Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A hős

3 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal Akkor és most: A-Team 2010.06.26 10:00:00
Bár sosem néztem a legendás A-Team (azaz "A" csapat) sorozatot, de épp az alábbi videót találtam a Zinterneten.Kevesebb arany a nyakban, Liam Neeson a főszerepben, kérem szépen itt egy újabb remake, azaz mondhatni A-Team: AKKOR és MOST! Könyvben jobb volt…..
Volt tegnap Tóta W.-nek egy remek posztja arról, hogy hova lehet vinni egy nagy vas dögök iránt vonzódó fiúgyereket Budapesten, meg hogy miért rossz a Hadtörténeti Múzeum és miért jó a Vasúttörténeti Park. Nekem pedig beugrott róla valamit. Igaz, egy lóvontatású locsolókocsi,…..
"A zárószavazáson technikai hiba miatt nem voltam jelen. Rosszul tájékozódtam, és ennek következményeképpen nem tudtam a zárószavazás konkrét időpontjáról. Egy korábban egyeztetett, a múlt hétről elhalasztott rádiómeghívásnak tettem eleget. Az eset kapcsán…..
A hős 2010.05.28 20:29:50
@Alikam: És az mért baj ha zsidók? Akkor már nem is emberek? Szerintem meg a fasiszták és a nácik nem emberek. Az a söpredék banda.
A hős 2010.05.28 20:43:30
@megmondtam?megmondtam: A zsidók ugyanolyan emberek mint te is, észre sem veszed a különbséget. Annyi h más vallás.

Ha valakiről nem tudod h zsidó, észre sem veszed. Tanács:
1. Mielőtt írsz valamit, kérlek nézz utánna minden szónak hogy mit jelent ha a szókincsed csak 50.
2. Kérlek érvelj, bár tudom ez a náciknak nem erősségük. Légből kapott állításokat én is tudok mondani.
Share | Gyerekkorom meghatározó játékélménye a játékpénzes társasjátékkal, a Gazdálkodj okosannal játszás. Húztuk-vontuk magunkkal, kiszámolással döntöttünk mindig, hogy ki legyen a Bank, fújta a szél a lila, narancssárga játékpénzeket, ha éppen odakint volt kedvünk hozzá... ...és persze…..
Exkluzív videó jutott a PEN ügynökség birtokába, amelyen a legendás Metálcicák zenekar készül fel világkörüli turnéjára, amelynek egyik fontos állomása a Pécsi Egyetemi Napok lesz. A méltán népszerű glamrock csapat április 21 és 24 között négy napon keresztül részelteti…..
A hős 2010.03.30 19:38:03
  A világért sem szeretnénk elrontani az MDF-jelöltvideóknak köszönhető összmagyar jókedvet, a mai sajtószemlében azonban megakadt a szemünk egy nyilatkozaton, amely mellett nem szívesen megyünk el szó nélkül.   Herényi Károly így fejtette ki…..
Hamburger és sült krumpli? First down és third strike? Zsákolás és túlütés? Hip-hop és gengszter rap? Félautomaták és háborús hősök? Két óceán és a préri? Woodstock és Jimmy Hendrix? Vietnám és Irak? Bush és Kennedy? New York és Los Angeles? Brad Pitt és Angelina Jolie?…..
Gyakran panaszkodunk a fiatalok érdektelenségére és tájékozatlanságára, de amiről Méda leveléből értesülünk, az a legvadabb rémálmainkat is felülmúlja. Felnő egy nemzedék,  akinek már semmit nem jelent a náci Németország, és sokan vagyunk még, akik azt hiszik, hogy…..
Tanárként és egykori egyetemistaként is sokat tapasztaltunk, de a legfissebb levélben leírt állapotok bizony még bennünket is megleptek. Az, hogy a diákok egyre eszetlenebbül, és egyre kényszeresebben nyúlnak az alkoholhoz (és örülhetünk, ha csak ahhoz), számunkra sem újdonság,…..
A hős 2009.10.27 16:12:36
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: Az a nagy helyzet hogy nem beviszik és ott isznak, hanem kimennek és már ittasan mennek be.

Az a baj h sok a balfasz ma, sosem értettem h mi értelme annak h igyak annyit hogy hánnyak tőle utánna. Szal nincs problémám az alkohollal, ha buli van én is szoktam inni, mértékkel. De az h eszetlenül bepiáljak... Van pár ilyen gyökér osztálytársam. Komolyan, az egész olyan szánalmas.
Szerdán lezajlott a szavazás, délben már tudtuk ki az elnök. A győztes Bokor Krisztina lett, gratulálunk neki. Péterfai Richárd második helyen végzett, szóval köszönjük mindenkinek aki kitartott mellettünk, és vette a poént*. Sok sikert kívánunk az új diákönkormányzati…..
 Eljött ez a nap is, és íme néhány kép a Nagy Lajos Gimnázium mai délelőttjéről: A rajzterem hátulja: http://img11.tar.hu/martin93/img/38997646.jpg#3 Az osztálytermünk: http://img11.tar.hu/martin93/img/38997657.jpg#3 BÓNUSZ KÉP! Egy pad…..