Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalman.kalman (törölt)

0 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A pedofilok védőszentje 2011.04.14 06:00:00
Széles körben elterjedt félelem volt egy évvel ezelőtt, hogy a jobboldali győzelem intoleranciát hoz. A kétharmad pedig pláne. Ma már kijelenthetjük: ez nem vált valóra. Magyarország keblére öleli a legvadabb devianciákat is. Sőt, díszlépésben üdvözli. Szerdán Schmitt Pál…..
Az alábbi a remek festmény a nyíracsádi természetesen az önkormányzat által fenntartott Malom Galéria legújabb kiállításának exkluzív darabja. Az időszaki kiállításra egy értékrendben jól képzett festő, Dr. Dóbus György amatőr festőművész roppant színvonalas képei…..
Tisztelt Praxis! Gimnazista lányom történetét szeretném elmesélni önöknek és egy olyan problémára felhívni a figyelmet, amely sokakat érinthet. Minden iskolában szokott lenni orvosi vizsgálat, évente egyszer, vagy kétszer. Ilyenkor megmérik a gyerekek magasságét, súlyukat,…..
„Odalép hozzám a folyóson, merev az arca, semmi érzelem, majd hirtelen mégis elmosolyodik, olvadozik. Kezében volt a virág, egyszer csak azt mondja, hogy nem kell neki” – pszichoboy sztorink már sok volt, nem is emlékszem, hogy pszichogirl-ös volt-e már. Ha nem, akkor ez…..
Felkavarta az indulatokat Tarlós István főpolgármester bejelentése, miszerint a Szigetnek ezentúl területhasználati díjat kell fizetnie a fővárosnak. 2,5 milliárd forintra taksálta Budapest első körben az összeget, amit másnap maga Tarlós tompított azzal, hogy ebből 1-1,5…..
kalman.kalman (törölt) 2011.01.15 01:49:44
@Goompah: igazad van
A sziget állapotának helyreállítása alapvető kötelessége annak, aki szétgányolja előtte.
Ez nem is kérdés. Ez a bérlati díj fizetésétől teljesen függetlenül így van.

A bérleti díj fizetése sem lehet kérdés, mert mindenki másnak is fizetni kell.
Az összeget meg majd megállapodással határozzák meg, Tarlós sem akarja elűzni a Szigetet.

