Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balack

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vigyázat! Eszméletlen ötlet következik! Férfiak! Ha ez beválik, akkor itt a megoldás az összes vásárlás kibekkelésére! Nincs több ácsorgás a női ruhaboltok próbafülkéi előtt, nincs több malmozás a szépségápolási kellékek előtt amíg kedvesünk púdert választ magának,…..
Balack 2011.10.12 15:27:30
@fénycsepp: amióta a nők leszarják a férfiak véleményét a lakberendezés (meg úgy általában minden) terén, és minden javaslat, ötlet tőlünk falra hányt borsó. azóta :)
Modorosblog A bőröndös pesti 2011.09.30 13:14:00
Manapság pedig leginkább gurulós bőröndös. Sok-sok évtizeddel ezelőtt még igazi bőröndöket cipelt - ezt váltották fel utána a praktikusabb, jugoszláv sporttáskák, majd a rutinos repülőtérre járóktól átszivárgó, lágyan guruló, nagykerekű bőröndök.Szeptember elejétől…..
Kapitányként minden lehetséges negatív rekordot megdöntött a válogatott élén. Most vele bukik a sportág?    Mátéfi Eszter több rekordot is tart a magyar kézilabdázásban, pedig csak két éve (évig volt?) szövetségi kapitány. Ő (volt?) az első nő ezen a poszton…..
Balack 2011.06.12 19:56:06
@Elstron: Ennyi, respekt :D
Vasárnap feltörték a Népstadion melletti kerékpárpálya bringaraktárát, az ott található mintegy ötven bicikli és motor közül egyetlen egyet vittek el. Az eltulajdonított gép Nagy György sebességrekord-vadász egyedi kerékpárja volt. A Schwinn-Csepel támogatásával készült…..
Balack 2011.05.30 13:40:32
@Reggie: Igen, megnéztem a képet, de akkor sem értem, miért nem nagyobb kerekű biciklit csinálnak. Nyilván oka van, de nem tudom mi :) Vékonyabb és nagyobb kerék sokkal logikusabbnak tűnne, az országúti kerékpárok is a kis futófelülettel és a nagy átmérővel csökkentik a súrlódást.
Ha te vagy a szabad világ vezetője, nem guríthatsz szarral. Jól tudják ezt a nagy víz másik oldalán is, nem is játszottak sokat amikor Obamából elnök lett. Az új kocsi nagyobb ablakokat kapott Bushénál, meg hülye nevet is: Cadillac Elnöki Limuzin. Persze nem a név a lényeg, hanem…..
Tegnap ki kellett mennem a XIX. kerületbe, s mivel én Zuglóban lakom, így az útvonalterv.hu-t hívtam segítségül. Pár perc múlva már megint anyáztam magam, mert nekem Kőbánya-Kispest még mindig a metrót jelenti, így BKV-val közlekedve ügyesen elbuszoztam volna a Ferenciek teréig,…..
Megdöbbentett a Budapesti Közterület fenntartó Vállalat szóvivőjének Inforádióban tett nyilatkozata: Nem hozza nyilvánosságra a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt., hogy a város melyik részén mikor tart lomtalanítást: erről célzottan az adott körzetben lakókat, illetve a…..
Balack 2011.03.14 18:13:12
Bármi is történjék, a lényeg, hogy mennél több cigány mennél rosszabbul jöjjön ki belőle. Döbbenetes, hogy a tegnapi parlamenti ülésszakon Dúró Dóra vette védelmébe a cigányokat, amikor a 15 évesre leszállítandó tankötelezettségi korhatárt támadta.Persze Halásznak…..
Tisztelt blog!   Szeretnék megosztani önökkel egy rövid történetet. Azt kérném, hogy az elérhetőségeim ne kerüljenek ki a blogra. Előre is köszönöm!       Ismerősöm fiát vitték be nemrég a siófoki kórházba,gyógyszer túladagolással elkövetett…..
Balack 2011.02.23 18:18:54
@Leroi: Igen. Tudom, hogy öngyilkos lett. És?
Balack 2011.02.23 18:59:42
@Leroi: Igen, ezt is tudom, nem véletlenül ő van az avataromon : ) Pár évet még igazán kihúzhatott volna, mert a zenéjük csak kezdett beérni az Unplugged in NY albumukkal, hihetetlen nagy koncert volt.

De már az is szerencse, hogy ezt a kort megélte, többször élesztették újra túladagolás miatt, utoljára viszont már biztosra ment.

De mindig is depis, öngyilkos alkat volt szegény, Isten nyugosztalja.
A párhuzamosan épített Gellért fürdő építése, majd az első világháború kitörése akadályozta meg a Duna-parti Rudas-palota megépülését. 105 éve csak foltozgatjuk a leromlott állagú épület homlokzatait.  A Rudas fürdő 1905-ös átalakítását megnyert Tőry Emil-féle győztes pályamű látványképe (Grafika:…..
Balack 2011.02.06 00:24:20
@CsárliFirpó: Abszolút egyetértek veled, nekem is minden nap ez jut eszembe, mikor elmegyek előtte a 7es busszal :/ :)
Balack 2011.02.06 00:24:32
@dark future: Írjál Tarlósnak, szerintem nem rossz ötlet! Csak hát a jóöreg kedvenc 4es metrónk elveszi MINDENTŐL a forrást. Ez van.
Tiszta Beszéd Hová tart az MSZP? 2011.02.04 01:00:00
 A tavaszi választási vereséget a jelek szerint továbbra sem sikerült feldolgoznia a Magyar Szocialista Pártnak. A belső feszültségektől terhelt pártban sorra alakulnak a platformok és tagozatok. Ugyanakkor arra se érzékelhető, se mérhető energia nem marad, hogy valódi…..
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
Balack 2011.01.08 13:00:42
@leone007: "Ellopni csak azt lehet, ami nem az enyém. De elnézést, a magánrendszerben befizetett lóvé az sosem volt a miénk."

