Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macco

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki nem emlékezne: A Játék Határok Nélkül(JHN) egy összeurópai televíziós showmüsor, mely  1993 és 1999 között volt látható a Magyar Televízió 1-es csatornáján -is. A verseny célja volt, hogy az EU-s országokat egy remek kis közösséggé formálja, de később az unión…..
macco 2009.02.26 10:05:05
@fulmerz: De miért nem a zindex címlapján van ez a zuschlagos téma?
Vastagbőr Aberrált japán játék 2009.02.25 11:31:00
Az amazon.com-on napokig elérhető, megvásárolható volt egy beteges, aberrált "játék", aztán a közfelháborodás miatt eltüntették. A japán Illusion cég terméke, a Rapelay megfigyelést, zaklatást, egyéni vagy csoportos nemi erőszakot gyakoroltat. A program azzal…..
Vastagbőr Napi Kolompár 2009.02.23 11:01:00
Nincs mese, Kolompár Orbán hosszas hallgatás után visszatért a köztudatba. Újult erővel veti bele magát a gaz raszisták elleni küzdelembe. Kezdte azzal, hogy a magyar könyvelői nyúlták le az alapítványi pénzeket, majd jött az a megszólalása, hogy a parlamenti pártok felelősek…..
macco 2009.02.23 11:05:20
Tavaly decemberben tálaltam fel nektek egy nagy tálcán pár mesteri magyarázatot, hogy miért veszik fel a szegény képviselők a költségtérítést. Most itt a második rész, avagy a Blikk utánajárt, hogy kik azok, akik felveszik a havi 115 950 forintos szállásköltség-térítést,…..
Ez a nagy kérdés, ezen megy most a vita. Mármint, hogy az újbudai önkörmányzat testületi ülésén Schneller Domokos fideszes képviselő, vagy Molnár Gyula MSZP-s polgármester tett-e rasszista kijelentéseket Caramelről és a Pa-dö-dö-ről. Döntsük el a felvétel alapján. Külön…..
Ugyan az eset már márciusban lefutott, de érdemes vele foglalkozni, mert egy nagyon érdekes témát feszeget, nevezetesen: jogom van-e megszabni ki igyon a kocsmámban? Kíváncsi vagyok a Ti álláspontotokra is, úgyhogy összeollóztam ezt-azt lentre...„Azt engedünk be, akit…..
Vasárnap este pattant ki az újabb Strabag-ügy. Gyorsan le is hozta az MTI-hírt az összes nagy netes hírportál. Kivéve kettőt: Magyar Nemzet Online és Hír TV. Pedig: óriási MSZP-SZDSZ korrupciós ügy, azt hittem, hogy rávetik magukat és ízekre szedik a ügyet. De nem.  Teljes…..
macco 2008.09.09 12:52:10
ha frissíted a www.mno.hu/ oldalt akkor változik a reklám is. A swietelsky, Közgép Építő Zrt és valami Bke váltakozik.
Úgy tűnik a Tv2-nem nem volt elég, hogy beharangozta Maria Garabaszó (ejj , de gyenge szójáték) pornós szereplését. Muszáj volt újra meghívni a bukszaszájút, hogy  Kovival karöltve Ikeában kapható hajtogatható fabábúkkal mutassa be, hogy kefélte meg a 9 srác és hogy…..
macco 2008.06.05 12:41:55
Mónika komplikáció nélkül megszülte gyermekét, akinek a Miranda nevet adta. Az újdonsült anyuka  5. osztályos, 11 éves, 1997-ben született. 3 év múlva, 8. osztályban meg is fogja kapni a tananyag keretében a szexuális felvilágosítást ... Innen a hűvös irodából…..
Tele van a város ezzel a plakáttal, de csak most érte el nálam a jelenléte a kritikus szintet. Nézegessük, ízlelgessük egy kicsit: Az első dolog ami egyből eszembe jutott, hogy nincs is jobb helye a pénzünknek  (Szerencsejáték…..
macco 2008.05.29 09:32:12
Érdekes felfedezést tett olvasónk, amikor hazavitte a Saturnban vásárolt vadiúj telefonját:Hétvégén vásároltam a Mammut Saturn üzletében egy mobiltelefont. Hazamentem, beletettem a SIM kártyámat. Üdvözlőüzenet fogad, miszerint: „Szia Nyuszika”. (Az üdvözlés telefon…..
Mindig kék az ég, mindig zöld a fű, pénteken pedig mindig van iWiW-válogatás. Csúnya, buta emberekből. - Igen, így néznek ki a számítógépezők - Leszbidragon, vágyom rátok - ICQ azonosító, és jópofa képek - Puesta del sol - Dance and smile, avagy a szende lány -…..
comment:com Bomcsika, váu, váu 2007.04.05 23:36:00
Van úgy, hogy nincs miről írni. Persze nem nekünk, hanem a Színes Bulvár Lapnak. Olyankor jönnek a kamusztorik, mondjuk, hogy Kelemen Anna már nagyon rég szeretne összejönni Bruce Willis-szel, kétszázszor látta a Die Hard 2-öt, és amikor a színész Budapesten forgatta a Hudson…..
Subba Kék tenisz 2007.05.30 15:45:00
Dolgozni tulajdonképpen hasznosabb, de azért az sem rossz, ha a rendőrök erőszak helyett a forgalomirányító izéikkel játszanak egy gyors szettet. Kár, hogy nem magyarok...
macco 2007.05.30 19:49:00
Nem akarnánk mi a Subbát a csúnya pucér emberek gyűjtőhelyévé silányítani, izé, A FASZT NEM!!!! Ha rajtunk múlna, más sem lenne itt, mint méretes dákók bajszos férfiakon és elhízott nők amorf mellei. Csak az a baj, hogy az interneten az ember ritkán talál olyan…..
macco 2007.05.24 18:24:42