Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Αphelion

8 bejegyzést írt és 3065 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A meglepő kijelentést Csókás András irodalompszichológus teszi Fekete István híres ifjúsági regényével kapcsolatban egy, a múlt heti Élet és Irodalomban megjelent tanulmányában. „A Tüskevár beavatási mű, méghozzá – nem félek kimondani – homoszexuális beavatási mű. Már a regény címe is tükrözi ezt a…..
Αphelion 2016.09.05 09:35:08
@Péter 2: A zsidók olyanok mint a szex: egyeseknek mindenről az jut eszébe! XD
Nem hiszem, hogy magyar fürdőben vagy strandon gyakran találkoznának az emberek burkinivel, vagyis (általában, de nem mindig) egész testet fedő, muszlim nők által használt fürdőruhával, legfeljebb a tévében, az olimpiai közvetítéseken tűnhetett fel, hogy bizonyos nők nem hagyományos fürdőruhát…..
Αphelion 2016.09.01 15:12:19
@Attilajukkaja: "Biztosan bemehetnel a vizbe"

Nálunk a helyi strandon nem szokták engedni, hogy utcai ruhában a medencébe menjenek. Fürdőruhán póló az még OK, de full utcai ruha nem.
Αphelion 2016.09.01 15:46:59
@Attilajukkaja: Nyilván nem :)
Több helyen olvastam már, hogy van, akit a pornó látványa elégedetlenebbé tesz önmagával vagy a partnerével, esetleg egyszerre történik mind a két hatás, ettől aztán a normális szex egyre ritkább lesz: a pornókedvelő félnek túlzottak, irreálisak az elvárásai, vagy, ha ez nincs is így, a pornót…..
Αphelion 2016.05.23 13:16:54
@Hutyutyuty: "mégsem magadnak akarsz megfelelni, hanem egy ideának"

Nah számomra meg te vagy rejtély :P Ha magadnak akarsz megfelelni, akkor is van valami "idea" ami vezérel -- nevezetesen a saját ideálod, amit nyilván valahonnan szedtél, de saját szabad akaratodból elfogadsz követendőként. Én például fontosnak tartok egy X tulajdonságot (direkt nem nevezem meg), ezért ügyelek rá hogy megszerezzem/megőrizzem, nem azért mert "a médiából ez folyik" hanem mert úgy gondolom hogy hasznomra válik. Viszont létezik egy Y tulajdonság amit talán mások elvárnának tőlem, én viszont ezt az elvárást indokolatlannak találom, úgyhogy nem foglalkozok vele.

Ezt jelenti szerintem az hogy magadnak akarsz megfelelni és nem másoknak. És igen, ebbe simán belefér az hogy az ellenkező nem számára vonzó kívánsz lenni és az is akarsz maradni.
Αphelion 2016.05.23 17:20:54
@Hutyutyuty: "50% - Tanuld meg elfogadni magad olyannak, amilyen vagy!
50% - Hogyan adj le 1 hét alatt 15 kilót?"

Hehe, akinek nem megy az utóbbi az próbálkozhat az előbbivel...és fordítva :)) De ez igazából mind a kettő ugyanazt sugallja, hogy a karcsú a jó...és amúgy ebben részben egyet is tudok veled érteni, hogy a nádszálat nincs értelme olyan mértékben idealizálni ahogy azt egyesek teszik, már csak azért sem mert a pasik többsége *nem* arra izgul leginkább. Lásd modellügynökségek elvárásai vs tipikus playmate/pornószínésznő...

Viszont azt se tartanám jónak hogy mindenki fogadja el az alakját olyannak amilyenné "magától" válik azt' csókolom. Van akinek jól áll a duciság de nem mindenkinek, nagyon attól függ hogy melyik testrész kapja belőle a legtöbbet. (Amúgy ilyen szempontból én a pasikkal lennék szigorúbb, egy férfinak gyakorlatilag sosem áll jól...)

"Szerintem VB egy olyan világképnek akar megfelelni, ami valójában nem igazán van a hasznára, hiszen erősíti (ha nem generálja) a félelmét a természetes és elkerülhetetlen öregedéstől meg az 40 feletti életkorral járó dologtól. Nem azt mondom, hogy ezek jó dolgok, de mivel nem igazán tudunk vele mit kezdeni, szerintem jobb megoldás ezeket valamilyen szinten magunk és mások számára is elfogadni."

