Regisztráció Blogot indítok
Adatok
voronoi (törölt)

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasóink kérésére a címben és a kopfban nem írunk semmit arról, ki nyerte a Stanley Kupa-döntő ötödik mérkőzését, mert bizonyára vannak, akik izgulni szeretnének felvételről. De ha nem szeretnének, és kattintanak, akkor megtudnak mindent egyből.        …..
Olvasóink kérésére a címben és a kopfban nem írunk semmit arról, ki nyerte a Stanley Kupa-döntő negyedik mérkőzését, mert bizonyára vannak, akik izgulni szeretnének felvételről. De ha nem szeretnének, és kattintanak, akkor megtudnak mindent egyből.        …..
lorien Csevap 2008.05.23 17:46:00
Egy ideje már grillszezon van. Új szomszédok érkeztek a házba, így Pirossal április közepén elhatároztuk, hogy Pünkösd hétvégéjén egy szezonnyitó grillpartit rendezünk az új lakók tiszteletére. Ebbe végül mindössze annyi szépséghiba csúszott, hogy az új lakók addig…..
Minden olyan válasz, amely abból indul ki, hogy a tud szóbokra tegnap délután fél ötkor helyet cserélt a szótárban a vél szóbokrával: 2 pont...
Ahogy már megszokhattuk, tegnap is érdekes és súlyos következményekkel járó eredmények születtek az A csoportos világbajnokságon. Már csak egy nem is teljes középdöntős kör van, de nincs érdektelen csata, mindegyiknek hatalmas a tétje.Menjünk sorjában. Először is a…..
Hirtelen felborult a papírforma, a finnek csak ráadásban győzték le a norvégokat, a németek meg elpáholták a szlovákokat ügyesen. A svédek közben rekordot döntöttek.Szlovákia simán verte Norvégiát elsőre, akkor úgy tűnhetett, a leggyengébb skandinávok ezen a vb-n sem esznek…..
A táblás stratégiák rajongói feltétlenül próbálják ki a Tactics 100-at, mert flashjátékhoz képest remek darab. A harci sakként is felfogható programban többféle egység üti egymást, a gyengébbeket nyilván védeni kell az erősebbekkel, és az sem mindegy, hogy elölről,…..
voronoi (törölt) 2008.05.03 09:14:54
Megérkezett a válasz kanadai oldalról az orosz Ovecskin és Szjomin beválogatására. Tegnap 10 nevet hozott nyilvánosságra Steve Yzerman, a kanadai válogatott általános igazgatója. Az eddig sem gyenge keret világsztárokkal egészült ki. Túlzás nélkül állíthatjuk, az idei lesz…..
Jégkorong Ez mindennek a teteje 2008.04.20 22:37:00
Egyáltalán nem tartom törvényszerűnek, hogy ki kell esnünk. Egyáltalán nem tartom lehetetlennek, hogy középdöntősök legyünk az elit világbajnokságán. Hogy jutottunk el idáig, és mi vár ránk ezután? Tényleg reszkessen Kanada?Ezt írtam a szlovéniai divízió 1-es…..
Pásztor Tibor Flódni 2008.04.11 22:32:00
Hét tálcával vittem, majdnem 300 szelet lett. A rendőrök vigyorogtak, de átengedtek két kordonon is a Pozsonyi úton, így egész jól tudtam parkolni egy sarokra a színpadtól. Amikor elkezdődött a szavalat, kerítettem pár markos legényt (van súlya a flódninak!), és nekiálltunk…..
Hóbelevanc Molnár Anikó bebukott 2008.03.27 16:41:00
Amint korábban megírtam, nagyon elszállt elképzeléseik vannak manapság mondvacsinált sztárjainknak arról, hogy majd őket valaki elutaztatja egy egzotikus szigetre nyaralni, vagy egy jó kis fotózásra. Nem különösebben lepett meg, hogy Anikó nem csak egymilliót, de egyetlen forintot…..
voronoi (törölt) 2008.03.27 17:38:39
Jégkorong Vb-keret Vas Jánossal 2008.03.26 10:34:00
A szövetség honlapjára kedd este felkerült a japán vb-re készülő válogatott bő kerete. Nagy meglepetés nincs, de néhányan nyilván csalódottak lesznek.Mivel a csatárok jobban elhasználódnak egy hosszú sorozat alatt, ezért valószínű az a verzió, hogy két kapus, hét…..
mediainfo.hu Apa kezdődik! 2008.01.31 18:28:00
Mármint a XLII. Super Bowl. Már csak hármat kell aludni, és éjjel, félkómában lehet drukkolni a New York Giants-nek vagy a New England Patriots-nak. Nos, elfogult vagyok, dehát szeretem az amerikai focit:) A döntő nem csak az Egyesült Államokban, hanem a világ más pontjain is…..
