Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cold Heart

0 bejegyzést írt és 269 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai feladvány szerintem nem a legkönnyebb. Sokat nem fogok tudni hozzászólni, de a megfejtést mindenképpen megadom! Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
Cold Heart 2020.06.22 19:45:10
@harga: hogyne lenne sakk
Your browser does not support iframes. Pontosabban honfoglalás ÉS szabadságharc. Aznap. Amikor kiűzték a törököket. 1939-ben. Kossuth Lajos vezetésével. De Arany János is nagy hős volt. Miattuk van a Nemzeti Vágta.  Észbontók, Viasat3, március 25, 18:00 duplarésszel...
A hát ezek meg mit szívtak-díj mai győztese Vince Gilligan és az AMC, a válasz meg kék meth-et, ugye, de ezt csak az érti, aki nézte a Breaking Bad című sorozatot. A Collider hozta le az infót, amit azóta átvett mindenki, így mi is megkockáztatjuk, bár fenntartásokkal. Mert oké, hogy van ilyen,…..
Cold Heart 2018.11.07 14:07:20
www.youtube.com/watch?v=Yb4nKFKKcGQ&t

itt is fejtegetik, miért is elképzelhető el az a verzió, hogy túlélte
Orbánnak állítólag a bevándorláspárti politikusok az ellenségei, pedig valójában Európában ma már ő az egyetlen, aki fenn akarja tartani az ellenőrizetlen, illegális migrációt. Nem véletlenül: a hatalma függ ettől...
Cold Heart 2018.09.20 06:54:32
@totii:
én is ezen agyalok. az összhatár 2215,3 km (forrás wikipédia) , ennek pont a fele schengeni, azaz 1/6 körül van
Régóta levelezünk mostani vendégünkkel, aki nagyon kedvesen válaszolgatott nekünk, de a személyes találkozót folyton halogattuk, ugyanis ő nem Magyarországon él. Végül úgy döntöttünk, távinterjút csinálunk, úgyhogy köszöntsétek szeretettel Nagymáthé Dénest, egyenesen Londonból (illetve…..
Cold Heart 2018.08.09 23:25:52
@dinazsolti:

rengeteg dolgon múlik ez, én el sem tudom képzelni, milyen lehet 10 éve kint lenni, nekem 3 országban jutott rendre 8 hónap, 6 hónap, 15 hónap, utóbbi folyamatban. Legutóbbi helyen külön súlyos, hogy a helyi nyelv intenzív tanulása miatt 3 nyelvet használok, néha este egészen egyszerű dolgokat nem bírok hirtelen megfogalmazni, csak némi gondolkodás után. Persze ez pont javulhat az idővel, de nem könnyű ez az ugrálás. még nem hallgattam meg, csak a hétvégén fogom, de ha szakmai dolgokban nem ugrott be neki a magyar szó, ez hatványozottan indokolt
Divat lett a kirittyentés. A népek kirittyentik magukat a Soundra, a nyaralásra, vagy csak eldöntik a tavasszal, hogy akkor ők elindulnak egy testépítő versenyen az ősszel. Két út áll előttük, az „egyszerűbb”, amivel itt most elvből nem is foglalkozunk és a keményebb. A könnyebb út vélt, vagy valós…..
          Kéri László a Hír TV Egyenesen című műsorában (6.45-től) a következőket találta mondani:         "Ez a fajta későkulák mentalitás, ez a gyűjtögetés, a tulajdonszerzés öröme. "         "másként, munkacímen azt mondom kuláktempó"          Elképzeltem, ha Kéri a zsidó mentalitásról,…..
Cold Heart 2017.03.24 19:46:13
@DrGehaeuse:

Dédapám "bűne" az volt, hogy kijárt Amerikába dolgozni, hazajárt a dédanyámhoz, aki nem akart vele kimenni, így végül itthon maradt. A sok, félretett pénzből földeket vett.
Ezért került börtönbe, ezért nem hagyhatta el a falut 20 évvel később sem engedély nélkül
Cold Heart 2017.03.24 19:56:26
@Túlélő ...:

feltételezem, hogy amiket felsoroltál jótündérrel kapcsolatban, mint eddig vélt tulajdonságok, magadra is igaznak tartod.

