Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skeez

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jimmy Perry és David Croft író és rendező szerzőpáros nevéhez több nagysikerű angol sitcom megalkotása fűződik, amelyek közül Magyarországon kissé furcsa módon a saját hazájában kevésbé sikeres Csengetett, Mylord? vált eszméletlen népszerűvé, olyannyira, hogy manapság már hatalmas kultstátusszal…..
Két éve követem a Hungame blogot, és egyre nagyobb tisztelettel adózom azelőtt, hogy a bloggazda, Várady Zsolt kitartóan bővítgeti. Jelenleg már ez a legteljesebb online lista/gyűjtemény magyar fejlesztésű videojátékokról, annak ellenére, hogy simán lehet még bővíteni. Most elhívtuk Zsoltot, és…..
Most indul a Rupture forgatása. Eddig Noomi Rapace baljós arca és Michael Chiclis horrorfilmeket idéző kopasz feje fémjelzi a produkciót. Szóval lesz itt borzongás, bőven…? Steven Shainberg. Nem ontja magából a filmeket. Steven Shainberg, a keveset alkotó rendező (A titkárnő, A…..
Azért választottam ezt a karácsonyi vígjátékot mára, hogy az ünnep se teljen el teljesen Humphrey Bogart nélkül. A Nem vagyunk angyalok ritka komédiáinak - és színes filmjeinek - egyike, amiben igazán remek szereposztás látható, a film rendezőjéről Kertész Mihályról nem is beszélve, akivel már a…..
A Halálkanyar egy szatirikus neo-noir  black comedy thriller, ami Oliver Stone azon ritka filmjei közé tartozik, amiben nincs politikai vagy társadalmi téma. A film nagyszerű stábbal és remek színészek közreműködésével készült, aminek műfaji sokszínűségéhez hasonlóan Stone több híres rendező…..
Van az úgy, hogy egy-egy sorozatban felbukkan egy crossover epizód; pl. Eurékában feltűnik a Warehouse 13 csinos, és zseniális tudóspalántája, Claudia Donovan, Fargo legnagyobb örömére.Ezúttal azonban az élet produkált egy kisebbfajta crossovert természetesen szigorúan csapón…..
Sokan tanácstalanul állnak gimnáziumi éveik végén, hogy mi legyen tovább, hova menjenek továbbtanulni, milyen munkájuk legyen? Vannak azonban olyanok is, akik már egészen kiskoruk óta tudják, hogy mi fán terem a jó karrier. A jelen fotósorozat alanyai nem kisebb vállalkozást…..
Skeez 2013.05.06 20:53:31
Megérkezett a Star Trek új trailere, mely hihetetlenül akciódúsra sikerült! Robbanás robbanás hátán, az eközben kialakuló káosz pedig villódzó, kemény tekinteteket és pusztulást ígér. Kibírjuk-e a premierig??? ..
Skeez 2013.03.22 22:38:36
@steery:
Ezek szerint, Te még trekki sem vagy :) ..
Tényleg csak kíváncsiságból kérdezem és nem kötekedni szeretnék: van/volt/lenne olyan film, amiért elmennél premier előttire?
Jómagam sem értem, mi a pláne abban, ha kemény 1 vagy 2 nappal korábban láthatom moziban a várt filmet..
Vagy ilyenkor vannak külön heppeningek is?
Amíg rá voltam kattanva, hogy moziban nézek meg filmet, kivártam az olcsószerdát.
Mondjuk most is szeretek moziba járni, csak már évi 2-3 film, amit megnézek.
A szerkesztőségben sokáig gondolkodtunk, d6-tal dobálóztunk, míg végül úgy döntöttünk, hogy kedvenc mágusunk Gandalf, az egyik legvagányabb mágiahasználó a varázsképességekkel rendelkező társai között. Története egy rejtélyes és homályos estén a Pajkós póni fogadóban…..
Skeez 2013.03.22 22:29:22
@hambig:
Persze! 42..
A 2007-es bonni FedConon - az esemény a világ legnagyobb, évente megrendezésre kerülő sci-fi találkozója-, esett meg, hogy Armin Shimerman (Quark) picit kínos, ám annál mulatságosabb szituba keveredett a kollégái jóvoltából.Cirroc Lofton (Jake Sisko) és Jonathan Frakes (Will Ryker)…..
