Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szpájk

0 bejegyzést írt és 387 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit már túllőtt, mondhatni unalmas frázis a Lars nem tud dobolni, de mit tudunk tenni, ha egyszer ilyen-olyan okokból megszületett... (kacsintás). Komolyra fordítva a szót: ha zenész az ember, jó eséllyel a gyerek is kedvet kap a muzsikáláshoz, ahogy tették az Ulrich-fiúk is, Myles és Layne, akik…..
A bevásárlás alapjáraton nem egy élvezetből folytatott tevékenység: mindenki szeret a lehető leggyorsabban túlesni rajta. Valjuk be, nem túl izgalmas sorok között szlalomozni, válogatni a különböző összetevő és márkájú termékek között. A feladatot tovább nehezíti néhány visszatérő tahó vásárlói…..
Szpájk 2019.04.02 14:33:09
@Csabata: Köszi, hogy megírtad, amit én is ugyanígy gondolok. Ilenkor is rájövök, hogy ezek a hülyék, nem én.
Szpájk 2019.04.02 14:34:35
@Kivlov: Tök igaz.
Szpájk 2019.04.02 14:35:12
Palik László fogja vezetni a TV2 januárban induló új műsorát, az Exatlon Hungaryt, írja az Origo. Ez egy külföldről átvett formátum, amit sikerrel vetítettek Brazíliától az Egyesült Államokig.  Az Exatlon Hungaryban két csapat küzd egymással különböző akadálypályákon. Az egykori és jelenlegi…..
A római Film Ünnepén mutatták be Andrea Ciaffaroni olasz író Peter Sellers-ről szóló könyvét egy retrospektív vetítéssorozattal együtt, amelynek keretében 12 filmjét – köztük a Lolitát,  Mi újság, Cicababát, a Rózsaszín párducot és utolsó filmjét, az Isten hozta, Mr.---t – láthatta a közönség. A…..
Szpájk 2018.11.08 11:38:49
Kis hazánkban a legújabb probléma a szemétszállítás, vagy éppen annak az elmaradása. Mint ismeretes, kb két hete röppent fel a hír arról, hogy összeomlóban a szállítócég (Zöld Híd Kft), és kérdés, hogy ki fogja elvinni a szemetet, aminek a díját már előre befizették.…..
Szpájk 2018.11.06 21:54:15
@maxval balcán bircaman: A legtöbb ember azért marad boldog, vagy legalább is elégedett, mert élete túlnyomó részében nem ébred tudatára annak, hogy majdnem mindenki tesz rá igen nagy ívből, vagy ezért, vagy azért, hogy milyen sztereotip klisék ömlenek az arcából.
Te örök életedre elégedett vagy boldog maradsz, ahogy érzed, igen nagy valószínűséggel.
Ismét kimozdulok a komfortzónámból, és picit elmerülök a kereskedelmi TV-k mocskában, mert amit példának okáért az idei X-faktor képvisel, azt már csak a mocsokkal tudom azonosítani. 2010 óta van szerencsém követni a műsort, és így tökéletesen láthattam hogy hogyan lett egy hozzáértő zsűriből, az…..
Szpájk 2018.10.24 23:26:47
@Ches Desmond: Nem az RTL a hülye. Ők jól csinálják, profitot termelnek szemétből. Hülyének azt nevezhetnénk, aki ezt nézi, sőt még örül is neki, de nekik általában a könyv valami, amivel kitámasztják az ajtót, ami szól is igazán valamiról, azt nem fogják fel. És nagyjából azt gondolhatják, hogy a Föld lapos, de kering körülötte a Nap, legalább...
Ezzel sincs baj, nem egyforma senki, csak kezeljük helyén a dolgokat.
Szpájk 2018.10.25 23:42:32
@Ches Desmond: Tételezzük fel, hogy a Győzike show-ról szól a poszt.
Ebben az esetben ezt kommentelném:
"Nem az RTL a hülye. Ők jól csinálják, profitot termelnek szemétből. Hülyének azt nevezhetnénk, aki ezt nézi, sőt még örül is neki, de nekik általában a könyv valami, amivel kitámasztják az ajtót, ami szól is igazán valamiról, azt nem fogják fel. És nagyjából azt gondolhatják, hogy a Föld lapos, de kering körülötte a Nap, legalább...
Ezzel sincs baj, nem egyforma senki, csak kezeljük helyén a dolgokat. "
Ha ebből azt veszed le, hogy jó, amit csinál, akkor legyen neked az.
Az ismerőseim igen nagy hányadának is hat mondattal kell megmagyaráznom egyet, mire ki merik mondani, hogy értik miről van szó, de nem jó színészek.
Ez esetben is le kellene, hogy essen, hogy X-faktor vs. Győzike show krumpli-burgonya.
A mondandóm lényege viszont elsikkadt, kivéve, aki értette.
Annak nem.
Blogadó Szabadságtalan szabadság 2018.10.10 20:34:16
Ugyan sajnos nem pontosan, de pár nappal ezelőtt volt egy szomorú évforduló. Két évvel ezelőtt húzta le a rolót a Népszabadság, Magyarország egyik legnagyobb múltú napilapja. N.Kósa Judit,a Népszava egyik rovatvezetője egy remek cikkben fejezte ki véleményét. A cikkben azt taglalta, ami vele történt…..
Egy egészen friss kutatás olyasmit derített ki a fiatalkori cukorfogyasztásról, aminek aligha örülhet bárki is. A jó hír az, hogy a kísérletek egyelőre még csak a "hipotézisünket patkányokon teszteljük" fázisban vannak; így maradt egy halvány remény arra, hogy az embereknél nem mutatkozik majd ez a…..