Hát azért nekem van olyan 36 éves ismerősöm aki simán fiatalabbnak néz ki pár 16 éves ismerősömnél...szóval jó hogy természetes és bizonyos szinten elkerülhetetlen, de azért nem egy fix és megváltozhatatlan menetrendet követ, lehet lassítani/maszkírozni vagy éppenséggel siettetni. A 16 éves csajnak dohányboltban lehet jól jön hogy idősebbnek néz ki, de amúgy abban nincs semmi meglepő, hogy a legtöbb ember inkább fiatalabbnak szeretne kinézni. Van ugye az a bölcs mondás, hogy elfogadni amin nem tudunk változtatni és változtatni amin tudunk, hát itt is valahol ennek mentén fekszik a helyes hozzáállás szerintem ;)
Αphelion 2016.05.24 10:57:54
@skarlát betű: "Az, h fogadd el magad, nem azt sugallja, h a karcsú a jó."

Önmagában nem, de arról hogy *tanuld meg* elfogadni magad, így a fogyás mellett említve, nekem egyből egy olyan lány jutott eszembe, akinek nehéz elfogadnia a kilóit...

"Nem is igaz, h az a jó, jó lehet bizonyos egészséges határokon belül bármi."

Ezzel egyetértek.

"szted a túlsúly a férfiaknak rosszul áll. Hát, nem mindig. Ha egyébként nem puhány, nem folyik szét, akkor sztem nincs gond."

Gondolom itt arról lehet szó, hogy téged szexuálisan is érdekelnek a férfiak, én meg csak esztétikai szempontból értékelem őket, ezért nézem őket szigorúbb szemmel. Én meg pont a csajokkal vagyok úgy, hogy ha amúgy jó csaj, akkor nem zavar ha kicsit nagyobb darab :)

@Hutyutyuty: "És nem sajnálni vagy elítélni azt, aki örömét leli egy mások által csúnyának vélt emberben, hiszen talán ettől ő sokkal jobban élvezi az életét 50 évesen, mint aki 20 évesen meg éppen ezen parázik."

Parázni nincs értelme, ebben egyetértünk :) De azért én is úgy vagyok vele hogy, fogalmazzunk úgy, nem számolom a napokat hogy jaj mikor lehetek már én is annyi idős mint az a bácsi ott a buszmegállóban...Valahogy nem az a benyomásom hogy különösebben kellemes lenne öregnek lenni. Még Hugh Hefnert se irigylem, pedig neki azért nincs rossz dolga XD

Elítélni meg szerintem Bella sem ítélte el az idősebb párokat, csak hát kívülállóként nézve azért furcsa, hogy olyan emberek izgulnak egymásra, akikre te abszolút nem...
A napokban szavazta meg a francia Parlament, hogy skandináv példát követve a jövőben ők is a prostituáltak fizető vendégeit fogják büntetni, nem a hivatásos szexmunkásokat. A svédek már 1999 óta így tesznek, a prostitúció csökkent is, de persze attól messze van, hogy megszűnt volna. Amíg a világ…..
Αphelion 2016.04.18 17:01:56
@weasel: "Egyébként a nők nem is tudják objektíven megítélni a férfiak tényleges vonzerejét, durván alulbecsülik azt"

Hát ez kicsit olyan, mintha egy szakács arra panaszkodna, hogy a vendégek nem tudják objektíven megítélni az ételek ízét, durván alulbecsülik azt :P

Amúgy abban én támogatlak, hogy a nők szabadabban viszonyulhassanak a szexualitáshoz, de abban nem vagyok biztos, hogy ettől a kevésbé vonzó pasik több szexhez jutnának. Régen mikor a szülők választottak mindenkinek életre szóló házastársat, 1 férfinak jutott 1 nő és fordítva, aztán vagy tetszett a nőnek a férje vagy nem. Ha viszont azzal szexelhet egy csaj akivel akar, és minden csaj a legvonzóbb pasikkal akar.....
Αphelion 2016.04.19 13:45:20
@skarlát betű: "Szerencsére nem egyféle pasi tetszik mindenkinek, így a helyzet nem reménytelen."

