Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyászhuszár

0 bejegyzést írt és 335 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karakter Aki leszarta, nyalja le! 2019.07.26 10:00:00
Kevés téma körül burjánzik annyi álszemérem, alakoskodás és tévhit, mint a csúnya szavak használata körül. Van egy rettenetes szokás bizonyos televíziós adásokban, melyeket éppen ezért sem szeretek nyomon követni: amikor elhangzik a műsorban valamilyen csúnya vagy szeméremsértő szó, a néző nem a…..
Egyik olvasónk küldte be ezeket a kissé meghökkentő fotókat, amin egy műpénisz látható egy Terézvárosban parkoló kocsi alatt. A kép a Székely Bertalan utcában készült. Napokig pihent a dildó a földön zavartalanul.  Hozzászokhattunk már ahhoz, hogy nincs szemetesebb kerület a belvárosban, mint a…..
gyászhuszár 2019.07.19 18:37:20
Akinek van gyermeke vagy emlékszik diákéveire, esetleg éppen most diák vagy tanár, az pontosan tudja, hogy mit jelent a "tanári túlkapás" kifejezés. Sajnos létező dolog, sőt gyakori jelenség az iskolákban. A lényege, hogy a pedagógus túllép feladatkörén és teljesen szabálytalan módon jár el a…..
gyászhuszár 2019.06.10 21:51:24
A Facebook vezetője, Mark Zuckerberg 59 millió dollárért vett két parti ingatlant a Tahoe-tónál néhány hónapja. A milliárdosnak így már tíz ház van a nevén négy helyszínen: a Sierra Nevada-i tavon kívül Palo Altóban, San Franciscóban és Kauain, egy hawaii szigeten. Most ezeket nézzük meg…..
Valószínűnek tartom, hogy nem én vagyok az egyedüli szülő, akinek hatalmas sokk volt az első szülői értekezlet. Az ember persze adaptálódik a környezetéhez, így ma már nem beszélnék sokkról, inkább egy olyan szituációnak tartom, amibe nem szívesen kerülök. Az itt ért sok frusztrációt azért persze…..
Egy népszerű gazdasági oldalon megjelent egy cikk, most tessék nagyon figyelni, egy hazai bank ingatlan értékesítésével foglalkozó vállalkozásának munkatársától, arról, hogy miért is érdemes ingatlan venni. A cikk címe a „Tízből nyolc fiatalnak esélye sincs, hogy saját…..
Developer Pixie TEDx a színpadról 2019.05.02 22:23:03
Személyes poszt következik! Most jó sokáig csendben voltam, mert rengeteg dolog történt velem.      Az egyik legmeghatározóbb élmény az utóbbi hónapokban a TEDx volt, és őszintén mondom, magam sem hittem, hogy valaha a piros körön fogok állni. De megtörtént, és minden küzdelmes pillanat…..
gyászhuszár 2019.05.03 10:44:27
@Szelid sunmalac: eloszor nezzuk meg a videot, utana eldontom! ;)
gyászhuszár 2019.05.03 11:07:18
@doggfather: igen, ezek mind jo kerdesek, amit a posztban illett volna kifejteni, engem is erdekelnenek a valaszok. Oszinten nem tudom az eredetet csak egyszer beleneztem es volt par video ami nagyon eredeti volt foleg kanadai, del-amerikai eloadok, sot Dolph Lundgren is adott elo, az is jo volt. Kb ennyi. Ez vmi preszizs lehet.
A világtörténelemben mindig is ritkaságnak számítottak a hosszabb békés időszakok, amikor épp nem zajlottak véres háborúk, felkelések, polgárháborúk vagy más harcok. Már a százéves háború feldúlta a középkori Európát 1337 és 1453 között, amikor Anglia és Franciaország vívta élet-halál küzdelmét…..
Budapest leghosszabb utcája és a város egyik legfontosabb közlekedési útvonala az Üllői út. Számos látnivaló vagy műemlék akad az út mentén vagy a közelben, ennek ellenére méltatlanul kevés hangsúly esik ezekre az érdekességekre. Mivel mostanában sokat sétáltam az Üllőin és a környező kis utcákon,…..
