Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AdReNaLiN

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel már úgyis rég írtam, és az elmúlt pár napban történtek dolgok, kihasználom az alkalmat, és megosztok veletek egy történetet.Történt hogy hősnőnk még a nyáron beszerzett magának egy ölebet. Azzal nincs is semmi gond, hogy bár a kutya "fajtiszta" (kár, hogy ezt a…..
Hát, a mai napom se semmi eddig. Reggel nekiálltam, mondom kitakarítom a szobámat, meg felmosok, aztán nyugodtság lesz békével. Így is volt egy darabíg, majd a kedvenc lakótársunk, gondolom sejtitek, hogy ki, beszambázik nekem a szobába, és megkérdi, hogy hogy szoktam én mosogatni,…..
UBSZ, She did it again A főhős 2009.09.24 22:48:00
Na szóval. Főhősünk egy kisvárosi "háziasszony" aki történetesen elég érdekes jelenség. A csapzott haj és vézna testalkat még nem lenne gond, de ehhez párosul a 270 fokos szög befogására alkalmas látást biztosító szempár. Félreértés ne essék, nincs gondom a testi…..
UBSZ, She did it again Bemutatás 2009.09.24 22:35:00
A történet, amit e blogban leírok, egy vidéki iparvárosban játszódik. Nem is inkább történet ez, hanem történetek sokasága, ami velem és barátnőmmel esett meg az albérletünkben az egyik albérlőtársammal. Róla fog szólni a blog, és legyen ez elrettentő, tanulságos példa…..