Olyan szempontból nem reménytelen, hogy lehetőségei mindenkinek vannak, csak hát nem mindenki él a lehetőségekkel, van akinek kényelmesebb a női hipergámiára / szemét pasikra panaszkodni...
Αphelion 2016.04.19 13:54:42
@skarlát betű: Azt én is tapasztaltam, hogy a kivételesen jó csajoknál kevés pasi próbálkozik. (Bámulni bámulják meg hasonlók, de az ugye pont a próbálkozás hiánya...) Valahogy úgy van ez, hogy mindenki a saját súlycsoportjában halászik, és hát a ritka jó az definíció szerint ritka :)
Ha nincs kedved szexelni, nincs kedved és kész... Épp elég, ha erre hivatkozol, és jó esetben már békén is hagynak. Persze ez azért mégsem ilyen egyszerű. Ha a szex elvárás, ha állandó partnered van, akivel együtt élsz, mitöbb, aki még a férjed/feleséged is, akkor valamilyen magyarázattal csak elő…..
Αphelion 2016.01.28 18:52:11
@VivienChristin: Csak Sadistnél az "átlagos" pont azt jelenti h NINCS jól elkészítve...XD
Αphelion 2016.04.06 17:56:24
@Sadist: "Nektek nőknek a szex akármikor a rendelkezésetekre áll, akkor dugtok, amikor csak akartok, ellentétben a férfiak nagy részével."

www.theestablishment.co/2016/03/17/33-and-never-been-kissed/

Tessék, ilyen is van, tudom hogy ritka de van.
Αphelion 2016.04.08 09:42:21
@Kulics: Igen láttam...nem igazán nőies, de nőnek nő ;)
Olykor olybá tűnik, mintha minden kislányt és nőt permanensen zaklatnának. Mintha ennek elkerülésére nem lennének módszerek. Van, akit durván, fizikailag is molesztálnak, van, akit "csak" paskolgatnak, fogdosnak, van, aki a szóbeli változatnál többet nem tapasztalt. Néha úgy tűnik, hogy az összes…..
Αphelion 2016.03.17 10:12:41
@skarlát betű: Nekem Roger Moore az egyértelmű kedvencem, ő az az elegáns, humoros, kicsit kisfiús pasi, aki abszolút nem érzi szükségét, hogy macsónak mutatkozzon. Daniel Craig korábbi filmjei nekem túl sótlanok és vontatottak voltak, ehhez képest a legutóbbi teljesen kellemes meglepetés volt :)
Αphelion 2016.03.17 10:16:50
@Hutyutyuty: "Arra vagyok kíváncsi, hogy egy füttyentés alkalmas-e arra, hogy kiütközzön ez a különbség."

Önmagában szerintem nem, a kontextuson múlik.
Αphelion 2016.03.17 10:23:17
@VivienChristin: Itt van egy ami egész okés (bár még lehetne bővíteni):

www.today.com/health/how-tell-if-guy-likes-you-translating-man-speak-t75526

:)
Azt, hogy miért szexelnek a férfiak, igazából senki se akarja tudni. Merthogy róluk az a hiedelem alakult ki az idők során, hogy nekik ehhez nem kell külön motiváció. Mert hajtja őket a vérük, mondták a régiek, mert magas a tesztoszteronszintjük, mondják a maiak, mert csak... El…..
Αphelion 2015.12.23 15:09:56
@skarlát betű: Az Odüsszeiában is egy nő (Kalüpszó) tartotta Odüsszeuszt szexrabszolgaként :)
Akkor te is tagja vagy annak a rétegnek, amely még emlékszik arra a korszakra, amikor nem volt internet, nem fonta be a mindennapjainkat az azonnaliság érzése. Mit veszítettünk el a felgyorsult világban és mit nyertünk vele? (fotó: flickr.com / Ron Reiring) Nagyjából az 1985 előtt…..
Αphelion 2015.06.25 10:59:44
@pythonozok: "Hülyét kapok, mikor kirándulóhelyen azt látom, hogy a szemből jövők a telefonjukat nyomkodják..."

