Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homár molla

0 bejegyzést írt és 779 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt három és fél évben rengeteg inspiráló, meghökkentő, elgondolkodtató vagy éppen csak szórakoztató reklámról volt szó itt a blogon, de ezek mellett időről időre igyekeztem beszámolni azokról a kampányokról is, amelyek miatt joggal van sokaknak rossz véleménye a…..
comment:com Ki legyen a Csudanő? 2011.02.10 14:30:00
Az NBC hosszas kínlódás után csak berendelte David E. Kelley Wonder Woman-rebootját, ami az 1976-79 között a tévében látott sorozat újragondolása lesz, de ha nem is, akkor a DC Comics szuperhőstörténetén alapul majd (a kettő nem teljesen ugyanaz). A címszereplő Csudanő egy…..
homár molla 2011.02.10 14:50:32
A Való Világ immáron második hónapja látható, ideje foglalkoznunk egy kicsit azzal, miért unalmas a műsor, és miért fakadnának sírva a mi játékosaink egy amerikai Big Brother- vagy Survivor évadban. Mivel nem vagyok se pszichológus, se szociológus, a poszt leginkább az egyszeri…..
homár molla 2011.01.03 13:00:19
@sixx: 2 db nyereménymozijegy + popcorn az vagy négyezer forint pluszköltség a csatornának, plusz a külső helyszínen forgatás. a lelkizés meg ingyen van. a kiszavazás is amiatt a nyomorult párszázezerért megy emeltdíjas sms-ben, pedig ahogy korábban is írtad, sokkal izgalmasabb lenne, ha egymást küldenék haza. szerintem még a nemrég levágott disznót is barterezték. ekkora a piac, gondolom nem néznék sokkal többen akkor sem, ha egyébként jó lenne a műsor. kiváló írás egyébként.
A Momiga alkotója érdekes kihívást állított maga elé: mit lehet kihozni egyetlen pixelből, egyetlen hangeffektből és egyetlen billentyűből (vagy egérgombból)? A válasz az, hogy meglepően sokat, de azért nem érdemes ilyen korlátokhoz igazodni. Az überminimalista játékban egy…..
homár molla 2010.11.17 18:38:33
www.gameshot.org/?id=5399
játék belecsózott készítőktől belecsózott játékosoknak: Pina Póni.
Too Big to Fall címmel forgat filmet az HBO az amerikai bankok 2008-as összeomlásáról, a fókuszban Henry Paulson pénzügyminiszterrel és a pánikban rohangáló bankárokkal. A rendezői székben Curtis Hanson (Szigorúan bizalmas) ül majd, a film Ross Sorkin azonos című regénye nyomán…..
homár molla 2010.10.13 09:33:35
@Thrasher: öö.. te meg fasz, de hogy jön ez ide?
@juhaszvik: jaja, simán lehet, a színészekben mindig meglehetősen gyenge voltam. pont így magyarázzák mindig, hogy tudod, ez a geci elnök a 24-ből, és akkor néha tudom. csak meghökkentem, már megint mennyire le vagyok maradva.
Na tessék. Amikor elolvastam K. levelének címét - Egy bringás kalandjai a vonaton - már tudtam, miről lesz szó benne. És ehhez képest végre igazán meglepődtem, mert nem arról volt szó. A sztoriból ugyanis az derül ki, ha ma Magyarországon igenis lehetséges levinni a bringát…..
A szokásos pucc mellett, a szokásosnál kicsivel viccesebb és a fiatalabb korosztály felé nyitó műsorvezetéssel (Fallon jó, ezt tudtuk, de azt nem, hogy ezt is elbírja), unalmas viccekkel és meglepetésekkel ért véget a gála, bővebben itt írtunk az estéről, kibeszélni a…..
A Füles rejtvénymagazinnál követték el, és ugyan biztosak vagyunk abban, hogy nem szándékosan, mégis üt akkorát, mint az RTL Klub hisztis riportereinek angoltudása. Fanyűvő nevű olvasónknak jár a köszönet a találatért...