Van egy régi mondás ami unos-untalan előkerül ebben a szépségesen randa informatikai világban: a Microsoft folyton utolsónak érkezik a buliba, de aztán ő marad a legtovább. Nos híveim, már megint valami hasonló bontakozik ki. Ásítsunk, legyintsünk, nevessünk, ki-ki…..
Vannak nagy sokkok az életben. Ki tudja verni a biztosítékot az, hogy a Mikulás nem létezik, hogy Isaura valójában nem rabszolgalány, de mindez semmi ahhoz képest, amikor megtudod, hogy Darth Vader valójában Luke Skywalker apja! Annyira váratlan a fordulat, hogy egy darabig csak nézel…..
Címlapügyeletben lapozgatom épp a Blikket, és a 10. oldalon csodálatos szociológiai látleletet találtam a mai magyar társadalomról, pompás szegények-gazdagok törésvonallal: Cannes-ban sem enged igényeiből a Vajna házaspár: Naponta egymilliót fizetnek a luxusért Izának…..
Szpájk 2014.05.18 11:16:48
@kovi1970: Az a T3 volt. A T2 kiváló film volt a maga műfajában anno, igaz azt még James Cameron jegyezte.
Réges-rég, egy messzi galaxisban, Hollywoodban éldegélt George Lucas, ez a Flash Gordon-rajongó fiatal filmes, aki szenvedélyes álmot szőtt egy varázslatos világról, melyből aztán gyermekek milliói táplálkoztak és teszik még most is, generációkkal később. Odáig azonban…..
Napok óta tűkön ülünk, hogy mikor mondja meg valamelyik bulvárlap asztrológusa, hogy mi vár ránk 2014-ben. Imádjuk az ilyen elemzéseket, mert soha nem nélkülözik a jól hangzó ijesztgetéseket, sőt volt, hogy már rémhírterjesztésig is merészkedtek. A mai Borsban ismét Szegedi…..
Lángoló Gitárok A pénz miatt 2013.11.06 15:24:17
Egyébként meg nem csak azért. Sőt. A presztízs ilyenkor legalább annyit számít. Hogy rólad szól minden, miattad megy oda annyi, amennyi csak befér a placcra, sikítanak, sírnak, ugrálnak és veled éneklik végig. Azért az nem olyan rossz. Hogy még pénzt is keresel vele, az már csak…..
A Your Face Sounds Familiar-formátumra emlékeztető showműsorral jelentkezik ma este 21:25-kor a TV2. A Sztárban sztár egy olyan énekes vetélkedő, amiben az indulók (nők: Dér Heni, Nika, Nótár Mary, Soma, Szandi, és Szinetár Dóra, férfiak: Bereczki Zoltán, Delhusa Gjon,…..
A TV Paprika új saját gyártású műsort indít szeptemberben, amelyben Kovács Lázár 18 különböző szerepben csinálja a rá kiszabott feladatokat, meg a könnyed lakomákat. A Séf legyen veled című főzőműsor inkább az élményekről és a civilekről fog szólni, mintsem…..
Szpájk 2013.09.06 15:02:40
Egyelőre nem tudni, hogy a nemrég felkerült új Kanye West-videó mennyire hivatalos, mindenesetre készült egy klip a rapper új lemezének egyik legjobb dalához, a Black Skinheadhez. A kisfilm a rapper kiadójának egyik belsős oldalán jelent meg állítólag, innen került fel több…..
Naked Vörös gyönyör 2013.06.15 08:00:00
// 5){for(var i=5;i-1){this.browser='IE';return true;}else return…..
Szpájk 2013.06.16 10:16:38
@A nép fia: Guglizd be pl.: Ariel Piper Fawn, Ariel a., Gabrielle Lupinkova, és lőn...:)
Majkának állítólag elege lett abból, hogy az RTL 2 főnökei rendszereen cenzúrázták a Heti hetes-haknijaiból azokat a részeket, ahol vitába szállt a többiekkel, és védelmébe vette Orbán Viktort vagy a Fidesz-kormányt, harsogja a mai Blikk. A bulvárlapnak természetesen nem a…..
Szpájk 2013.05.10 22:41:50
@fran7: A regény címe, amire gondolsz egész pontosan Éj anyánk, avagy Mother Night.
A pontosság kedvéért.
Amúgy remekmű, akár a többi könyve.
Ugyan Zoltán már 2011-ben bepanaszolta a hamis bélszínrolót, amit a CBA-ban forgalmaznak, továbbra is a CBA-ban vásárol hamis bélszínrolót: Tisztelt CBA! Napi szinten vásárolok az Önök üzletében, és panasszal szeretnék élni a Mirelit-bélszínrolók kapcsán. Kevesen…..
Azt bírta mondani az MTVA sajtófőnöke a Borsnak, hogy minden pénzt megér az Eurovíziós Dalfesztivál. A hibátlan érvelés szerint mivel az idén Malmőben megrendezésre kerülő eseménynek 160 millió nézője lesz, ezért "nem is kell ennél jobb országimázs. Mindent pénzt megér az…..
Szpájk 2013.01.15 14:59:38
@CSÉ: Ez a párbeszéd a két rajzfilmfigura között tök igaz dolgot világít meg, de nem lehet, hogy az a Donald kacsa az Dodó volt?
WB vs Disney.
Csak hogy a lényeget ragadjam meg.:)