Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vezuvo

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kihez lehet fordulni, ha a temetkezési vállalkozó jogosulatlanul próbál nagyobb összegű pénzt elkérni mondvacsinált okból?Tisztelt Zugügyvéd!!   Érdekes történettel fordulok Önhöz.Debrecenben élek 20 éve.A szüleim Pocsaj nevű faluban laktak. 10 éve Apukám meghalt…..
 Szalai Vivien írja Stohl András életrajzi regényét, a lány Drága kéj címmel már megírta második könyvét egy jelenleg is praktizáló prostiról aki állítólag évi 300 milliót keres. Szerintünk ez túlzás és hazugság. A könyvbemutatón hosszan ecsetelték, hogy egy…..
Mint a a Pécsi Városi Tanács gyámügyi előadója és osztályvezetője nagyon elégedett az rendszerrel, be is lép 1983-ban az MSZMP-be. Tesz-vesz, "dolgozik", nem lázad. Mint a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság jogtanácsosa majd hatósági osztályvezetője 1985 és…..
Maradjunk annyiban, az MTK II - Vác érdekesebb volt.1-1 lett a végeredmény, váci vezetés után egyenlítettünk az 54. percben Pál Szabolcs góljával, és ha az ember a gyönyörű Promontor utcai pályáról, Budafok közepéről haza akar menni a távoli Zuglóba, még csak rohannia sem…..
Előzmény: Dolgok, amiket illik utálni I. : Hajítófa A másik dolog, mint ahogy előrejeleztem, tömény politika. Az MDF-SZDSZ kapcsolatról volna szó. Ez az a téma, amiről szinte kivétel nélkül mindenkinek rossz véleménye van mostanában, majdhogynem azt mondhatnám: pártállásra…..
Nem tudom, hogy T-csoport anyaországbeli tagjai is ilyen virtuózak kommunikáció terén, mint a magyar leányvállalat, de minden esetre most biztos nagyon büszkék a magyar T-Mobile kríziskezelési módszereire. Az egy dolog, hogy lehal az egész hálózat fél napra, kétségtelenül kínos…..
vezuvo 2009.12.08 00:20:18
@helloblog: Szerencsére nem volt ilyen esetünk,de az anyázást is bevállaljuk,ha kell.És annak, hogy nem volt ilyen esetün,csak annak köszönhető, hogy beruháztunk arra, hogy ne maradjunk technika nélkül még akkor sem,ha valamelyik gépünk bedobná az unalmast. Megjegyzem,ez sok pénzbe kerül egy "kis" cégnek a mai Magyarországban.De a a hitelességünk,megbízhatóságunk érdekében bekellett ruházni.
Hát tegye ezt meg a T-Mobile is!
vezuvo 2009.12.08 00:38:28
@helloblog: Ha anyázik, ha nem akkor is az ügyfelünk. Várhatóan viszi tovább a hírnevünket.Hát persze, hogy nem hisztizünk Vele, hanem kielégítjük a magunk módszereivel minden felmerülő óhaját,ha azt kell tennünk.De szó sem lehet pitiánerségről. Például: Nem fogunk 5db ffi boxer megrendelés esetén 1 db kínai zoknit küldeni kárpótlásként.
A Szent János kórház Budapest Szomáliája, esetleg dárfúri körzete, ezt sajnos mindenki tudja, aki járt már budapesti járóbeteg rendeléseken. Itt most nem valami "bezzeg Svájcban" típusú fanyalgás következik, a János nem a közmondásos "egy normális…..