Egy újabb naiv ügyfél, aki kénytelen lesz átállni havi leolvasásra, különben jövőre is triplázni fogják a fogyasztását, visszamenőleg úgysem nagyon lehet ellenőrizni: Tudom, hogy válság van, érzem a bőrömön, de, hogy az elmü is rajtam akarjon meggazdagodni az már…..
The fospumpa is rising! Szilárd a füves univerzum legpechesebb embere. Nem szívni, nyírni akart pedig szegény, méghozzá igényesen, ezért egy akcióban is 76 ezer forintos modellt választott a Bricostore-ból. A boltban külön a lelkére kötötték, hogy 5 üzemóra után cseréljen…..
Kezdjünk bele, este hét óra, itt a várva várt konferencia. Mi lesz? Ingyen burkolat? Visszahívás? Akciós cellux?  A rendezvény az iPhone 4 antenna songgal indul, amiben arról énekelnek, hogy bár elő lehet csalogatni a térerő-eldobós jelenséget, hétköznapi használat során…..
Ügynökök szűrik össze a levet egy szupertitkos küldetésen, míg az isten háta mögötti szigeten ketrecekben folyik a küzdelem. A TVSquad listája az autómosós lányokkal való kavarás mellett pikáns leszbi jeleneteket tartalmaz, ember legyen a talpán aki átnyálazza magát ezeken,…..
homár molla 2010.07.16 15:10:35
Cecília csak szerette volna tovább használni az internetet, mert már úgy megszokta a pajkosan villogó reklámokat, de sajnos erre nem volt lehetőség. Miután a DigiTV átvette a Rubicom hálózatát, 2 hónapja várja, hogy kiépüljön az új hálózat, mert a régihez inkább nem nyúlnak.…..
homár molla 2010.07.15 08:54:17
A kánikula fokozódik, a TV műsor meg épül le folyamatosan, viszont holnap már megint VB van szerencsére. Remélem haszna is lesz a holnapi ajánlónak, mert a mai adag bizony nagyon kevés lesz. Ha már tegnap otromba módon átsiklottam felette, az egyik közönségkedvenc megkezdte itthon…..
homár molla 2010.07.01 20:40:54
Már-már megszokott, hogy idehaza a nagy csatornák a karikákat nem tudják még mindig megkülönböztetni, de ahogy a Bild című újság is tudósítja, a kölni székhelyű társaságot sem kell félteni. Mert ők meg írni nem tudnak. Legalábbis helyesen, ugyanis kisebb botrányt okozott,…..
Krisz leendő csajával tért be a Véndiák Étterembe, ahol amíg kiment a mosdóba, a pincér megpróbálta az egyik vendég számára felcsípni a nőt. Kriszt megpróbált panaszt tenni, de az üzletvezető nem foglalkozott az üggyel, csak annyi derült ki, hogy a csajra pályázó vendég…..
A Homár elképzelni sem tudja, mitől hallucinálta szegény kismama, hogy a UPC egy szociálisan érzékeny vállalat. Simán elhitte az ügyintézőnek, hogy ha a modem leadása mellőzésével, részletfizetés helyett a hűségbüntetés elengedését kéri levélben, akkor majd jó lesz.…..
homár molla 2010.06.04 14:57:24
@upc on-line: na, rákúrtok a kismamára még egy hónapot, mi? muhaha! (aki egyébként csúnyán elbaszta, már az albérletbe történő hűségszerződéssel, amit további bénázás követett, úgyhogy nem is érdekel, a végén melyik fél nyer.)
Nehéz dolga van az embernek, amikor a 24 utolsó évadának utolsó órájáról kell írnia, hiszen ez volt az évadzáró, ezt véleményezzük hagyományosan a blogon, de ebben az esetben kivételt kell tenni. A nyolcadik napról és a sorozat lezárásáról a kép után spoileresen, csak az…..