A legutolsó alföldi rockfesztivált is ki lehet hozni nyereségesre, ezért is kreálnak egyre többet. Nem hiszem el, hogy a Sziget nem termel legalább több százmilliós profitot ilyen kemény üzletpolitikával. Ez így is van rendjén, mert egy vállalkozásról van szó. Már csak az a kérdés, hogy miért hazudják veszteségesnek...
Amikor az átkosban a képernyőn buszvezető-szandálos keletnémet énekesek tűntek fel, szerencsés esetben pedig maga Karel Gott, a testvéri csehszlovákok villanyszerelőből lett nemzeti kincse, akit Prága Hangjaként aposztrofáltak a lelkes szomszédok, nos akkor mindenki tudta, hogy…..
Miközben még a villán belül is sokan (különösen Laci és Éva) gondolják úgy, hogy Olivér a legnagyobb manipulátor közöttük, figyelemreméltó, hogy eddig szinte egyetlen játékostárs sem szúrta ki Olivér "titkos fegyverét", aminek ugyan az égvilágon semmi köze nincs…..
kalman.kalman (törölt) 2011.01.02 02:44:15
@babor: márpedig az RTL vagy a TV2 még senkit nem futtatott be úgy, hogy meg ne mártotta volna a bulvármédia mocskában. Mindkét csatorna és a hozzájuk kapcsolódó napilapok is ebből élnek.
Hallottál valakiről, aki távol tartotta magát a bulvártól és napi szinten a képernyőn van az RTL-en?
Aki nem elég érdekes vagy nem tehető érdekessé, az a süllyesztőben végzi, vagy magára hagyják és akkor sokkal nehezebb érvényesülnie. Ilyen Tabáni István is, aki ugyan megnyerte a Csillag születiket, de mégsem elég érdekes. Néha még hívják műsorokba dalolni, de ott már ő is csak egy a sok közül.
Olivér elég jó bulvártéma már így is. Ha kijön, még jobban belefolyik és volt kollégájához, Balázshoz hasonló szerepet fog neki szánni a csatorna. Vagy Stohl András helyét veszi át egy időre.
Éva pedig megpróbál majd nőies témákat feldolgozó, intelligenciát igénylő műsorokban részt venni. Teljesen fogyasztható ő is az átlag néző számára, semmi különös, egy új arc, ami már kellett, mert mindenhonnan csak Lilu és Ördög Nóri folyt az utóbbi időben.
Kaptam egy bírósági idézést Pécsre. Számíthattam volna rá, hiszen megadtam a rendőrnek az adataimat, és nálam közelebbről aztán senki se látta a balesetet, de mindez már másfél éve, 2009 májusában történt, úgyhogy szépen elfeledkeztem róla. Kérdeztem ügyvédemet,…..
Olvasom Pali bá' újévi köszöntőjének a végén: "Isten, áld meg a magyart! Jó kedvel, bőséggel!" Hááááát... Oké, hogy olykor baj van a helyesírással, na de hogy éppen a Himnusz két sorát ne tudják rendesen leírni?!Először arra gondoltam, hogy annyira hülyék…..
Van egy olyan tévés műfaj Magyarországon, ami jobban megosztja a lakosságot, mint egy Novák Előd - Kovács László iszapbirkózás tenné, pedig az se lenne semmi, tessék csak nyugodtan elképzelni, hajrá. A kereskedelmi tévék nem scripted, azaz forgatókönyv nélküli kategóriába…..
Subba Top 10 pofáraesés 2010.12.10 14:05:00
Irodában okosan, én végig hangosan röhögtem, sőt, harsogtam. via..
kalman.kalman (törölt) 2010.12.11 00:04:45
@silayn: Én ezt megmutatnám minden motoron gyorsuló hülyének, minden szikláról leugró majomnak, mindenkinek, aki képtelen belátni, hogy az emberi szervezet nem alkalmazkodott ilyen ütközésekhez.
Aki hülye, haljon meg.
A Darwin-díj teljesen jogos. Nem azért mert kárörvendő vagyok, hanem mert ezek leszarják a saját életüket.
Aki önhibáján kívül kerül bajba, azt sajnálom, de ezeket nem.
Az Indexen is megjelent, a NEFMI honlapján részletesen olvasható az új közoktatási törvény tervezetének vitaanyaga. Azzal együtt, hogy számos helyeselhető lépést tartalmaz a javaslat, egyes területeken szerintem teljesen elszakad a realitásoktól. Erre jó példa, hogy érettségire…..
kalman.kalman (törölt) 2010.12.04 23:16:47
@Mikrobi: Az orvosi szaknyelv nem összefüggő nyelvként használja a latint és az ógörögöt, csak egyes szakkifejezéseket vesz át, komplikált nyelvtan nélkül.
Angolban a betegségek és anatómiai fogalmak nagy része is latinul neveztetik. De a szavak a szótárak szerint már az angol nyelv szókészletéhez tartoznak.
A tudomány nyelve az angol, bizonyos latin-ógörög szavakkal.

Az önkéntes munka kötelezővé tétele elég felemás dolog. Megy majd az igazolásgyártás, hamisítás.
Októberben írtam róla a blogon, azóta sokakat érdekel a sorsa. András idén tavasszal került az utcára, sokáig egy sátorban próbálta megőrizni polgári múltját, amikor azt szétvágták, újat vett, amikor azt is tönkretették, megindult a lejtőn. Egy hónapja már keményen ivott,…..
Arról már meséltem, milyen főbb problémák miatt életbevágó, hogy minél több mentő legyen Afganisztánban. A katonákra és a civilekre az egyik legnagyobb veszély az IED-k, azaz improvizált robbanószerkezetek jelentik. Ezeknek több típusa van, gyakran az út mentén rejtik el, és…..
kalman.kalman (törölt) 2010.11.20 10:32:06
@Hivatásos beszólóművész: ha nem lennének katonák, akkor civilek ölnék egymást.
Katonának nem az megy, aki elhiszi a marketingszöveget, hanem aki jól akar keresni.
Nézz utána mennyit keres egy amerikai katona, ha külföldön szolgál. Az egy elég nagy összeg még az USA-ban is. A békefenntartók is nagyon jól keresnek. Sőt még a sokat panaszkodó magyar katonák is.
Aki ingyen, meggyőződésből harcol, az ma terrorista, felkelő.
Subba Kamu Roland megint 2010.11.19 18:24:00
Érdemes középig, "Faszom, fasszopó geci" Így őrjöngött Damu Roland - videó..
kalman.kalman (törölt) 2010.11.20 09:01:46
@Lotyó Bridzsida: Az egész egy szerep volt, eljátszotta, hogy mennyire dühös, amiért nem nyerheti meg ezt a szar főzős műsort.
Ha egy percig is elhiszed, hogy itt komolyan balhézik, akkor te egy nagyon jó célcsoportja vagy a kereskedelmi médiának és a bulvárnak.

Nem kétlem, hogy Damu Roland a magánéletben agresszív paraszt, de ez a fenti jelenet előre meg volt írva. A bulvármédiának akartak alapanyagot szolgáltatni, mert különben senki nem beszélne a műsoraikról.