100 éve meg attól kaptak hülyét a kirándulóhelyen, ha meglátták hogy egy lány nadrágban biciklizik. Aztán mégse dőlt össze a világ.
http://csajokespasik.blog.hu/2015/05/28/nem_szeret_megis_gyereket_akar_tolemVelvet RandiA lányok megérzik, ha valaki belül vívódikAlibanya jegyzetelA BérletKönyves BlogA lengyel riport az új skandináv krimi?A világ, amit terhes nők uralnakBartók meztelenül komponálta A kékszakállú…..
Αphelion 2015.05.28 16:35:33
@Szintet lépett (ex) Naiva.: @Bundabandi® (Cookie Bunny): Akik eggyel alattunk laktak a lepcsohazban kiskoromban, valami 6 vagy 8 gyereket csinaltak, mert a vallasuk tiltotta a szuletesszabalyozast, a szexet meg bar abba akartak hagyni kb a harmadik poronty utan de valahogy sose sikerult nekik XD Nah, ok azok akik nem onzesbol vallalnak gyereket. De amugy ha nem vallasos vagy hasonlo okbol, akkor nyilvan azert vallal valaki mert szeretne...Viszont masfelol meg ha mar egyszer elvallalja akkor gondoskodnia is kell rola, ha nem tud megfelelo korulmenyeket teremteni neki akkor hiaba szeretne inkabb ne vallaljon -- csak persze az nezopont kerdese hogy honnan kezdodnek a megfelelo korulmenyek. Mert a legjobb nyilvan az ha ket szulo egyutt neveli es a legjobb sulikba kuldik stb, de azert ha nem sikerul mindent maximalisan biztositani az meg nem jelent rogton tragediat. Az, hogy az apja es az anyja kulon elnek es o ugy ingazik koztuk ugymond, az szerintem meg belefer, ezzel amugy is sokan vannak igy es attol meg lehetnek boldog, egeszseges lelku gyerekek.
http://csajokespasik.blog.hu/2015/05/27/a_francia_srac_volt_a_legbunkobbVelvet RandiJó családi környezet, munka, barátnők, maszturbálás, igényességAlibanya jegyzetelBallagásKönyves BlogDashiell Hammett leveleit, fotóit és sólymát is megszerezte a dél-karolinai egyetemKrasznahorkai…..
Αphelion 2015.05.27 16:08:58
@Bundabandi® (Cookie Bunny): Ra kellett keresnem hol van ez a Karoly Janos utca, hogy 60 ezerert egy vadi uj berendezett lakast lehet berelni. Mifelenk mostanaban 100nal kezdodnek a leggagyibb kis oduk...
Αphelion 2015.05.27 16:14:28
@Bundabandi® (Cookie Bunny): Aha :) Amugy eleg lepra varos, hiaba olcso nem szivesen laknek ott...
Αphelion 2015.05.27 16:28:45
@Bundabandi® (Cookie Bunny): A luxus berendezest altalaban arra szoktak irni hogy szep, kenyelmes, csilivili butorok vannak. Mondjuk persze tenyleg kinek mi a luxus XD Ha eleve a lakas is vadi uj akkor azert az valahol magatol ertetodo hogy nem 20 eves hasznalt huto meg mikro jar hozza...
http://csajokespasik.blog.hu/2015/05/26/soha_nem_hagyom_magam_lehuzniVelvet RandiMeleg szeretőjéről a TV-ben tudta meg, hogy a féltestvére12 ritka fotó diktátorokról és feleségeikrőlÉn se beszéltem soha a leszbikus fantáziákrólUndorít a gondolat is, hogy mit tennének velemKönyves…..
Αphelion 2015.05.26 14:52:35
@Bundabandi® (Cookie Bunny): Unatkozok, de nem ennyire :P A cimben levo idezet tenyleg sok mindenkire igaz itthon, de amugy az egesz annyira tele van ilyen...kozhelyekkel vagy nem is tudom mivel hogy nekem kicsit tomenynek bizonyult...
Αphelion 2015.05.26 16:15:37
@Bundabandi® (Cookie Bunny): Ha CsPre irna meg egy poszter ugyanezt a szoveget, tuti kiosztanank ezerrel :P
Αphelion 2015.05.26 16:42:33
@Bundabandi® (Cookie Bunny): En annyira nem ismerem, mondjuk asszem az a multkori cikk nekem is tetszett, meg altalaba is ugy remlik h okos dolgokat szokott mondani. Meg pl ebben is igaza van: "Az önmagában bizonytalan ember külső megerősítésekből táplálkozik, aminek a hatása ideig-óráig tart csak[...]Az embereknek fogalmuk sincs róla, hogy csak annyi szeretetet és megbecsülést fognak kapni másoktól, amennyit maguknak adnak." Csak kar h tulaltalanositja a problemat, meg az egeszet egy jo nagy "ezekamaifiatalok"ozasba csomagolja :P Amugy meg *a masik nemtol* valo pozitiv visszajelzesek mindenkinek kellenek, nem csak az onmagaban bizonytalan embereknek...azt leszarom h melyik idiota mit gondol rolam, de a csajoknak tetsszek ma'! ;)
http://csajokespasik.blog.hu/2015/05/20/pornozni_ment_a_menyasszonyomVelvet RandiHazudnak rendületlenül – itt gyűlnek a randis hazugságok!Könyves BlogBRÉKING: Krasznahorkai nyerte a Nemzetközi Man Booker Díjat!D. Tóth Kriszta tükröt tart a női egónakMindenki a belekről akar…..
Αphelion 2015.05.20 13:07:27
@Nero.A.Véres.Költő: A 30 ezer csak a casting dija volt, nyilvan nem abbol akart kocsit venni a csaj. Nem tudom, tenyleg fizetnek e mar a castingon valo reszvetelert is, de porno eseteben azert annyira nem lepne meg.

