Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K-ree

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A karácsonyi ünnepek táján a csapból is a kedves, szívmelengető filmek folytak. Akarva, akaratlanul is biztosan megnéztük az Igazából szerelmet, a Reszkessetek betörőket, vagy bármilyen szép, havas, romantikus vígjátékot, elbűvölő, szerelmi történetet. Nos, adventnek és a karácsonyi időszaknak…..
A Demcsák-ügyként elhíresült friss médiabotrányka újabb, ha van Isten, utolsó darabkája is a helyére került ma reggel, amikor az ATV-ben két heti meló után kóros fáradságra hivatkozással felmondó Demcsák Zsuzsa egy negyedórás interjúban mesélte el, ő hogy látja a történéseket, amikről itt és itt is…..
K-ree 2017.09.21 13:35:52
@sixx: "érintet", "tejesen", "Kámán Olga","szervezetért"
Holnap érkezik A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja. Kritika helyett összeszedtem a legjobb Depp filmeket, a rajongók úgyis megnézik a részeges Sparrow kapitány legújabb kalandját. Igaz, hogy mostanában már igencsak meglátszik rajta az alkohol, és a hülye fejfedők illetve maszkok iránti…..
Most, hogy a magyarországi mozik sorra tűzik műsorukra a legújabb Alien filmet (Covenant) és végigsöpör hazánkon az "Alien-láz", jó néhányan, (legfőképp a rajongók közül) elgondolkodunk azon, hogy vajon melyek voltak az eddigi 8 epizód legjobb jelenetei. Bizony már a nyolcadik epizódnál járunk: a…..
K-ree 2017.05.25 11:43:40
@dutch: Abszolút egyet értek az Általad leírtakkal, nekem is leginkább a 3. rész a kedvencem, és pont a színészi játék miatt. Iszonyat jól lett összerakva a rabok karaktere, oltári fizimiskák, és külön üdítő, hogy az alien trancsírozás helyett (merthogy már az elején rögzítik, hogy a telepen nincsenek fegyverek) inkább a jellemábrázolásra figyel. Nagyon kilóg ez a rész a többi alien filmből, biztos, hogy a rajongók nagyobb része ezt nehezen viseli, de én abba a táborba tartozom, aki örül annak, hogy Mr. Dance-nak még a körülmények ellenére is sikerült megdöntenie Ripley hadnagyot. :-)
A frankárfolyam tervezett, 180 forintra való rögzítésével a Fidesz, választási kampányában tett ígéretét hajtja végre. A sok százezer választópolgárnak tett politikai ígéreten túl persze számos egyéb érv is szól a devizahitelesek megsegítése mellett; ugyanakkor arról a…..
K-ree 2011.05.27 12:16:07
@bubo cupropenis: Két dolgot csak ezzel kapcsolatban: anno, mikor bementem feleségemmel az egyik bankba, hogy hitelt vegyünk fel, a banki ügyintéző (a szakember!) azt mondta, svájci frankba vegyük fel, mindenki ezt csinálja. Kérdezem, én (aki elvileg mégsem vagyok szakember) azt mondtam volna erre, hogy nem-nem, én felelősségteljes vagyok, forint alapú hitelt kérek?! Szerintem nem felelősségteljesnek, hanem hülyének tartottak volna..A másik: akik kicsit is odafigyeltek a frank árfolyammozgására észrevehették, hogy (legalábbis a kezdeti) okok között jórészt kitűnő politikusaink gazdaságot érintő nyilatkozatai tették be a kaput. Lehet szidni a hiteleseket, de az, hogy az 5milliós hitelem most 7 felett van, az egyes felelőtlen emberek idióta nyilatkozatai miatt van, amiről én nem tehetek.
Volt Messinek az a taplósága az első meccsen, amikor a hosszabbításban az oldalvonal mellett izomból meglőtt egy labdát a nézők felé. A közvetítésben nem látszott jól, hogy mit talált el, reklámtáblát talán, aztán jött egy szurkolói videó is, de ott sem látszott, hogy hova…..
addict Pofátlan iPad-es reklámok 2011.04.14 10:00:00
Mióta elindult az Apple iAd reklámszolgáltatása, a márkák egy újabb eszközt kaptak a kezükbe, hogy különféle kreatív üzenetekkel bombázzák a potenciális fogyasztókat. A multimédiás reklámok maximálisan kihasználják az iPhone és az iPad funkcióit, sokszor a legváratlanabb…..
comment:com Ki legyen a Csudanő? 2011.02.10 14:30:00
Az NBC hosszas kínlódás után csak berendelte David E. Kelley Wonder Woman-rebootját, ami az 1976-79 között a tévében látott sorozat újragondolása lesz, de ha nem is, akkor a DC Comics szuperhőstörténetén alapul majd (a kettő nem teljesen ugyanaz). A címszereplő Csudanő egy…..
Az iphone TOKOT használókat én azonosítom a bőrtokos nokiásokkal. Nem tudom mi az istenért kell mindenre állandóan vigyázni. Miért nem lehet HASZNÁLNI? Miért kell az életben a jó dolgokat használat és öröm helyett eladásra optimalizálni? Azért vigyázunk a dolgainkra, hogy aki…..