Ennek fényében nekem nagyon fura, hogy évek munkáját le tudja nullázni azzal, hogy nem kedvesen ír vkiről/bárkiről a tevékenysége kapcsán.
Illetve az "ellenségem ellensége a barátom" gondolkodás is fura.

Kérit egyébként én személy szerint tudósabbnak véltem a tévés szereplései alapján, de nagyon nem néztem soha utána. Szerintem még egy jobb minőséget képvisel az őskövületek közül, de ugyanúgy része a kontraszelektált, féltudású eltiünknek, akik leginkább csak akadályozzák ezt a társadalmat abban, hogy megszervezze magát.
A trendek jönnek-mennek, a divat is változik, de az, hogy valaki úriember legyen, sosem megy ki a divatból. És itt most ne a „megcsinált”, mű-gentlemanre gondoljunk, hanem arra, akinek ez mind belülről fakad. Van, amit meg lehet és meg is kell tanulni, de ennek párosulnia kell. egy belső…..
Harminckét év alatt eddig kilenc vendégnek nem ízlett a hamburger, a tizediknél viszont bezárja az Angyal utcai hamburgerezőjét a 74 éves Marika néni. A kicsi vendéglő a 32 éve alatt sok mindent átvészelt, bejött az országba a Meki, voltak más kifőzdék is a környékén, de a fiatalok akkor is, most is…..
Cold Heart 2016.10.09 18:54:42
@Ejjnye Bejjnye:

hát, én kedvesnek sem mondanám, ellenben negédes
egyetem elején ettem ott párszor, akkoriban sem számított jónak, az elmúlt pár évben meg hihetetlen, mennyit fejlődtek a hamburgerek Pesten.
Szerintem pont olyan, mint aranyérkenőcsöt vagy egy liter tejet, de nem vagyunk egyformák. Dombóvárinak mindenesetre ma este 9-től lesz az önálló estje a Comedy Central Comedy Club című műsorában, amiben, és most idézem a sajtóközleményt, szó lesz a súlyproblémáiról, az evésről, a barkácsolásról, az…..
Cold Heart 2016.05.13 12:49:29
@Rahman:

hát, nem tudom. ebből a háromból egyik semi a csillogó elméjéről híres, de legalább Hadházy és Kiss Ádám elő tudnak adni egy szar sztorit is.
Dombóváriról annyi az emlékem ,hogy szar vicceket mesél el szarul, mintha vele történtek volna meg.
Folytatódik az HBO-n a Trónok Harca, ezúttal is kibeszéljük az epizód legfontosabb témáit. Ha még nem látta az epizódot az ne kattintson a tovább mögé...
Cold Heart 2016.05.10 13:58:21
@Papucsban a Teraszon:

itt legutóbb sem sixx írt. azaz a bevezetőnél ő írta, hogy spoileres, aki tovább kattint, az utána panaszkodjon. Olvastam a bejegyzést, nagyon tetszett, és erősen elcsodálkoztam, hogy sixx ilyenre is képes. Éreztem, hogy vmi nem kerek, ezért megnéztem, ki is írta. Az is jó volt, meg ez is, sokkal inkább ez, mint a sixx-féle hogyvolt!
Hánorúzni a békéért olyan, mint szeretkezni a szüzességért - tartja egy mondás. Aztán van olyan eset, hogy nincs más lehetőség, főleg ha az ember királyságát megtámadják. A The Green Kingdomban pedig pontosan ez a helyzet, meg kell védenünk a királyságot ügyesen elhelyezett…..
Cold Heart 2015.07.04 01:51:52
@Holding:

én egyszer sem jártam így, azért lehet terjeszkedni-agresszívkodni.
Ami tényleg kihívás volt helyeként, az a három csillag.

