Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyászhuszár

0 bejegyzést írt és 338 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak ellenére, hogy tudatosan elzárom magam a világ azon híreitől, melyek nem érintenek közvetlenül, egészen korán értesültem Benedek Tibor haláláról. Teljesen letaglózott. Nem ismertem személyesen, nem vagyok sportrajongó, sőt, alapjában véve rajongó típus sem. Persze magam is büszkén néztem…..
Az Egyesült Államok jogi keretet teremtett, hogy a rendőrség ellenségnek lássa az afroamerikai közösségeket, a drogháború révén pedig eszközt, fegyvert, de valójában kevés felelősséget adott a kezükbe. George Floyd meggyilkolása emiatt történhetett meg. Vendégszerzőnk, Hüvös Ferenc írása.1961-ben,…..
gyászhuszár 2020.06.06 16:47:05
@haXXXor: egyelore nem a feher all nyeresre, ott vannak az azsiaiak is. szoval kezdhetsz gondolkozni mi legyen, masreszt nem ez a fő problema, ahol nincs rasszizmus ugyis talalnak mas ellenseget, tök mindegy. az ember egy állat
A történet március harmincadikán kezdődik, amikorra  is a vírusra való hivatkozással minden partnercég, akiket értékes tanácsaimmal láttam el,  felmondta, elhalasztotta, befagyasztotta a szerződéseimet. Jobbnak láttam, hogy Katás vállalkozásomat sok hasonló sorsra jutott honfitársammal egyetemben…..
  Ha tetszett a video vagy a cikk és még szeretnél hasonlókat látni, akkor támogasd munkásságomat egy feliratkozással!     Eredeti szöveg (kisebb módosításokkal):   Mélyen tisztelt lányok és srácok, üdvözöllek titeket!   Bizonyára ti is láttatok már nem is egy olyan filmet, ami felkavaró…..
gyászhuszár 2020.05.26 15:34:35
@Csaba121: na en is ezt akartam irni. ilyet hogyan lehetet megrendezni es leadni. gusztustalan es beteg
Svájc a legfertőzöttebb országok között van, én pedig itt ragadtam Zürichben...
gyászhuszár 2020.03.14 23:24:24
Január nyolcadika óta az Emberi Erőforrások Minisztériumának fiatalokért felelős helyettes államtitkára Rácz Zsófia,  aki jogi diplomája megszerzése előtt, mindössze 22 évesen tölti be ezt a pozíciót. Lassan két hónapja felel az ifjúságügyért, de a nagy ritkán meghirdetett nyilvános eseményeken és…..
Sok minden eldőlhet a demokraták előválasztási versenyének ma 14 államban egyszerre megtartott "Szuper Kedd"-jén. Baloldali rajongók tömege csalódhat világszerte, ha Bernie Sanders, az egyetlen önmagát "demokratikus szocialistának" nevező elnökjelölt esélyei idén is szertefoszlanak a jelöltség…..
A digitális nomádság esetében is pár évente változnak a trendek – például a kedvelt városok. Például azért, mert amint felkapnak egy viszonylag olcsó helyet, az óhatatlanul drágulni kezd, így egy idő után az ezt az életformát követők elkezdenek új városokat keresni maguknak. A váltásnak persze…..
A jelenlegi ingatlanpiaci helyzet mellett ha 20 millió Forintot tudunk lakásvásárlásra költeni, akkor elszántan és alaposan kell átfésülnünk a hirdetéseket.  Mi végigböngésztük az aktuális hirdetéseket és összegyűjtöttük, hogy milyen ingatlanokat lehet kapni a fővárosban és vidéken, ha maximum 20…..
A Hír TV-ben készült a napokban interjú a címben említett tudós emberrel. Abban a tévében, ahol a riportalanynak nem kell összeroskadnia a műsorvezető kérdéseinek súlya alatt. Jelen esetben Velkovics Vilmos is – kérdések helyett - készséggel adott további ötleteket az amúgy arra rá nem szoruló magát…..
Sokáig azt hittem, hogy majd’ minden apróhirdetést Érden adtak föl. Azt olvastam ugyanis az újságokban és a falragaszokon, hogy „ÉRD.:”, és utána egy mobilszám következett. Amikor magánügyből kifolyólag Érdre költöztem, egy baráti házaspár két jellemző mozzanatról világosított fel. Az egyik az volt,…..