Nemrégiben olvashattatok itt egy posztot, melyben az Egyesült Királyságban élő külföldiek vallottak arról, milyen hatással volt rájuk a britek tervezett kilépése az Európai Unióból, illetve miért érzik magukat „Brexit-menekülteknek”. Most a kiegyensúlyozottság kedvéért…..
Bangóné és Kunhalmi honanyák tegnap eltulajdonították a show-t az ellenzék elől. Kiálltak a képviselői irodaház folyosójára, keblükhöz ölelték a két példányban kinyomtatott papírlapot, hogy ország-világ elé tárhassák, mennyire elégedetlenek Kövér házelnök úr garázdálkodásával. A sminkjük hibátlan…..
gyászhuszár 2019.02.19 23:21:50
@Ekrü: nem ebbol lesz kenyerem de abban a pillanatban nem tunt fel, sok diploma ide vagy oda vagy sok nyelvvizsga ide vagy oda. Ez egy bagatell dolog, szerintem a nákolas suksukoles es lyuk helyett luk irasa az sokkal gazabb. De mindegy nem lehet mindenki Gretsy Laci bacsi. En peldaul a nyalasban vagyok jo ott nem hibazom apa!
Az ilyen üzletek anyagi kockázatai jól ismertek. De mi a helyzet a társaságiakkal?Szerző: Laura Richards (szabadúszó bostoni újságíró)..
gyászhuszár 2019.02.17 18:23:14
@Lővenbrau: ja, jo kis havanna lakótelepen nyomultam en is negyedszazadig de aztan mlm nelkul is sikerult kitornom abbol a szep kis kozossegbol. Sajnos egyre kevesebben hisznek abban hogy szorgalommal es hittel lehet sikeresnek lenni, pedig ez az ami mukodik!
Egy sorozat, amiben történelmi folyamatok elemzésén keresztül próbálok eljutni a mai politika lehetséges következményeinek előre jelzéséhez. 4 Bűnök és erények A hatalomgyakorlásnak az illiberális és unortodox módja az ellenfelekkel szemben kíméletlenséggel, a szociálisan elesettekkel szemben…..
gyászhuszár 2019.02.11 23:30:31
Mi lett a rendőrök által csak "szomszédvitának" nevezett történet vége? - sokan kérdezték hozzászólásban, üzenetben. Erre azt tudom felelni, hogy jelenleg úgy néz ki, a kispesti pokoljárásunk négy év után véget ért. A "terrorcsalád" ugyanis tökéletes példája lett annak, hogy erőszakra,…..
"Magyarország diplomáciai ámokfutásának eszközeivé váltunk" – nyilatkozta egy uniós diplomata, miután Magyarország nem volt hajlandó megszavazni a közös uniós álláspontot a bevándorlás kérdéséről az Arab Ligával tartandó hétfői tárgyalásra. Csak azok számára meglepő, hogy Orbán Viktor kormánya…..
Amikor nyelvtanulásra kerül sor, sokan csak húzzák a szájukat és bár elismerik, hogy mennyire fontos az angol a mindennapokban, a tanuláshoz mégsem eléggé motiváltak. Ezek után meg hiába beszélünk nyelvvizsgáról, folyékony kommunikációról, a száraznak tűnő anyagot csak azért se akarják vagy tudják…..
Beírtam a keresőbe, hogy Horn Gyula Szolidaritási Alap. Az MSZP.hu-n két cím gyermekalapítványra utalt, és a harmadik sem hozható összefüggésbe a hajdani pártelnök nevével. Találtam azonban egy információt arról, hogy január 27-én a Kéretlen Figyelem Egyesület és a Segíts a rászorulókon…..
Tart a hírhedt mexikói drogbáró, Joaquin El Chapo Guzmán pere New Yorkban. Egykori testőre árult el részleteket a 2016-ban elfogott bűnöző kegyetlenkedéseiről...