Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vérengző kismalac

0 bejegyzést írt és 263 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég érzékeny téma, amiről Borisz írt, gondolkodtam egy ideig, hogy kitegyem-e, mert volt már korábban hasonló poszt, aminél a kommentáradat elment a vétkes etnikai hovatartozása feszegetésének az irányába, úgyhogy ezt ezúttal ne tegyétek. Kérlek, hogy vegyétek ezt figyelembe,…..
Múlt heti bejegyzésünk szerzője, Gábor eléggé kifakadt, mivel egy taxi vezetője feldühítette, ahogy előzött. Hogy tényleg jogosan-e, azt kettejükön kívül gyakorlatilag senki nem tudhatja, mivel az esetről sem fotó, sem pedig videó nem készült. A taxitársaság mindenesetre…..
Nem is olyan régen még arról volt poszt, hogy az autósok nem használják a csepel-szigeti gerincutat. Már akkor is gondoltam, nem sokáig marad ez így, az autósok megszokják, aztán előbb-utóbb megjelennek itt is a hülyék. Heti rendszerességgel járok erre, és már többször láttam…..
Nincs azzal baj, ha valaki sportosan vezet, mint teszi és vallja ezt Gab is, bizonyos határok között szerintem is belefér. De ez utóbbi ilyenkor a legfontosabb, tudni kell, hol van az igazi határ. Mert mások veszélyeztetése már túl van ezen és valahol átérzem a posztíró indulatát.…..
A baleseteknél nagyon gyakori, hogy a felek vitatják a felelősséget, ahogy Mikk is teszi. Mert a KRESZ-ben szépen le van írva, kinek mikor van elsőbbsége, mi az elindulás, de hogy meddig az és honnantól folyamatos haladás, azt ki mondja meg? A posztíró volt figyelmetlen szerintetek…..
vérengző kismalac 2012.02.10 22:01:26
@metal:
Akkor lehet, hogy álmodtam?
Egyszer elaludtam vezetés közben...na mindegy, a lényeg, hogy ha valaki elkezd előzni, én biztos, hogy a gázra lépek és ráhúzom a kormányt.
vérengző kismalac 2012.02.10 22:08:32
@horex:
Én is azt tapasztalom, hogy nagyon sok az agresszió az utakon. Szomorú, de ez van.
A cikk három főszereplője korosodó, de sokak által nagyra becsült autó. A kilencvenes évek elején-közepén gyártott nagykocsik között még találni olyan szép példányokat, amik megdobogtatják sokunk szívét. Javítsuk meg őket együtt! Vélemények az azonos című…..
autózz! Életveszélyes tankolás 2011.03.25 08:51:00
Tamás olyan helyzetben került veszélybe, amelyre talán legkevésbé számítana bárki is. Ki gondolná azt, hogy egy autópálya felhajtón figyelnie kell esetleges nem várt akadályra. Az Ő levele bizonyítja azt, hogy mostantól mindenki nyitott szemmel, és fokozott figyelemmel közelítse…..
vérengző kismalac 2011.03.26 15:54:00
@Útelágazódás:
vicc:
Egyik hétköznap reggel az apa nem ér rá, és ezért az anya viszi autóval óvodába a kislányt.
Este megjön az apa és érdeklődve kérdezi:
- Na, milyen volt anyával menni az iskolába.
- Szuper! És képzeld se barom állatokkal se tehetségtelen barmokkal nem találkoztunk az úton.
A megszokottnál terjedelmesebb posztot terveztem be mára, mert úgyis szombat van, a többségnek nem kell a munkaidőből lopni rá sok időt. Elég ritkán szoktam már így az elején véleményt alkotni egy-egy beküldött írásról, hogy ne befolyásoljak senkit az álláspontommal, de 27…..
autózz! Kávé helyett adrenalin 2011.01.23 20:00:00
Aki annyira hardcore kerékpáros, mint Viktor, az nem riad meg a téltől és a lefagyott utaktól sem, pedig vannak aztán olyan közlekedők, akik egész egyszerűen képtelenek felmérni, hogy mit is fognak 3 másodperc múlva csinálni. Persze ezt még tovább tudják súlyosbítani azzal, ha…..
A lenti levél elsődleges címzettje a Közút Zrt., de József a blognak is elküldte, lehet, hogy innen hamarabb kap választ a kérdéseire. Alaphelyzetben is valóban van olyan sebességkorlátozó tábla a vecsési elkerülőn, ami a párhuzamosan futó leágazásra vonatkozik, de az út bal…..
Mikor végigolvastam Marty McFly sztoriját, rögtön az jutott az eszembe, mikor naivan én is megálltam segíteni egy ilyen mocskos féreg tolvajnak még másfél évvel ezelőtt, akkor meg is írtam ide a történteket. Persze a részletek különböznek, de a kamu aranyékszer itt is…..
Tegnap sikeresen átköltöztettük a blogszerkesztőségként is funkcionáló irodámat, amiért külön köszönet illeti Krisz kollégámon kívül Tanácstalant és Don Blasiust, akik az off topicban önként ajánlották fel a segítségüket a bútorcipelésben.Úgyhogy itt az ideje Nem tudom…..
Na jó, túloztam, csak a 21%-áig. És akkor még nem tudjuk, hogy az eredeti hirdetésben tényleg a valós számok szerepeltek-e... Elsőként íme Ákos levele. Találtam egy hirdetést feltünően kedvező árú Audi S3-ra, amiről gyorsan kiderült, hogy visszatekert km óráról van szó.…..
vérengző kismalac 2010.12.05 16:24:05
@gyilkosbéemvés:

Basszus, te gyilkos is vagy meg béemvés is, akkor neked már rég a börtönben lenne a helyed.
vérengző kismalac 2010.12.05 16:44:43
@gyilkosbéemvés:
Ha ehhez vagy hozzá szokva, akkor jó helyen jársz.
Itt mindig megkaphatod a magadét. :)
vérengző kismalac 2010.12.05 16:47:57
@...::: Flúgos Kamionos :::...:

De türelmetlen vagy! :D
Azt hiszem, nevezhetem pozitív történetnek, amit István írt, annak ellenére, hogy az egész bonyodalom egy balesettel kezdődött. Tanulságos sztori arról, hogy érdemes kiállni az igazatokért akkor is, ha több tanú állít teljesen mást. Szeretnék megosztani én is egy történetet…..
vérengző kismalac 2010.12.04 11:55:38
@horvath.ist:

Szevasz!
Általában én is csak egy gépet szoktam használni.
Gondoltam, hogy eldurrogtatok valami X-aktás szóviccet, ha már a lenti levet az írója Mulder névvel írta alá, esetleg dupla csavarral kaliforgiásat, de inkább nem fárasztalak titeket ilyesmivel pénteken. No de hogy a lényegre térjek: mit gondoltok, mennyire jogos a büntetés és…..
vérengző kismalac 2010.12.04 11:53:14
@Alternatív:
Ez tényleg így volt, tanúsíthatom, én is ott kőröztem. :)
Örök kérdés és a vizsgabiztosok kedvence forgalmi vizsgán, hogy mikor léphet le a gyalogos a zebrára és mit jelent az, hogy a gyalogos átkelőhelyet megfelelő sebességgel kell megközelítenie az autósnak. Hugica18 elé egy nagyon bátor fiatalember sétált ki az útra, aminek a…..
Hihetetlen, hogy valaki ekkora gyökér tud lenni, mint a mai, név nélkül beküldött történetben szereplő idióta. Elüt valakit, aztán ahelyett, hogy megkérdezné, nem sérült-e meg, leordítja és le is önti. Nem tudom, mit gondolt, hogy majd az energiaitaltól erőre kap az a…..
András most már le nem mossa magáról az antibiciklizmus bélyegét, mert már másodszor támad ilyen témájú levéllel. Nem tudom, mennyire volt veszélyes a történetben szereplő autó elindulása, de ha tényleg nem volt gáz, akkor elég érdekes a kerékpáros kitartóan ingerült…..
Amint arról néhány napja beszámoltam, sikerült összehozni egy intenzív elsősegély képzést a blog olvasóinak, de a hatékony foglalkozás miatt azt kérték az előadók, hogy a létszámot húzzuk meg 20 főnél. Ennél jóval többen jeleztétek, hogy érdekelne titeket a dolog, ezért…..
vérengző kismalac 2010.09.23 13:57:25
@SilentSound:
A böllér ellen nem tudtok valami jó megoldást, mert állandóan fenyegetve érzem magam. :)