Regisztráció Blogot indítok
Adatok
linike

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napkelte fedte fel elottunk, milyen gyonyoruszep helyre jottunk igazan. A kert telis tele volt palmafakkal, viragokkal, kozrefogva a medencet, amibol a tengerre lehetett kilatni. A szobank oriasi volt, kis terasszal, ami a kerte nezett. A pool barban lehetett koktelokat vagy epp kokuszt kerni, mi…..
Az Inle totol Bagoig jo 11-12 oras az ut, amit szinten ejszakai busszal terveztunk megtenni. Az ut hosszara valo tekintettel rogtonzott kis kupaktanacsunk a VIP valtozatra szavazott, amire ezuttal mar jegyet is kaptunk, igaz kisse szetszorva, nem egymas melle. Es lon, a VIP valoban VIP, olyan…..
Reggeli utan idoben ertunk le a JK-hoz, ahol mar vart minket a taxink. Gyorsan becuccoltunk es mar indultunk is Pindaya fele.Ez a srac iszonyu ovatosan vezetett, neha mar tulontul is, az volt neha az erzesem, hogy sosem fogunk odaerni. Raadasul rengetegszer telefonalt, ilyenkor mindig felreallt az…..
Ha itt a november és karácsony előtt még szeretnénk csobbanni a meleg tengerben úgy, hogy ezt anyagilag túl is éljük, irány Eilat. A télen-nyáron strandidőt nyújtó Vörös-tenger partján fekvő Eilat a második izraeli város, amely elérhető közvetlen járattal Budapestről. Az…..
Tamás már most visszasírja a Wizzair poggyászdíjait, az Aerosvitnél ugyanis jóval szigorúbban megy az ügyintézés. Túl sok volt a csomag, ezért először 100, később 300 dollárt ajánlottak fel annak az utasnak, aki leszállna a gépről. Minthogy senki nem jelentkezett önként, a…..
Egy esküvő, sok temetés – nagyjából így lehetne összefoglalni legrövidebben a Harper-sziget lényegét. Persze az áldozatok száma még kérdéses, de az esküvő az biztos: Patricia Wellington és Henry Dunn kötik majd össze életüket, míg a halál el nem választ. A lagzinak…..