Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smkguru

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormány veretes, szülést promótáló akciótervvel csekkolt be a minap. A Terv kapcsán azonban beszélni kell pár alapvetésről. Gyermekvállaláskor köztudomásúan hosszú távú döntést hozunk, ezért mielőtt szülünk, sok mindent komplexen mérlegünk — például azt, hogyan tudja a gyermeket eltartani a…..
Végre érdemi problémát vetett fel Orbán Viktor idei évértékelőjén, ám a kormánya által nyújtott segítség aligha állítja meg népességfogyást. A hét pontban összefoglalt akcióterv azonban arra mindenképpen jó lesz a Fidesznek, hogy közpénzből kampányolhasson vele a közelgő uniós választás előtt. Orbán…..
Kiver a hideg verejték, ha véletlenül az M1 tévére kapcsolok. A műsornak még véletlenül sem nevezhető agyatlanságról első pillanatban az 1988-ban forgatott Ideggyogyó című film jut eszembe. Walter Matthau-nak ugyan csak egy mellékszerep jutott, de abban volt egy zseniális kiszólása. Mikor…..
• Az Orbán-kormány állítólag üzemi balesetnek tekinti, hogy antiszemitizmusba torkollt  a puszta szavazatmaximálást szolgáló hadjárat Soros ellen • Bár az izraeli kormány azt ígéri, hogy besegít az elfogadható koncepció koncepció kialakításába a Sorsok Házánál, Köves Slomó nem bízik abban, hogy az…..
smkguru 2019.01.20 14:02:59
Kedves fideszesek!
Ha ennyire nem értitek, miért csak pár ezren tüntetnek még, elárulom.
Vannak az elvakult fideszesek (itt is pár állandó kommenter), meg az elvakult baloldaliak. Róluk nem írnék, hisz nincsenek túl sokan.
De az átlagpolgár azért nem mozdul meg, mert egyrészt fél, másrészt most nem érdeke.
Tudom, hogy sokan félnek, hisz mi is arc és név nélkül kommentelünk. A munkahelyemen is látttam, hogy pl. a fideszes jelölt rendezvényeire kézivezérléssel küldték a tapsolókat, és nem volt de...
Azt is látom, hogy az átlagpolgár nem szereti a politikai nézeteit elárulni, ha erről kérdezik, rögtön bizalmatlanná válik mások felé. Emiatt én azt mondom, hogy flnek az emberek politikailag megnyilvánulni.
A másik ok az érdektelenség. A legtöbb munkavállalónak jó ez a helyzet. Nem számít, hogy fiatalok tízezrei hagyják el az országot, hiszen ettől munkaerőhiány lesz, és az jó. Jó, mert jobban kinyalják a seggünket a munkaadók, emelkednek a bérek, mert a kormány erre van kényszerítve. Nehogy azt gondoljuk, hogy kedvességből...
Persze valahol mindenki tudja, hogy ez nagyon rossz, de most még jó.
A rengeteg támogatás elszórása miatt nincs látványos gazdasági növekedés.
Utolérni Ausztriát? Ugyan! Stadionok számában már meg is előzzük. :-D
Ha ennyi fiatal elhagyja az országot, az én nyugdíjamat ki fogja megtermelni?
Tudjuk, hogy mozdulni kellene, mert nagyon rossz irányba haladunk, de most kényelmes ez a sumákolás, majd lesz valahogy... A lelkiismeret meg nem számít. Majd valahogy elviseljük, hogy nem tettünk semmit ez ellen a bayerzsoltos értelmiségiekkel támogatott populista rendszer ellen, hisz' most még nekünk jó.
smkguru 2019.01.20 14:10:50
@antiinternáci: Ne mosdasd a Zsótit! Nem érdemes! Én kérek elnézést.
Van ez az öt pont, amit az ellenzéki képviselők decemberben be akar(n)tak olvastatni a közmédiában, mert rájuk tört a forradalmi hevület, és ha teszem azt, odabent van egy Táncsics vezetéknevű alkalmazott, foggal szabadítják ki a Kunigunda úti vágószobából, de hát nem volt. Szóval mentek Szél…..
Bárkivel kész együttműködni az önkormányzati választásokon, de szerinte az Európai Parlamenti választásnak helyosztó szerepe lesz itthon az ellenzéki tárgyalásokon. Puzsér kampánymenedzsere okozott személyi konfliktusokat a választások előtt a pártjában, nem állna be Karácsony Gergely mögé a…..
smkguru 2018.11.27 01:42:02
@Kivlov: A te szemedben az, de őt nem is a TEK védi és nem is Putyin pincsije.
Túl vagyunk a táboron, aminek ugye a jelentősége a nyáj további, drámai ritkítása, illetve, legalábbis a vasárnapot tekintve mindenképpen, hogy sikerült-e egy az egyben megverni a Sztárban sztárt, mert az évben először, de nem utoljára ténylegesen is egymásnak feszült a…..
Dohányzó lányok Fetish 2009.03.16 19:10:09
Látom azért egyre csak bővül az oldal minden nap szinte egy új tagot köszönthetünk sorainkban:) Csak így tovább legyetek aktívak!Ha van kedvetek leírhatjátok hogyan alakult nálatok ki ez a vonzalom a smoking-fetish iránt vagy ha van esetleg ilyen sztoritok, élményetek osszátok meg…..
smkguru 2009.09.25 09:51:42
@smkfts: Egy csónakban evezünk. Nekem is nagyon bejön.