Amugy meg az osszes poszt eletszerutlen, mert nok szerepelnek benne, valodi mellekkel meg pinaval, mindenki tudja hogy ilyet csak a filmekben lehet latni! XD
Αphelion 2015.05.20 13:20:02
@alebzsaflab: Ha meg nem szintezett, ha elmegy pornosnak akkor tuti fog...hatalmas farku kigyurt helyes pasik fogjak napi 8+ oraban dugni, es o azt fogja hinni hogy neki ez "jar" ! XD :D
http://csajokespasik.blog.hu/2015/05/18/a_kover_no_meg_mindig_vermesVelvet Randi12 híresség, aki átlagemberrel házasodott összeBánom, hogy nem szakítottam, amikor kellett volnaNem szükséges falkavezérnek lenni, hogy a nő kívánja a férfitKönyves BlogIndiában képregénnyel is…..
Αphelion 2015.05.18 13:50:29
@Bundabandi® (Cookie Bunny): Hoppa, tenyleg. A foto alapjan en egy nem tul ferfias ferfinak neztem, de akkor ezek eszerint egy nem tul noies no...XDDD
Αphelion 2015.05.18 13:51:04
@Aphelion 2015: ezek szerint*
http://csajokespasik.blog.hu/2015/05/15/a_szulinapjan_szakitottam_veleVelvet RandiCsajozáskor ezért ne igya magát figyelmetlenreMegmentette erőszakos exétől, megkérte a kezétAlibanya jegyzetelFreedom CallKönyves BlogA vágy titokzatos tárgya szőrösBarnás: "Kalandor voltam, akár a…..
Αphelion 2015.05.15 11:28:43
@Kytia: @Lord Papírsárkány: Olyan 3 eve kb remlik h volt valami ertelmes poszt...amugy jah...XD

A hobortokat meg szeszelyeket konnyen lehet am h tulaltalanositotta, volt vmi ami nem tetszett *oneki* a csajban es ebbol lett az h "egy ferfi" nehezen turi. Mondjuk konkretumok nelkul nehez barmit is mondani, mert pl azt ha sarkanykent vagy magatehetetlen csecsemokent viselkedik azt tenyleg nagyjabol minden ferfi nehezen viseli, de a poszterbol azt is kinezem hogy egyszeruen arrol van szo hogy nehany dolgot nem ugy csinalt a csaj mint ahogy azt a poszter anyucitol megszokta...
http://csajokespasik.blog.hu/2015/05/13/minek_erdekli_a_regi_kapcsolataimVelvet RandiÍgy lehet okostelefonnal ingyenpizzát szerezniAlibanya jegyzetelSzintezésKönyves BlogBenedict Cumberbatch szörnyű féreggé változott?Botrányhős grófról mintázta Austen Mr. Darcyt?Megjelent Jankovics…..
Αphelion 2015.05.13 21:18:10
@CsóróésCsúnya: "de hát aztvhittem csak az enberi belső tulajdonságoj számítanak, a pénz és a külső nem is."

