Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ajajj

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindannyiunk Viktátora január 19.-én nem csupán ismertette az EU Elnöki programját a parlamenttel - amiben különösebb vita nem volt -, nem csupán bezsebelt néhány nagyon erős kritikát (érdemes megnézni, hogy grimaszol, gy.k. ez nem érv), hanem persze a maga "orbánus"…..
"Családias a légkör, barátságos és szakszerû a kiszolgálás" - írja a MediLine biodiszkont üzletház weboldala. A családiasságba azonban - a kétgyermekes Homár szerint némi joggal, a de a kereskedelemben mégis kissé szokatlan módon - nem értik bele a gyerekeket és a…..
ajajj 2009.12.08 11:49:37
@CatMother: vagy lehet hogy férfi vagy?azért csinálnál automatikusan új gyereket az asszonynak?:)
ajajj 2009.12.08 11:52:20
@CatMother: Legalább helyesen írnál, így nem elég hatásos...
Várom már az említett időpontot...
Mandiner blog Fosni naplementében 2009.10.01 08:01:00
  Két halálsápadt férfi áll a sírgödör szélén és egymást kényezteti. Kőkeményen, ellentmondást nem tűrő módon, férfiasan. Bizony ez történt kedden este: Juszt László a Klubrádió Kontra című adásában Orosz Józseffel kéz a kézben búcsúztatta a Napkeltét.…..
Kedden már nem került adásba A tévé ügyvédje és a port.hu szerint két hétig még nem is fog. Az ok az lehet, hogy a köztévétől a jövő évi költségvetés tervezete elvonna 7 milliárd forintot, azaz a büdzsé egynegyedét, továbbá meghiúsult a tervezett beruházási…..
ajajj 2009.09.25 10:20:32
@gabesz:: Fenyegetünk?Fenyegetünk?