Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ubuntufan

1 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudjátok minden stílusos férfi életében eljön az a pillanat, amikor szüksége lesz komolyabb karórára/karórákra. Akárhogy is ellenkeztek, nem, egy telefonon megnézni az időt nem ugyanaz. A férfinek mindössze 3 (ami valójában 4 darab) ékszere lehet: a karórája, a jegygyűrűje…..
IT-világ Hellószia, Spotify 2013.12.12 20:50:58
Szeptember óta már majdnem biztos volt, hogy még idén elindul a magyar Spotify, a világ egyik legkedveltebb zenei szolgáltatása, szerdán pedig jött a bejelentés: csütörtök lesz a nagy nap. Én sem vártam vele tovább, gyorsan lecsaptam a lehetőségre, és alig néhány tízperc után…..
Már említették megjegyzésben a blogon, de most már "hivatalosan" is megerősítésre került: a Budapest, XIII, Váci út 169. sz. alatti épület lesz a szcientológusok új "ideális orgja". A környéken lakóknak és a Duna Plázát rendszeresen felkeresőknek nem túl jó hír, mivel meg…..
42 Celsius-fokot mutat a hőmérő, mikor elkezdem a napi hírfolyamot vizslatni a Facebookon. Ha csak a fontos történésekre vagyok kíváncsi, a 21. században már nem kell 140 darab különböző hírportálról összevadásznom az infókat, elég a cyber „öribarik” által működtetett…..
Ubuntufan 2013.08.07 13:14:08
@wrstjnethn: Alapvetően egyetértek, csak itt az elkövetők senkiháziak, akiketet pont nem érdekel, hogy, hogy még hol jelenik meg cikk/kép az elmebeteg arcberendezésükről.
Reakció Bodoky Tamás jegyzetére. - Gyorsan, gyorsan, hozzátok a tömlőket, ott a tűzcsap, csatlakozzunk rá azonnal! - Álljunk csak meg egy szóra, tűzoltó urak! - Mit akar, hagyjon minket dolgozni! Nem látja, hogy ég az a ház? - De látom. Az enyém. Én hívtam magukat. De mielőtt…..
Ubuntufan 2009.12.02 19:46:27
@vakablak: az elcseszett ország, de a lakót is ebbe a kategóriába sorolni irdatlan köcsögség, mivel te is ide tartozol.
Olvasónk két év után először kapott levelet a Munkaügyi Központtól, konkrét állásajánlatokkal, de egyik sem felel meg számára. Tényleg KMK, vagy a rendszerben van a hiba? Döntsétek el Ti, kedves olvasók! Kedves Mindenki! Jelenleg nincs munkám,így nincs munkahelyi terror sem. A…..
Followup több budapesti Tescóban is talált két és fél hónapja lejárt Milupa komfort gyerektápszert Először a Fogarasi úton botlott bele, ahol nem is tagadták a tényeket, hanem gyorsan leszedték mindet a polcról. Bár olvasónk kérte, hogy szóljanak körbe a hálózatban, ez…..
magyar-magyar szótár irígység 2009.09.29 05:23:00
Most pedig beszéljünk az antiszemitizmusról.Tétel: Magyarországon antiszemitizmus van, és egyre súlyosabban jelentkezik. (Sajnos tisztán, buborékmentesen az ügyet nem tudtam megvizsgálni, ti. azt, mekkora lenne az antiszemitizmus mértéke úgy, azesetben, ha az okos jógyerekek…..
Ubuntufan 2009.09.29 14:52:34
@A Hannibal Lektűr-attitűd: biztos, hogy van értelme? :D
Ha nem vicceltél, akkor légysz magyarázd el nekem, mint csökkentértelműnek, hogy ez mi is?
Az EU nemrégiben fogadta el a (már régóta tervezett) jogszabályt, melynek értelmében fokozatosan betiltják az európai piacokon a hagyományos (wolfram-szálas) izzók gyártását és forgalmazását. Mától nem lehet gyártani 100 Wattos izzókat, jövőre a 75, 2012-től a 40 és 25…..
Azt mondom Hell's Angels, és meg se rezzem. Azt mondom állig felfegyverzett mudzsahedek, és csak mosolyog. Azt mondom, Miklós utcai lakásszövetkezet, és sírva fakad. Az óbudaiak még az Index legendásan kemény jogi képviselőjén is kifogtak egyszer, íme az egyes szám első személyben…..
Heßliche Zeiten - ezzel a mottóval toboroz antifákat az augusztus 15-i budapesti náciparédára a bécsi Aua! csoport. Magyar részről az NS Front szervezi a Hess-megemlékezést, ami olyan nagyszerű csoportosulásokat tömörít, mint amilyen a Blood & Honour Hungaria (ezek nincsenek…..