Ez igy nyilvan nem igaz, de ezt barki megmondja neked, nem kell hozza Father elmelete. Amugy Father es a hivei szerintem leginkabb azt magyarazgatjak, hogy ok nem is annyira csorok es csunyak az atlag magyar pasihoz viszonyitva, csak azert nem kellenek a "szintben hozzajuk illo" csajoknak, mert parszor sunazta oket egy jo pasi es ezert el vannak tevedve a sajat szintjuket illetoen. Gondolom, megnyugtatobb ezt hinni, mint radobbenni hogy ok maguk vannak eltevedve a szintjuket illetoen...De ha te komolyan csoronak es csunyanak tartod magad, akkor teged ez a veszely nem fenyeget, hanem helyette inkabb az hogy esetleg tulzottan alulertekeled magad.
Αphelion 2015.05.14 09:43:52
@croesus aka. the grinder: A noknel a nok altali besorolas szamit :P
Αphelion 2015.05.14 11:25:10
@Bundabandi® (Cookie Bunny): Igen, ez pont egybe is vag azzal, ami a cikkben volt :)
http://csajokespasik.blog.hu/2015/05/07/h-alapszabaly_a_no_sosem_hisztizik_ok_nelkulVelvet RandiGeorge Michael rettegett, hogy hűtlen partnere miatt AIDS-es leszKönyves BlogA teljes Piketty-konferencia a Youtube-onA végtelen történet egy csókkal kezdődöttBodor, Esterházy, Péterfy és Petri…..
Αphelion 2015.05.07 12:13:03
@Bundabandi® (Cookie Bunny): Elarulok egy titkot: a pasik a kulsodet nezik, nem az igazolvanyodon a szuletesi evet. A kulsod alapjan meg en tenyleg inkabb azt hinnem, hogy lehet *meg* nem toltotted be a 20at....szoval valogass batran, itt van Sadist, itt van Father, itt van Nero, dontsd el melyik a szimpatikusabb XDD
Αphelion 2015.05.07 12:34:38
@Bundabandi® (Cookie Bunny): OK, de akkor Csoreszt se hanyagold, ha mar o is megjott! ;) XD
Αphelion 2015.05.07 13:22:36
@TBal: "Ha túl sokan basznak el valamit, akkor az ezek szerint elöbb-utóbb jó lesz..."

Igen, valahogy ugy. A nyelv amiota letezik (100ezer+ eve) folyamatosan valtozik, eleve ezert beszelnek a mai Olaszorszagban pl teljesen mashogy, mint az okori Romaban, meg ezert nem beszelunk ma ugy ahogy x szaz eve helyesnek tartottak volna az akkori nyelvmuvelok, hogy "Feheruaru meneh utu rea" stb.

Par szaz ev mulva siman meglehet, hogy mindenki magas hangrendukent fogja ragozni a ferfi szot, a tobbesszama ferfik lesz, melleknevkent ferfis, a ferfias szo pedig mast fog jelenteni mint a ferfis, ugyanugy mint ahogy pl most a "fiuja" mast jelent mint a "fia".
http://csajokespasik.blog.hu/2015/05/06/ha_latni_akar_az_2_725_forintba_kerulVelvet RandiÍgy élje túl, ha a kollégája az exeKönyves Blog18 új Marvel-film és sorozat jön 2019-igJeff VanderMeer háromszor nyerhet Locus-díjat idénMargó házhoz megy: kopogtasson nálad a Péterfy…..
Αphelion 2015.05.06 10:33:43
@Aphelion 2015: Senki tobbet harmadszor? Szabad a gazda?
Αphelion 2015.05.06 11:07:59
@Bundabandi® (Cookie Bunny): @Tapasztalt tapasztalatlan: @Kytia: 77% a megoldas.

