, hogy a XXI. század első évtizedének leggusztustalanabb futballjelensége pont Henry lesz. Hogy pont ő lesz Vacskamati után a második nagy, egyetemes, világméretű csaló. A csodás pasi, Arsenal-legenda, Barcelona-libling Thierry, a flegma gólörömével és…..
Magyarországon korán felnőttszámba veszik az embert, olyan szempontból főleg, hogy már egy gyerekkel is éppen olyan parasztok a boltban, mint egy kifejlett Naiv Ügyféllel. A Homárnak persze kevesebb gyerek írja meg az élményeit, mint szavazókorú, ezért külön üdvözöljük a 14…..
Simán...Itt, ahol a csúfos bukás után fél évvel is Il Ferro matricás kocsikkal mászkáltak az emberek, egyáltalán nem meglepő az, hogy egy nagyjából százhúszezer forint plusz postaköltségért megszerezhető "KISS gitárért" két nappal az aukció lejárta előtt már…..
Megérkezett az influenza járvány, nincs is ilyenkor aktuálisabb rajzfilm, mint a Dr. Bubó. A Lutz márkájú fenyőtobozokkal szivarozó körzeti orvos, aki leginkább egy Freud-paródiára emlékeztet, és hat számmal nagyobb asszisztensnője, Ursula, aki reménytelenül szerelmes a…..
Kevés jobb dolog van egy kellemes bebaszás után, mint a kaja amit megetet veled az az átkozott ital. Minél intenzívebb az ízhatás, és minél zsírosabb annál jobb. Eleve limitált a kínálat hajnali három körül amit magához tud venni az ember, de nézzük mik a…..
 Szerintem ez túlírt és kamu, de döntsétek el.Sziasztok Szakítósok!Sokáig érlelődött bennem az elhatározás,de végre rászántam magam,hogy mint olyan sokan,a szakítós közönsége elé tárjam a magánéletem.A történet a Pécsi Tudományegytem közgáz karán…..
megegyszer (törölt) 2009.11.10 15:05:34
w Szabadság, förtelem 2009.11.10 05:00:00
Valószínűleg budapestiek ezrei szörnyülködnek azon, ahogy kinéz például a Kossuth Lajos utca. Százezrek pedig le se szarják, viszont a felháborodott ezrek se csinálnak semmit azon kívül, hogy rosszul érzik magukat. Két fiatal grafikus most eljutott odáig, hogy minimális…..
Nikola Tesla földi pályafutásának első 25 évéről szóló múlt heti posztunk örvendetes olvasottságától fellelkesülve (24 óra alatt 11 ezer egyéni látogató 23 ezer oldalletöltést produkált, amivel a blog eddigi históriájában a második helyre kapaszkodott) nekilátunk tehát…..
Petőfi Sándor, a lánglelkű költő, a március 15-ei események egyik főszereplője, országos ismertsége és a haladás (polgári változások) híveinek szimpátiája ellenére 1848 június 15-én, napra pontosan három hónappal a pesti forradalom után az 1848-as első népképviseleti…..
Az előző bejegyzésben azt próbáltam meg bemutatni, miként állhat elő olyan helyzet a 2010-es választás után („első forgatókönyv”), hogy a Fidesznek kétharmados parlamenti többsége legyen. Röviden azt mondhatnánk: nehéz, de nem lehetetlen. Egy politikai…..
megegyszer (törölt) 2009.11.03 14:49:10
@vizimolnár:
De van, az egész demokrácia a jogszabályok szellemén alapul...