Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rúgka Pál

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy arról májusban már írtunk az Indexen, a TV2 az Eximbanktól kapott milliókból nemcsak brazil szappanoperákat vásárolt az Izaura TV-re, hanem sportjogokat is, első körben például az angol Premier League meccseiét, ami egyébként jelenleg a világ legdrágább ilyen jellegű sportjoga, de hát ha…..
Rúgka Pál 2016.08.08 13:26:06
@savrola: mert nem csak a bayern münchen meg a manchester united létezik, azért. nem kellene mind megnézni, de lehetne választani.
A Rising Star fináléja akkor sem alakulhatott volna izgalmasabban, ha a szerkesztők egy előre megírt forgatókönyvből dolgoznak: Peter Sramek az első körben egy százalékkal verte Alfrédot, majd a másodikban, Czibi Norbert előadásának utolsó másodpercében egyszerre járta meg a…..
Rúgka Pál 2015.02.16 13:13:14
@nembal: én is, mert döntőbe nem szabadott volna jutnia. hajrá alfréd
A döntőben a zsűri már nem szólt bele a dologba, csak leginkább öncélúan poénkodtak, és röhögtek jókat, a nézők viszont szavaztak (hogy hányan, azt nem tudjuk, a tévék nem szokták nyilvánosságra hozni ezeket a számokat), és ennek alapján, teljesen megérdemelten, Pál Dénes…..
Rúgka Pál 2014.10.27 01:38:50
@SmittyB: nézd emg szécsi paliként, karadikent, gergely robiként s zsédaként
Ha valaki egy éve az mondja nekem, hogy a TV2 legjobb műsora egy olyan zenés show lesz, amiben ismert és a fiók mélyéről a hajánál fogva előrángatott énekesek ismert embernek maszkírozva énekelnek, kiröhögöm. Erre tessék: a Sztárban sztár hétről hétre egyre szórakoztatóbb,…..
Rúgka Pál 2014.10.06 11:47:38
Az tény, hogy az MTV nézettségben igencsak lemaradt a kertévék színes valóság show-kkal is operáló műsorválasztéka mögött. A napokban megrendezett "valódi valóság show" sem arról szólt, hogyan is lehetne a nézőket visszacsalogatni, nem mintha a nézettségi…..
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Tisztelt Praxis blog!…..
Tizenvalahány éve, amikor elindítottuk az Index fórumainak elődjét, az Internetto fórumrendszerét, az első nyilvános, webes, magyar nyelvű vitacsatornát, nem számoltunk azzal, hogy még 2011-ben is olyan kérdéseken kell rágódnunk majd, amiken pedig nem kéne. Pedig de: az utóbbi…..
Kumin szerint Üzletelni Kínával 2011.06.26 15:14:00
A tegnapi poszt kommentjeiben többen is kérték, hogy legyen erről szó, íme: Hétköznapi beszélgetéseim tapasztalata, hogy Kína elég szélsőségesen megosztja az embereket. Sokan vannak, akik félnek az országtól, mint ahogy általában minden ismeretlentől félni szokás. Akik…..
Rúgka Pál 2011.06.26 18:50:04
Úgy tűnik, az írás szerzője nem olvassa az e tárgyban megjelent írásokhoz fűzött véleményeket. A hozzászólók nagy része egyáltalán nem kifogásolja az üzeletet a "büdös szájú" pénzemberrel. Nem hiszem el, hogy nem látja, hogy hol itt a probléma. Még az felett is át lehet siklani, hogy azok üzletelnek most mosolyogva a "büdösszájúakkal", akik 3 éve még keményen bírálták a másik oldalt azért, mert ugyanezt tették, vagy próbálták tenni (lásd a Kóka mit kapott a kínai útja miatt).

DE! A baj az, hogy Orbán, aki szeret a nagy szabadságharcos szerepében tetszelegni, a véleménynyilvánítás szabadságát erre az 1-2 napra (vagy tovább) egy mozdulattal kikapcsolja Magyarországon. A szerző példáját megfordítva: eljön a vevő megnézni az eladó ingatlanunkat, de a dawn kóros gyerekemet addig elhelyezem a nagymamánál, nehogy rossz fényt vessen a bizniszre.

Ez az üzlet minden bizonnyal a kínaiaknak is előnyös. Ennyire nem kellene feladnunk azt, amiben mi egyébként hiszünk (az Orbán már nem). A kölcsönös tisztelet azt is kell, hogy jelentse, hogy fogadják el, hogy nálunk szólásszabadság van. Szégyen hogy előre verekedjük magunkat abban a sorban, ahol a nyelvünket más hátsó felébe kell nyomni a haladáshoz.

Joggal vagyunk szomorúak, ha 56 kapcsán felidézzük, hogy a világ magunkra hagyott minket. Sajnos ettől azért még a jelek szerint semmivel nem lettünk empatikusabbak a tibetiek felé, ha az ő elnyomóiknak ennyire benyalunk.
Sajnálom, de tegnap nem tudtam új bejegyzést publikálni! Várom a múlt heti BB díjazott nevét! DespiSziasztok! Leírom nektek az én történetem.Tavaly egy általam ismert helyen asszisztenst kerestek. Mivel éppen álláskeresésben voltam, gondoltam megpróbálom. Jelentkeztem. Örültek,…..
Rúgka Pál 2009.09.28 11:01:27