Mar amennyiben lehet hinni a statisztikaknak, persze. Az elozo munkahelyem az osztrak statisztikai hivatal volt, az ottani tapasztalataim alapjan egyertelmuen kijelenthetem hogy nem lehet. XD Pl meselte a fonok, hogy egyszer csinaltak egy felmerest a diakok szexualis szokasairol es valamelyik suliban szokatlanul keves valaszt kaptak...mint utolag kiderult azert mert a tanarok jelenleteben toltottek ki a kerdoivet XDD Szoval inkabb mondjuk ugy, hogy az x szazaleknyi valaszado kozul 77% allitotta azt hogy igen :)
http://csajokespasik.blog.hu/2015/05/05/a_ferfi_dugopajtast_akar_a_no_parkapcsolatot Velvet Randi Találja ki, ez a srác miért nem meri hazavinni a barátnőjét! Könyves Blog 11. alkalommal gyűlnek össze a képregényesek A YouTube-nak köszönhetjük a legkönnyfakasztóbb…..
Αphelion 2015.05.05 15:01:23
@Father Justice ☢: A Dezsokek nezese valoban sokat elmond roluk, de pont nem azt hogy o az aki a noknek kell...
http://csajokespasik.blog.hu/2015/04/28/a_baratnom_nem_szereti_a_szexetVelvet RandiÍgy nézett ki Beyoncé a saját anyja esküvőjénKönyves BlogA mai magyar prózaíró részeges - vagy csak szeretne az lenniEgressy: Törőcsik nekem nem példakép volt, hanem egy csoda"Épp a tévét néztük,…..
Αphelion 2015.04.28 16:51:43
@CsóróésCsúnya: Senki sincs kitiltva a blogrol jelenleg, torvenytisztelopolgar pedig nem Father, hanem Nero a Veres Kolto.
Αphelion 2015.04.28 17:04:16
@Bundabandi® (Cookie Bunny): A jo szex mindig ket emberen mulik, szoval lehet hogy a csaj tul sokat gorcsol vagy ilyesmi, de a poszter se csinalhatja valami jol amit csinal...
http://csajokespasik.blog.hu/2015/04/24/ne_legyel_trafikrablo_se_skizofren_se_szociopataVelvet RandiBődületes esküvői villantások jönnekTampiEgy nap a gyárbanKönyves BlogDiszkomfortzóna: családállítás Jonathan FranzennelEzekre a programokra látogass el a könyvfesztiválonFranzen a…..
Αphelion 2015.04.24 12:20:48
@Bundabandi® (Cookie Bunny): Szerintem meg igen, es en azt is elmagyaraztam miert :PP De (csak hogy lasd mennyire szeretlek XD) magyarazom tovabb: a 100bol csak 1-2 embernek van kitakarva az arca, a tobbiek mind hozzajarulasukat adtak a szerepleshez. Ez se gyanus? ;) Meg az is ugye erdekes kerdes, hogy aki igent mondott azzal vajon minddel le is fekudt? Vagy bementek a hazba, felvilagositottak a sziturol, es alairattak vele a hozzajarulo papirt...o meg nevetett egyet es alairta?

A technikai reszehez annyira nem ertek, de az is egy erdekes dolog, hogy vajon hol volt a mikrofon? Ha csak a csajon volt, hogy oldottak meg hogy a csaj es az aktualis pasi hangjat kb hasonlo hangerovel vegye fel, a hatterzajokat pedig csak halkan? Meg az is kicsit furcsa, hogy a jarokelok kozul senki se nagyon kapja fel a fejet meg kezd el bamulni, pedig sokan boven hallotavolsagon belul vannak...

Szoval szerintem ez legalabbis reszben megrendezett video, a dragaverdas-golddiggeralazosakhoz hasonloan.
Αphelion 2015.04.24 12:38:18
@TBal: A kihasznalas ugye elvileg azt jelenti, hogy valakinek adsz valamit, o meg cseszik neked cserebe megadni azt, amit te ugymond jogosan elvarhatnal. Gondolj erre a definiciora, aztan probalj meg ne mosolyogni mikor az itt kommentelo pasik "lehuzasnak" veszik ha egy csaj meghivatja magat egy italra aztan nem fekszik le veluk, vagy mikor a csajok "kihasznalas"rol beszelnek a sajat beleegyezesukkel tortent szexualis aktusokkal kapcsolatban...;)) XD
Αphelion 2015.04.24 12:45:39
@Bundabandi® (Cookie Bunny): Nah az lenne egy erdekes kiserlet, hogy 100 emberbol aki igent mond egy ilyenre hany irja ala utana a papirt ugy hogy nem dughat a csajjal ;) XD
http://csajokespasik.blog.hu/2015/04/23/nem_kell_komoly_kapcsolatVelvet RandiKvíz: járnak? Házasok? Elváltak?Könyves Blog10 könyv, amit mindenképp beszerzünk a könyvfesztiválonHartay: Elférek a költővel egy istállóbanZsolt Béla megírta az emberi becstelenség krónikájátRitkán…..
Αphelion 2015.04.23 14:20:22
@Niobe: @Bundabandi® (Cookie Bunny): A Krispy Kremerol nekem mindig a Heathrow 5os terminal jut eszembe, egyszer egy ismerosomre varva vettem ott par fankot, es mivel a csajnak elegge gyanus volt a kiejtese, megkerdeztem h "Are you Hungarian by any chance?" Az volt, de nem igazan orult neki h "lebukott" XDD
Αphelion 2015.04.23 15:04:45
@Niobe: Ez meg 2008ban volt, szoval nem volt politikai vonatkozasa, egyszeruen csak szarul esett szegenynek h ennyire arulkodonak bizonyult az akcentusa XD Amugy most tenyleg ennyire tema lett a bevandorlas? Az emberek kozott is, nem csak a kampanyban? Amikor en kint voltam, a kutyat se erdekelte h brit vagy magyar utlevelem van e...
Αphelion 2015.04.23 15:32:59
@Niobe: Akkor megnyugodtam :) Es amugy igen, szerintem se meglepo hogy jobban megy a brit gazdasag mint a kevesbe befogado orszagoke.
http://csajokespasik.blog.hu/2015/04/16/mogorva_lett_miota_hazajott_angliabolVelvet RandiIdén is ennyire jó lesz fesztiválon smárolniKönyves BlogEurópai Irodalmi Díjat kapott Szvoren EdinaHáy János a négyesmetrón gyűjti a lelkeketNyáry szerint nem iszlámellenes a burkát viselő Mona…..
http://csajokespasik.blog.hu/2015/04/14/_izombol_randizomVelvet RandiEnnek a férfinak az a hobbija, hogy afrikai nőkkel szívatja magátKönyves BlogElhunyt Günter GrassKarafiáth az elejéről kezdi újra a történetetMeghalt az antikapitalista író, Eduardo GaleanoÚj regényével Houellebecq…..
Αphelion 2015.04.14 12:37:55
@Bundabandi® (Cookie Bunny): Rad ragadt, mint anno enram a hostess :P