Patthelyzet könnyen feloldható, több barakkból kell támadni, mint annyi tornya van. ha ezt nem tudod megcsinálni, először a tornyokat kell megcélozni, utána az épületet.
Ha állandóan felhúz újakat a régiek helyére, akkor meg be kell szorítani, folyamatosan építeni a tornyokat, hogy ő ne tudja lerakni a sajátját
Tisztelt Főnöknő illetve Főnök Úr! A Derrick és Harry Projektmenedzsment blog különleges távelemzési módszertana segítségével elvégeztük az Ön személyre szabott vezetői elemzését. Az eredmények igen kecsegtetőek: Ön alapvetően remek vezető! Emellett feltártunk néhány…..
Cold Heart 2015.02.16 06:18:42
@nemtomki:

te bruttót linkelsz, fentebb nettóról van szó, igaz, ha a 235 900 ft-ot nettósítjuk, akkor is csak 16%-kal fizet többet
Nem a Clicker Monsters a valaha volt legváltozatosabb játék, sőt. Mindösszesen annyi a dolgunk, hogy klikkelünk. Azt viszont jó sokszor, folyamatosan sebezve az ellenséget, akinek halálakor pénzt kapunk, amiből fejleszthetjük a sebzést (egyrészt kattintásonként, másrészt…..
A múlt heti cikkben a jó öreg Sárga kazettás játékokat elevenítettem fel, most azonban ugrunk egy kicsit az időben, és a már CD-ROM technológiával működő, egészen szemkápráztató grafikára képes PlayStation 1-es konzolt veszem górcső alá, pontosabban annak a játékait. A 90-es évek végén, 2000-es évek…..
Azt hiszem nincs mit ragozni a híren, itt a méltán kedvelt GemCraft sorozat legújabb része, a Chasing Shadows (köszönjük Nándornak és greffinek, hogy felhívták a figyelmünket rá) nekünk pedig munkaköri kötelességünk erről beszámolni. Viszont a műfaj meglehetősen távol áll…..
Cold Heart 2014.05.26 21:44:17
@Én is akarok kommentelni:

én laptopról tolom, már az első időkben is játszhatatlan volt, mire 50-es csapdáim voltak, nekem a 81-es teljesen fentezi :)
max gem 54 volt, amit összeraktam, de úgy tényleg képregény az egész.

kár, hogy nem tudja igazán lebutítani a motort. amit én felfedeztem - elég keveset játszom, nincs időm - hogy a legújabb fix óta a tornyokból úgy özönlenek a töltények, hogy már akkor beszaggat a játék, ha csak 1 szörnyet megsoroz így.

és te így hány gemet dobsz egy hullámra? nekem 130 is rámegy időnknét, elég fárasztó végig kattintani, de jött arra ígéret, hogy lehet majd "szőnyegbombázni", azaz állítható lesz, egy kattintás hányat dob le a stashből
meg elvileg endurance xp-negyedelése is törölve lesz.
többek között ezért sem játszom most vele, meg még mindig bízom abban, hogy véget vet vhogy ennek a borzalmas szaggatásnak
Cold Heart 2014.05.30 20:14:23
@Én is akarok kommentelni:

minek dobálsz ennyi gemet? én emelem a szintjüket, így több hp lesz, és több xp-t kapsz.

az továbbra sem értem, hogy lehet 80+-os gem, mert ahogy írtam feljebb, nálam megáll az élet már 50+ felett (igaz, akkor még nem voltam így kimaxolva, most már +15 all skillel kicsit erősebb lettem, de azóta nem volt időm játszani egy brutál pályát, és most már megvárom a köv peccset, ahol lehet rendeseen dobálni a bombákat)

gemcraftet én is csak pro módban nyomtam, a labirintben világranglista másodikként akasztottam ki a pontszámlálót :) (azaz én értem el másodikként azt az xp-szintet, amit már nem bírt lekezelni a ranglista)
Cold Heart 2014.06.05 20:10:26
@Én is akarok kommentelni:

nekem ennél már jóval hamarabb kiakad a játék, én egy 2 éves laptopról nyomom.
a tornyok most megint jobbak, vmit változtatott, már nem szökőkút :)

amit írsz a hp-re, az igaz, de az xp, ha jól láttam, csak a hp-tól függ. és mivel én nem makróval dobálok, így is kurvára zavar, hogy 130-140 gemet dobálok le hullámonként
Királyvár Ezen a héten a királyvári vándorcirkuszból csak pár szereplők kapunk, és nagyjából ők is mind egy dolgot tesznek: elmennek Tyrionhoz, mert beszédük van vele. Itt van menten Jaime, akit baszkurál a lelkiismeret, hogy nem tudja megakadályozni testvére kinyírását, amiben…..
Cold Heart 2014.05.20 12:22:45
@zizi77:

max azoktól kérj bocsánatot, akik el akarnak venni.
Cold Heart 2014.05.20 15:14:57
@Thorwald:

aki lecsapta a ló fejét, az 216 volt, a mostani "csak" 206
nekem az első generációs Hegy adta leginkább vissza a karaktert.
Tizennyolc év autózás után bringára ült. Milyen a másik oldal? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Cold Heart 2013.06.05 08:47:35
@zselapoh:

vagy én nem értem dreamhotep hsz-ét, vagy te.
szerintem olvasd el újra.
Az Ikreknél I. Azzal kezdünk, hogy Robb és a muter egy térképasztal felett görnyednek, ami ugyan Stannisé nyomába sem érhet, de az ugye egy fix cucc, ez meg mobil, mozgatható, utazás közbeni babázásra is használható darab, szóval egál az állás. A terepasztalhoz tartozik egy…..
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
Cold Heart 2012.11.22 20:57:00
@Zka77:

1 millio sms/adas? max 100, de az is csak inkabb a dontoben. egyik megasztarban felajanlottak vmennyi penzt minden elkuldott smsbol jotekony celra. nyilvanossagra hoztak, mennyi penz folyt be. nem talalom a hirt, de kb par tizezerre jott ki az smsek szama. abban biztos vagyok, hogy nem szazezres szam volt.
a vv1ben, amit igen sokan kovettek, ott volt a dontoben tobb, mint 1 millio szavazat, a Majka-Lorenzo parbajnal meg 900 ezer korul, pedig az nagyon felfokozott verseny volt. azota nagyon visszaesett a szavazasi kedv.
A bogyósok mellett a mogyoró az egyik legfurcsább növényünk. A hozzáértő nem keveri a mókusmogyorónak mondott csonthéjast a hasonló nevű hüvelyes földimogyoróval. A mostani írásunk témájául szolgáló mogyoróból kétféle nagy csoport létezik: a bokor (Corylus avellana) és…..
Nem is találhatnánk a bloghoz jobban passzoló játékot a My Dear Bossnál. A klasszikus rugdosós/hajigálós alapra ezúttal a beosztott kontra főnök témát húzták rá, és remek munkát végeztek. A mára alapelvárássá vált sokrétű fejlesztési lehetőség és achievement…..
Cold Heart 2012.01.24 23:14:13
@TH:

no de pl a learn to fly, ami szerintem etalon a témában, pont az irányítás miatt olyan izgi

na, azért a temetőig egyszer elrugdosom... :)
A Discovery Channel műsorán Állítólag... címmel látható Mythbusters egy alapvetően egyszerű, de zseniális ötletre épít: tudományos módszerekkel vizsgálnak meg mindenféle városi legendát, és beküldött sztorit, aztán majd kiderül, mennyi alapja van a biztos forrásból…..
Cold Heart 2011.12.08 19:26:34
@zsotyek:

majd gyakorold a pontos célzást ;)
Cold Heart 2011.12.08 19:27:31
@Cold Heart:

nyomi mobil, nem lett link belőle, csak kukac+név
Ágyúgolyó futam kétkerekűekkel – ez a Cyclomaniacs, aminek most megjelent a második része. Eleinte nem is tűnik olyan nagy számnak, az ember végigmegy egy oldalnézetes pályán, unlockol ezt-azt, választható versenyzőket, új pályákat, fejlesztgeti a motorját a versenyekért…..
Cold Heart 2011.08.31 12:10:48
@Syolos:

elsőben a kék bicós csavóval mentem ra a 10 mp-es egykerekezésre (bukó, közel lévő, egyenlő nagysagú kerekek, és magas, siman fel lehet kapni az elsőt)
az volt szar ott, hogy nincs igazan vízszintes szakasz, így még lassan sem lehet 10 mp-re húzni, de van egy nagyobb emelkedő, nekem ott lett meg (ott gurulhatsz rajta hatrafelé is :) )