Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azegbenbalvan

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utálok bemutatkozni, sose tudtam... :D Nagy vonalakban annyit, hogy Gyuri vagyok, a 26.-at taposom és Pesten (pontosabban Budán) élek. A fotózás mindig is vonzott, ezért vettem meg életem első autófókuszos mobilját 2007-ben, az SonyEriccson K750-et. :D Aztán az "butának"…..
A húsvéthétfőmbe már sajnos nem fért bele a szavazás elkészítése, úgyhogy csak most, egy fél nappal később kezdődik az eheti verseny, ennek megfelelően május 2-án délig lehet majd szavazni. Örülök, hogy VanZan még egy képe bekerült és külön köszönöm mindnyájunk…..
azegbenbalvan 2011.04.26 18:01:46
@vlm_:
Nem vagy hibás semmiben... amíg kedvencek döntenek, nem lesz minőségi változás, ezt el kell fogadnunk sajnos... amíg a moderátor dönt, ilyen lesz a 12 kép, vagy még ilyenebb...
én is befejeztem az indafotofalat...
remélem sokak örömére...
azegbenbalvan 2011.04.27 08:11:57
@edaniel:
Teljesen igazat adok Neked... az már nem játék, ahol a szabályokat nem tartja be senki...
és ha ezt megemlítjük, akkor takarodjunk el...
azegbenbalvan 2011.04.28 17:51:03
@noném 1:
:) én is szeretlek
Elkészült a szavazás a "Megy valahova" témájú Kihívás fotópályázathoz.Az első Kihívás pályázatra olyan képeket vártunk, aminek a témája mozgásban van, tart A pontból B pontba - megy valahova.Díjazzátok szavazatotokkal a kompozíciót, a dinamikát és a…..
azegbenbalvan 2011.04.27 20:42:14
@WadWanda:
Ez nem Rékát minősíti, ha nem ismered... elég szégyen rád nézve... csak tanulni tudnál tőle, de ezt egy olyan amatőrtől, amilyen te vagy, nem várja senki...
azegbenbalvan 2011.04.27 20:44:21
@WadWanda:
:D
azegbenbalvan 2011.04.27 20:46:26
@WadWanda:
Rosszul látom, hogy már elköszöntél? Menj hát utadra....:DDDDDDDD
Újabb válogatás a szerkesztő kedvencei közül! Aki szeretné követni, az figyelje az én indafotós kedvenceimet, amik be vannak csatornázva az Indafotó Facebook falára is, ha nyomsz egy lájkot az Indafotóra akkor követheted Facebookon is az új képeket. A kedvenceim leginkább az…..
Sok kreatív fotót kaptunk a falra múlt héten, amiből ez a szép válogatás jött össze, amit a szétszórt blogger elfelejtett tegnap délben kipublikálni. Ezért elnézést, fogadjátok szeretettel és szavazásra izzított mutatóujjakkal a múlt heti tizenkét kedvencet. KEDVENC MÚLT…..
azegbenbalvan 2011.04.15 21:55:04
@WadWanda:
Akkor remélem Nálad is itt a pont... mert fenti párbeszéd-sorozat kb. 40 %-a tőled származik... tehát Te valóban jót vitatkoztál olyan dolgokról, melyeket csupán feltételezel másokról és mely alapján sértegetsz másokat...
azegbenbalvan 2011.04.15 22:01:08
@WadWanda:
Ja, és légyszi, ne hivatkozz már arra, hogy mások szerint Anna vacakot gyárt, mert ezt soha senki nem mondta neki... nem tudom Te miért gondolod ezt? Ez akkor most kinek a véleménye?
azegbenbalvan 2011.04.16 08:56:49
@PapírKutya:
a stílusom alatt nem a képeim, fotózási és keretezési stílust értettem, ahogy Te is biztosan tudod...
mint nagyképű önjelölt profinak,
akik a jelzőket rám, ránk aggatták azok stílusát értékeld, ha már valamit értékelni vágysz...
 Néhány lelkes indafotós, kihasználva a remek hétvégi időt, kirándult egyet Szentendrére - és ha már kirándult, hát a fényképezőgépüket sem hagyták otthon. Válogattam a fotóikból néhányat a blogra, érdemes végignézni az összeset. Ha kedvet kaptatok a fotósétához,…..
Drága fotósok, sokan találkoztatok már a Magyar Nemzeti Múzeummal közös "Az Én Lánchidam" fotópályázatunkkal, hiszen több száz fotót küldtetek már be - ebből szemezgetek most, hátha még sokkal többen kedvet kaptok! A pályázat célja, hogy bemutathassátok a…..
Bizonyára senkinek sem kell bemutatnom azt az érzést, amikor a karácsonyi bevásárlás, nyüzsgés kezd egyre fojtóbbá és idegesítőbbé válni, amikor már fel sem vesszük, hogy valaki ismét rálépett sarkunkra, nekicsapta a csomagolt, műanyag teherautót a könyökünknek, hogy…..
 Ezen a héten is szép képeket kedvenceltetek az Indafotófalon, a legkedveltebb tucatot most is szavazásra bocsátjuk. Parancsoljatok: Az Indafotófalra mindenki tűzhet ki képet ha ráteszi a fotójára az indafotofal címkét, de csak naponta 1-et. Így folyamatosan frissülő, izgalmas…..
azegbenbalvan 2010.09.22 18:06:37
 Ez a hét nagyon jól sikerült, gratula a résztvevőknek és a bejutottaknak! Úgy tűnik sokan elolvastátok a két hete írt háttérképes útmutatást és ennek megfelelően indítjátok a képeiteket! :) Csak így tovább! A MÚLT HÉT LEGKEDVELTEBB KÉPEI: muratifromkf: Chang Kai-Sek…..
azegbenbalvan 2010.05.11 11:58:06
@Az ős kaján:
a csónakos bazi jó... szerintem
Parancsoljatok, az eheti szavazásra bocsátott Szörcshátteres képek, 12 szuper fotó :)Van ugyan két kakukktojásunk, de mit lehet mit tenni, ha sokan megnézték a furcsa járműveket :) LEGTÖBBET KEDVENCELT KÉPEK A MÚLT HÉTEN:  MRM: Eper tejszinnel Cat-rin: Naplemente  …..