@Lúzerarc™ Ph.D: Jokkina az en alter nickem, Jokka parodiaja.
http://csajokespasik.blog.hu/2015/04/07/ez_a_kapcsolat_csak_a_szexrol_szoltVelvet RandiSzeretnék egy 30 feletti pasi ribanca lenniDobjon el mindent, és nézze meg ezt a kutyaesküvős klipet!Ha egy numerát akar csak, miért írja, hogy családcentrikus?Öt ok, amiért nem válnak el a nőkEzeket…..
Αphelion 2015.04.07 18:53:31
@Zsuzsi2525: "egy NŐ akkor kap férfit szexre amikor akar; úgy, és olyan körülmények között ahol neki tetszik"

Jo de azert ha nem mindegy neki hogy *milyen* ferfit akkor mar nem olyan konnyu a dolga. N'est-ce pas?
Αphelion 2015.04.07 19:06:12
mashable.com/2015/04/07/lane-bryant-imnoangel/?utm_cid=mash-com-fb-main-link

Heh, egy olyan videoval probalja bizonyitani h "MINDEN no szexi" amiben csupa D vagy nagyobb kosarmeretu no van XD A videoban tenyleg mindegyik no szexi, ezzel egyetertek :P XD
Αphelion 2015.04.08 12:16:10
@Zsuzsi2525: Elhiszem, hogy vannak pasik akik rafanyalodnanak egy idos nore aki fiatal koraban se volt vonzo, de azok kozott nyilvan nem fognak hemzsegni az olyanok akik tetszenek is a nonek.
http://csajokespasik.blog.hu/2015/04/02/nehany_urugy_amivel_egy_no_csak_altatja_magatVelvet RandiEgy esküvőből három vírusvideót lehet kitermelniKönyves BlogAz öt legígéretesebb elsőkönyves: Totth BenedekBerlin nácikkal és hullákkal, kísértetekkel és titkokkal van teleJohn Green…..
Αphelion 2015.04.02 11:54:44
@Bundabandi® (Cookie Bunny): Igen, pont azert irtam, elvileg azert van a blog hogy bevonzza az embereket a tarskeresobe. (Legalabbis en mindig ezt gondoltam.) De ezek a mostani posztok leginkabb csak arra jok hogy aki mar fent van az is inkabb torolje magat es atpartoljon a konkurenciahoz...

Az jutott meg eszembe hogy ilyen keresooptimizalassal probalkoznak, azt szeretnek hogy a "kapucni" meg a "dobozos sor" keresesre is kidobja oket a Google, ezert irnak ilyeneket XD De azt is lehetne kevesbe ego posztokkal, szoval kajak nem ertem....
Αphelion 2015.04.02 12:56:08
@Bundabandi® (Cookie Bunny): Hmmm tenyleg amit a porno keresobe beirnak az barmi jo lehet.....de akkor dobozos sor helyett egy *nagy kannabol* iszogatott volna a bort a pasi, kapucni helyett meg mondjuk tetovalasa lett volna.....es a kisbabak tejfelvetelet is kulonos eloszeretettel emlegetnek a posztokban XDDD szoval nem igazan nyert alatamasztast az elmeletem XD