Vöröshajú lányok Sabrina 2012.12.10 19:00:00
..
Skeez 2012.12.11 23:05:36
@béla a görög:
Bambi hím volt..
  ..
Skeez 2012.12.11 21:36:45
Mint látjátok a blog visszatért. Sajnos bejegyzések nélkül ezeket ugyanis a blog törlése előtt hirtelen felindulásból eltávolítottam.A miértekről csak homályosan fogok beszélni, személyes paranoiám vezetett ide, túl komolyan vettem egy megjegyzést, ami ide…..
Skeez 2012.09.17 17:11:52
Gyakran előfordul sajnos a művészet világában, hogy az alkotók keze meg van kötve. Sokszor ül a nyakukra az eladhatóság minden fölöttiségét hirdető céges ember, aki nem hagyja a művészeket tenni a dolgukat (ez filmek esetében a leggyakoribb), vagy csak pusztán döbbenetesen…..
"A mai menü: kici, olcó gungan". Öööö, de uram, Magyarországon illegális gungant enni... "Oké, akkor cirke." ..
Skeez 2012.07.23 08:26:38
Erre mondják, hogy bárki is nyerjen, mi veszítünk? Paul Hanley rajza..
Skeez 2012.07.14 20:58:53
Egy szimpla társasjáték élvezete nem követeli meg a közös érdeklődési kört egy baráti társaságtól. Ennek ellenére a játékgyártók igyekeznek minél több tematikus készletet a piacra dobni, hátha így sikerül bevonzaniuk az adott téma  rajongóit is. A scifi fanokra pedig…..
Jövő héten már mi is beülhetünk a moziba, hogy megnézzük a Csodálatos Pókembert, amely sikert sikerre halmoz.Több országban is megdöntötte a Bosszúállók nyitó bevételét és Amerikában is tarol. Pókember alaposan rávert a Transformers 2-re és így már az övé a legjobb keddi…..
Skeez 2012.07.07 20:07:02
@BuB: A záró filmben Chuck Norris lesz az ellenfél, és Pókembernek nyente..
Sam Raimi jövő év márciusában érkezik a költséges Óz, a csodák csodája előzményével. Az Oz The Great and Powerful címre hallgató fantasyban James Franco egy cirkuszi bűvészt alakít, aki a poros Kansasból  a csodálatos Ózba kerül, ahol három boszival találkozik. Hamarosan…..
  Neil Blomkamp a Distric 9 után ismét szociális témákat feszegető sci-fin dolgozik. A főszerepben Matt Damon. Amit már a filmről tudni lehet: A jövőben a föld igen ramaty állapotban van. A  Koordinátorok, azaz a kiváltságos 1% viszont az Elysium nevű luxusűrbázison…..
Filmdroid Jack Reacher előzetes 2012.07.03 21:39:00
A Paramount 2005-ben szerezte be Lee Child itthon is megjelent regényének, a Csak egy lövésnek (One Shot) a megfilmesítési jogait. A főszerepre Tom Cruise szerződött le, annak ellenére, hogy a könyvben Jack Reacher egy két méter magas több, mint 100 kilós hegyomlás. Persze, persze,…..
Úgy néz ki ma ilyen beperelős nap van, hiszen a Black Keys után az idén a Szigetre is ellátogató Placebo keveredett bírósági ügybe. Pontosabban őket jelentette fel egy bizonyos 28 éves, David Fox nevű férfi. aki a zenekar '96-os bemutatkozó lemezének borítóján szerepelt.…..
Az SF-filmeknek, sorozatoknak sokkal több hölgyrajongója van, mint gondolnánk. Ők azok, akik már bizonyára elgondolkodtak róla, kinek milyen egyéb képességeik lehetnek még a világ és az univerzum megmentésén kívül. Nos, tesztelni - sajnos - nem tudjuk, de rangsorolni talán igen.…..
Skeez 2012.06.26 12:47:47
@Zvezda:
Bocsánatot kérek.
Taposs nyugodtan.