Nézd meg a szövegkörnyezetet, a cikkíró arra utalt, h jogtalanul rinyálnak az mnyp-sek, mivel a befizetéseik tulajdonképpen nem az övék, ergo a kormány nem lopja el tőlük, mert ellopni csak az lehet ami az övék.
Balack 2011.01.08 13:02:14
@Megfigyelo: dugd fel a hócipődet a seggedbe :))
A kék/fehér ledfüzérekkel feldíszített karácsonyi UV idén nem csak a 2-es vonalán, a turistákkal zsúfolt Dunakorzón közlekedett, hanem kedden és péntekenként átmerészkedett Budára is, a 19-es vonalára is. AZso néhány óra alatt híressé vált Szellemvillamosa padorjan fotói…..
Balack 2010.12.26 14:16:11
@ivrilider: a kedves szerkesztőnek írtam, miután kitörölte az egyik kommentemet szó nélkül.
  A gond csak az, hogy ha – teszem azt – nem állnának ott és nem igazoltatnának, amit mi természetesen nettó basztatásként fogunk fel, nem szednék ki a mattrészeg, bekokózott Stohl Bucikat sem a forgalomból, akik aztán vígan kacsáznának fel-alá a városban,…..
ProgBlog Kósa a ködben 2010.12.07 11:23:00
"Egy angol fiatalember, aki üldögél a City-beli irodájában, és kólát szürcsölve kinéz az ablakon, és elnézi a ködös angol háztetőket, annak mit fáj az egyébként, hogy ön mondjuk kap-e tizenkettedik havi fizetést vagy sem. Nem számít, mert másból él, nem nézi a magyar…..
Balack 2010.12.07 20:12:27
@Lacdelo: te jó ég, nem szakad le a plafon??? ember azért legyen már egy kis eszed! az elmúlt 20 évben a baloldali média olyan szinten hazudozott/ hamisított meg tényeket mint nem sok más helyen a világon!! meg hogy ti baloldaliak tájékozottak vagytok... marha jó, akkor ferenctestvérrel teljesen szándékosan nyomtátok bele magyarországot a szarba! mindjárt hányok tőled.
Balack 2010.12.07 20:59:43
@Lacdelo: vicE versa, ha már latin tudásoddal szeretnél kérkedni : )
Piroslap A Moody's hülye 2010.12.07 12:04:00
Hazánkat tegnap leminősítette a Moody's. Ami gyalázat. Először is honnan tudná a pénzügyi elemző intézet, hogy mi van nálunk? Ne gyere nekem azzal a szoci érveléssel, hogy kiszámolták…Mindenkit meg kell, hogy nyugtassak, a kiváló kormányzatunk gondolt erre is, január…..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
Balack 2010.11.08 15:58:18
így kell istenesen szétverni egy színpadot, nirvana-módra: www.youtube.com/watch?v=huJs-xS8wg4

ők még nem ilyen szánalmas kis gecik voltak, áhh hányni tudok ezektől a nyomorék gyíkoktól akik ma mennek...
Eddig mindig a csíkos hátú kismalacokat szapultam, és hirdettem hogy annyi agyuk sincs mint egy kosár lepkének. Most viszont olyat teszek, amit sosem gondoltam volna. Megkövetem őket (részben), mert rájöttem hogy ezen a térfélen is vannak hülye játékosok.Történt vala, hogy idén is…..
"Felállt a hátamon a szőr, ahogy visszagondoltam, hogyan részletezte az anyja hamvasztását pár hónappal korábban" - Levélírónk büszke szingli és cseppet sem zavarja a biológiai óra ketyegése: megismeri Mr. Bean-t, aki kezdetben egy szeretetreméltó komikus, de utána már…..
Balack 2010.06.03 21:45:58
  Ma délután nagygyűlést tartott a Fidesz-KDNP a régi jó bulik helyszínén, a Kossuth téren. A tömeget a Balázs Fecó-Varga Miklós-Palcsó Tamás drímtím melegítette be egy remek dallal, ami, ha jól emlékszünk, az összefogásról meg egy új világról szólt. Ezután Semjén…..
Egyre durvább állapotok vannak a a tajvani Foxconnál, a legutóbbi jelentés szerint az utóbbi három hétben harmincan kíséreltek meg öngyilkosságot a dolgozók közül. Egyesek szerint ez a munkakörülményekre és a horrorisztikus bánásmódra vezethető vissza.Emlékezhetünk, amikor a…..
Balack 2010.05.19 13:53:57
@jegib: senki sem tartja be a munka törvényeit, és betartatni is lehetetlen. Másféle hozzáállás kell a világban, az, hogy ne csak a legfelső szintekre jusson el a hatalmas profit, hanem kicsit kisebb profittal érjék be, kicsit kisebb kizsákmányolással. Ma sincs különb helyzet mint évszázadokkal ezelőtt, ezek a munkások a gyárban modern rabszolgák. És nem vagyok kommunista :D
Amikor még unatkozó kolis voltam, alkalmanként összegyűltünk valamelyik társunk szobájában és némi olcsó pálinka és pocsolyaminőségű sör mellett mindig kitaláltunk valami idióta társasjátékot. Az egyik legjobban sikerült happeningünk a Gusztustalansági verseny névre…..