Ezt emailen kaptuk (allamidomarKUKACgmailPONTcom): Frankó Ágnes (igen, természetes, hogy csak engedélyével irjuk ki a nevét-a szerk.) örül, hogy a civilek végre felújitották a városligeti KRESZ pályát, de felháborodik, hogy hagyják lepusztulni. Jogos kérdései lendületesen…..
A vagyonvédelem területén általános a bejelentés nélküli foglalkoztatás, illetve a szabadságok s a fizetett ünnepek ki nem fizetése. A levélírónak is ez volt a problémája. Mire kiharcolta a törvényekben is rögzített jogait – bejelentés, szabadságok kifizetése  -,…..
Következő történetünk egy APEH dolgozó levele, amely az Apeh-intranet-hálózatán jelent meg és egy kedves olvasónk továbbította nekünk. Kedves Despota! Bár a történet esetemben és kollégáim esetében nem "klasszikus" munkahelyi terror, örülnék, ha közzétennéd. Az…..
Végre itt egy bemutatkozó lehetőség hazai kezdő online vállalkozások számára! A sajtóanyagokat / észrevételeket várjuk a startuponline{kukac}gmail{pont}com címre. Amit kérünk (a felsorolt pontokat mindenképpen, de minél részletesebb az anyag, annál nagyobb eséllyel kerültök…..
csak annyi tűnt fel, hogy általában a web2.0 közeli arcok fogadták jobban, pl. (doransky, Konrád, Tetra, Hertelendy Roland, Plastik(csak a bennem is felmerült Hetfield hasonlat miatt, bár most már Hetfieldnek egy beteg kecskeszakálla van és nincs bajsza), a megszólalók többsége meg…..
Amikor egy-egy céges weboldal készítésekor felmerül a keresőoptimalizálás, mindig el kell magyarázni, hogy a Google mi alapján dönti el, hanyadikok is leszünk a találati listában. Persze ilyenkor nem jöhetek egy több órás kiselőadással, hanem valami sokkal egyszerűbb, érthető…..
Kurta jóvoltából végre bővül a spanyolos posztok száma is:Úgyis kevés spanyol nyelvi poszt érkezik. Legyen eggyel több, bár nagy vita talán ebből sem lesz. Régebben komoly matefogyasztó voltam, és kipróbáltam sok változatot. Így került a kezembe a Possibilis "citrom ízű…..
Ennek a pompás, "bálterem méretű" szobával megáldott, csupa napfény kecónak a hirdetését Ákos a Reakciótól ajánlotta figyelmünkbe. A tuti vételt kissé beárnyékolja a csábító reklámszöveg alján kinn maradt "belső megjegyzés"...…..
Ubuntufan 2009.02.24 20:07:26
Sokan panaszkodtak az utóbbi időkben arról, hogy megugrott a devizahitelük törlesztőrészlete a forint zuhanásának hatására. De olyan esetről először hallunk, ahol ki sem derül, mennyire emelkedik a törlesztőrészlet.Néhány napja kaptam levelet az OTP-től, hogy megemelik a…..
Akik ma a Google.com vagy Google.hu oldalakat használták, észrevehették, hogy a kereső rengeteg találathoz azt írja, hogy "Az oldal káros lehet a számítógéped számára." A hibaüzenet szövege többféle url-re mutat. Például ilyenekre. Viszont ami kínosabb, hogy a…..
"Azért széles a folyó /Mert nagyon hosszú a híd "/Republik/könyékignyúlás - nem minden pártnak elég csuklóig nyúlni, ami kb 10% levétele az államiberuházásokra leosztott közpénzekből. Ez csak akkor kerülhet nyilvánosságra, ha a másréttyeződebb Ober an' Leitha…..
A Kurucinfo „Ez már igen: éleslövészeten a Magyar Gárda (videóval)” címmel január 2-án közölt tudósítást. A videóból egyértelműen kiderül, hogy a zászlóalj nevezetes éles lőgyakorlatára 2008. december 21-én került sor. E napon viszont a Gárda honlapja erről a…..
Mandiner blog Gázvita 6.0 2009.01.05 13:01:00
- Megfelelő a nyomás a magyarországi gázvezetékben- Nem megfelelő a nyomás, de a mennyiség stimmel- Az EU szerint Magyarországra a szükségesnél kevesebb importgáz érkezik- Hazai illetékesek szerint elég gázt kapunk, de nem tudjuk, honnan- A Gazpromnál is csodálkoznak azon, hogy…..