Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szekelyferenc

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztus elején még megerősítette a köztévé, hogy Baló ősztől új műsort kap az m1-en, szeptember végére viszont kiderült, hogy nem indulhat el a Szerintem című műsor. Baló György új vitaműsoráról az utolsó pillanatban született halálos ítélet, mivel a Szerintem már…..
szekelyferenc 2009.09.25 19:57:44
@robin masters: Párban volt Schmidt Máriával, aki pontosan az ő tükörképe, és remek, éles vitát folytattak.

Mi ezzel a baj?
szekelyferenc 2009.09.26 08:05:22
@sunázósün: Csaba László, Chikán Attila, Wermer András, Hegedüs Zsuzsa miért pártember? Nem is párttagok. Ennyire nincs agyad? Pártkatona.-.. azt se tudod, mit jelent az, te szerencsétlen.
szekelyferenc 2009.09.26 13:40:50
@sunázósün: Hülyeségeket hordasz össze, nem is láttad ezeket a műsorokat, mert akkor nem égetnéd magad ilyen ostobaságokkal.

Most valahonnan nagy nehezen kikapartad a névsort, találtál fél év kínálatából 4-5 nevet, és ezzel izzadsz itt, miközben az alapállítás az volt, hogy egyre nőtt a pártkatona vendégek száma, ami szimpla kis hazugság.
Kedden már nem került adásba A tévé ügyvédje és a port.hu szerint két hétig még nem is fog. Az ok az lehet, hogy a köztévétől a jövő évi költségvetés tervezete elvonna 7 milliárd forintot, azaz a büdzsé egynegyedét, továbbá meghiúsult a tervezett beruházási…..
szekelyferenc 2009.09.25 11:30:38
@Karlitosz: Ugye nem zavar, te szegény, hogy 12 éve nem vagyok MTV-s, és ezért végkielégítésem sem lehet?

Sőt, beavatlak, hogy amikor 1997-ben felmondtam, akkor sem vettem fel egyetlen fillért sem, pedig járt volna 2 millió.

Szóval előbb gondold meg, hogy kihez és mit szólsz. Már ha van agyad hozzá. És leszel kedves a családodad szarházizni.
szekelyferenc 2009.09.25 16:12:46
@Karlitosz: Téged mindössze annak nézlek, ami vagy.

Ugyanakkor számon kérhetően kijelentettem azoknak, akik megkérdezték ezt tőlem a jelölési folyamat során, hogy a televíziós átlagbérért vállalnám a megbízást.

Miért?

Azért, hogy senki ne mondhassa rám, hogy vagyonokat keresek, miközben kisembereket kell megsarcolni, kirúgni, a bérüket csökkenteni, a juttatásokból lefaragni.

Sőt, műsorokat is szerettem volna csinálni, amit a törvény megenged az intézmény vezetője számára, azzal a megkötéssel, hogy ezt a jövedelmét közhasznú célra köteles felajánlani. Ezt azért tettem volna, hogy ne szakadjak el a napi melótól, és mondhassam azt, hogy az a minimálmérce, amit én teljesítek, annál csak jobbat szabad és kötelező is. Akkor az egy jó tévé lenne, minőségi alapon kiválogatott emberekkel, Balótól Pesty Lászlóig. (Például nem sugározná egyidőben a két csatornán a Hamletet és a III. Richardot, ahogy az két hete megtörtént.)

És ha majd az intézmény gazdálkodása és egyensúlya helyreállt, akkor lehet szóba hozni magasabb vezetői béreket.

Megjegyzem, még így is sokkal többet kerestem volna, mint a hazai átlagjövedelem.
-----------------

A mondataidért pedig te felelsz. Ha félreérthetőt írsz vagy zagyvaságot, az a te hibád, nem pedig azé, aki nem értette.
szekelyferenc 2009.09.25 17:04:40
@play_off: Mi bajod volt a Nyitott Szájjal?

A "mocsok" kifejezésen túl néhány eligazító mondatban fel tudod-e idézni valamelyiknek a témáját és a kivitelezésével kapcsolatos kifogásaidat?

A Nyitott Száj-ban Juszt tulajdonképpen csak engedte az ellentétes véleményeket ütközni, és teret adott a laikus (civil) hozzászólóknak és a téma szakértőinek is. Például az M5-ös autópálya anomáliáival kapcsolatban. Vagy a prostitúcióról. Az adórendszerről. A családon belüli erőszakról. Az agrárium válságáról. Hasonlókról. Én ezekre emlékszem.

Mi is volt a konkrét bajod ezzel?

Szóba került itt az Újságíróklub is, ami akkortájt párhuzamosan futott a Lovas István-vezette Sajtóklubbal (Bencsik, Járai, Bayer). Mit csinált az Újságíróklubban Juszt? Felvetette a témákat, és Bolgár-Mészáros-Avar beszéltek. Ebben mi a tragédia? Abban a műsorban Juszt sose mondott véleményt.