Ha ismerős a cím, nem véletlen. Hűséges olvasóim talán még emlékeznek a G.O.R.A. c. remekbeszabott török sci-fi-ről írott kritikámra, sőt, azt hiszem van akinek kimondottan én csináltam kedvet a megnézéséhez. A film hatalmas kasszasiker volt Törökországban, így nem csoda,…..
voronoi (törölt) 2008.01.29 03:48:34
LoL
Nincs abban semmi titok, hogy utólag hallgattam meg a Kossuth (és csakazértsem Mr1!) szilveszteri kabaréját. Vagy súlyos betegnek, vagy súlyos mazochistának kell lennie annak, aki a rádió miatt képes otthon maradni szilveszterkor. Magányos dolog lett ez a rádiós kabaré, mintha egy…..
Ezt meg csak a jegyzőkönyv kedvéért, nehogy elvesszen a link a kommentek között: már lehet szenvedni a méltán népszerű (lásd az oldalsó toplistát) vektoros lövegtoronyjáték folytatásával, a Vector TDx-szel is. A cucc irgalmatlanul nehéz, leginkább az aljas sárga…..
Vidám hangulatú, popfesztivállal egybekötött adakozással zárult a Liga-szakszervezetek közös rendezvénye, a Társadalmi Szolidaritás Napja. Az érdekképviseletek közös nyilatkozatukban kijelentik: támogatják a Magyarország fenntartható fejlődéséért folytatott közös harcot.…..
voronoi (törölt) 2007.11.22 12:16:12
A sportot is néző ember már megszokta, hogy ha az olimpia vagy a futball-vb Amerikában vagy a Keleten van, akkor vagy rettentő későn fekszik, vagy ocsmányul korán kel. Az viszont ebben a pillanatban újdonságnak tűnik a számomra, hogy európai rendezvényt rendezzenek egészen lehetetlen…..
A Greenpeace és az Európai Megújuló Energia Tanács (EREC) januárban közös tanulmányt publikált arról, hogyan lehet(ne) 2020-ig minimum 30 százalékkal, 2050-ig pedig legalább 80 százalékkal csökkenteni a fejlett ipari országok széndioxid-kibocsátását a…..
Ez a játék is volt már korábban, akkor 3D Logic néven: egy kocka lapjain kell pontpárokat összekötögetnünk úgy, hogy az így kapott színes kígyók ne keresztezzék egymást. Az új változat nagyon hasonlít az elődre, de itt 40 pálya van (néhányuk ismerős a 3D Logicból), és a…..
voronoi (törölt) 2007.08.08 19:39:35
Egy féktelen buliban találkoztam egy a sötétben helyesnek tűnő fiúval, akivel igencsak szimpatikusnak találtuk egymást, a  buli után másnap azonnal hívott, és megbeszéltünk egy randit. Ő ajánlotta a helyszínt: Westend, mert szerinte ott a legpraktikusabb találkozni, a…..
Az SFblogs.net, a magyar sci-fi témájú blogok gyűjtőhelye egy nagyon jó kis szavazással indította be a nyarat, tévés és filmes kategóriában lehet kedvenc űrhajónktól kezdve a legszexisebb tévészínészig mindenre szavazni (hiányolom a legélethűbb idegen lény kategóriát, de…..
Nou San Trafford Mocskos Milan!!! 2007.05.22 11:01:00
(A szerdai nagy döntőre készülve ma azt mondjuk meg, miért nem nyerhetnek a szereplők. Holnap meg azt, hogy miért igen.) Mi itt Liverpoolban kicsit maradi, fix ideálokban hívő futballbarátok vagyunk. Két dolgot nem értünk csak mostanában. Egyrészt hogy hogyan is drukkolhat épeszű…..
Közel a 2006/2007-es NHL-szezon vége, még néhány meccs, néhány nap, és kezdődik a nagydöntő, és hálistennek mindent meg lehet tekinteni a sportegykettőn ügyesen. Akár éjjel, élőben, eredetiben, akár másnap, magyarul. A jégkorong az a kivételes sportág, amelyet hazai…..