2020. február 12-én 1 euro 340,01 Ft-ot ért. Ennek számos oka lehet, de a legfontosabb következménye az, hogy kevesebbet ér a fizetésünk, nyugdíjunk, mint néhány hónapja. A kormány és a jegybank a szokásos flegma stílusában reagált a történésekre, bár a hivatalos megszólalásokból érezhető volt, hogy…..
Ha kocsiba ülsz és vezetsz, Magyarországon zéró tolerancia van az alkoholfogyasztás terén. De nincs a világban mindenütt így!..
Előzmény: https://kozeletipad.blog.hu/2020/02/13/doktor_vagy_nem_doktor_kis_helyi_botranybol_orszagos_ugy Egy hete a Partizán nevű csatorna borította ki a bilit Budafokon, amikor a videójában azt állította, hogy Daróczi Csillának – a Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központ vezetőjének…..
Hazánk tragikus válságban van, amelynek a mélységét nehéz még felbecsülni is. A válság évszázadok elrontott nemzetfejlődésére és máig uralkodó, erősen korlátozott etnicista kompetenciakészletére vezethető vissza. Amit azonban az egymást követő korok így-úgy (kevésbé jól és nagyon rosszul)…..
Megérkezett az új NAT, ami a szó mai értelmében véve nemzeti, minden mást már leírtak róla a hozzáértők! A szokásos menetrend szerint zajlanak az események. A Facebook-on és különböző social media felületeken megy a hangulatkeltés, de érdemben, a megírt levelek, és vélemény nyilvánításokon kívül…..
Vissza kell görgetni lépésről-lépésre, ami az utóbbi tíz évben történt. 1. A Momentumnak alternatív pártrendszert kell létrehoznia, körülötte a saját jövőbeni ellenzékével: egy konzervatív és egy balos párttal, és ezt (a világot) kell politikai, alkotmányos és kulturális választássá tennie a…..
Tökéletes önéletrajz nem létezik. Ha azért kattintottál ide, hogy megtudd a titkát, akkor nagyon sajnálom és egyben elnézést kérek, de ha már itt vagy, van pár jó tanácsom, hogyan is hozd ki a legtöbbet az…..
Jake Gyllenhaal ökölvívós mozija igazi csemege lett a rajongóknak. Stallone "Rocky" filmjei után maradt vákuumot többen próbálták betömni inkább kevesebb, mint több sikerrel. Will Smith filmje az "Ali" harmatgyenge volt, a Mark Wahlberg főszereplésével készült "A harcos" viszont nagyszerűen…..
A vegyesházasságok már csak azért is izgalmasak, mert nehezebb kiismerni a másikat, talán a nyelvi nehézségek miatt. Ráadásul a kulturális különbségek is állandó felfedezni valót jelentenek...
A digitális ismerőst még a világháló előttről ismerem. Mérnökként végzett egy moszkvai egyetemen, a rendszerváltás után pedig menedzser lett itthon. Szűkszavúnak találta tegnapi bejegyzésemben ezt a mondatot: A tulajdonában lévő Csillag-patikát „Örkény István ajánlotta fel 1949. december 5-én a…..
Dave Hakkens holland dizájnertől származik az ötlet. Ő találta fel azt a gépet, amellyel mindenki kényelmesen, saját garázsában reciklálhatja a háztartási műanyag-hulladékot. A kezdeményezés, amelynek neve Precious Plastic, ma már kiterjedt az egész világra és mindenkinek ingyenesen kínálja a…..
Emlékszem, amikor először megláttam Matt Damon-t a legutóbbi Bourne film, a Jason Bourne ajánlójában. Hatalmas volt, szálkás és gyors, mint egy tornádó. Sütött róla az erő! A 46 éves színész élete formáját rakta össze a filmre. Úgy gondoltam érdekelni fog titeket, miként alakult át a hétköznapi…..
Lehet, hogy most azt hiszed, hogy a legendás filmszínészről fogsz olvasni. Hát nem! Anglia legőrültebb, legveszélyesebb és valószínűleg legerősebb rabjával ismertetlek meg. forrás: ozy.com Na, nézzük, hogy mit is kell tudni a csávóról! 67 éve Michael Gordon Peterson néven anyakönyvezték.…..
A kanadai Manitobában található Churchillt a „világ jegesmedve fővárosának” is nevezik és aligha lepek meg azzal bárkit, hogy még ezen a kevesebb, mint 1000 lelket számláló településen is élnek magyarok. Ráadásul nem csak élnek, de írnak a Határátkelőre is. Következzen Jakzolee és felesége nem…..
gyászhuszár 2020.01.14 19:33:01