Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mahutani

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A helyszín Izland, a történet meg mint valami Benny Hill show gyengébb mellékterméke: A Toronto Sun számolt be róla, hogy egy csapat turista éppen a fura nevű Eldgja kanyon felé tartott busszal, amikor is tartottak egy kis szünetet a park közelében levő egyik pihenőben. Eddig semmi…..
folyamatosjelen Őszintén 2013.10.31 23:11:23
Hányszor kérdezzük magunktól, hogy erre vagy arra most miért van szükség? Semmi kedvünk dolgokhoz, de a társadalom csak akkor fogad be, ha megyünk a tömeggel arra, amerre a sodrás visz. Közel 39 éve küzdök azzal, hogy amit kedvem szerint csinálnék, ahogy kedvem szerint reagálnék…..
folyamatosjelen Pöttyös Panni 2013.10.31 11:28:12
Lili újabban éjszakánként köhög. Az apja nagyon erőlködött, hogy menjek vele orvoshoz, de úgy gondoltam, felesleges. Aztán ma mégis az orvosnál kötöttünk ki, más miatt, de azért mondtam a köhögést is. Mit mondott a doki: semmi különös, párásítsak a szobába, és legyen…..
Ágnes NEWS Köszönöm! 2010.03.05 21:56:10
Drágáim, Ti mind!  Köszönöm a türelmet, köszönöm a rengeteg figyelmet, szeretetet, törődést, üzenetet, kedvességet, megértést és mindent, mindent, mindent! Nem tudok rá szavakat, hogy milyen sokat jelentettetek nekem az elmúlt hetekben, és hogy mennyire mardosott már a…..
Oké, mindegyiknek nem muszáj, de Eta éljen soká, amiért ma is beengedett a vizsgálóba! Igazán rendes lány. :)Itt vagyok, drágáim, még mindig összenőve gyermekemmel. Ma igazán forgalmas nap van mögöttünk, láttam, Heni is, Spagi is beszámolt már mindarról, amit megtudtak.…..
Ágnes NEWS Babaruha 2010.01.06 21:36:00
A férjem végzett a gyerekszoba bútorainak lefestésével. Nem, nem lett semmi rózsaszín, minden világoskék és sárga, mert a fele már ilyen volt, ehhez kellett igazodni. Álmomban Lilivel beszélgettem, aki pici csecsemő létére nagyon ügyesen álldogált a kiságy rácsaiba kapaszkodva,…..
Ágnes NEWS Feltalálók, figyelem! 2009.12.29 15:02:37
Óriási kereslet mutatkozna szerintem pár hasznos holmira, ezért ezúton szeretném felhívni a feltalálók figyelmét, hogy itt az idő feltalálni olyasmiket, amiből nagy bevételekre lehet szert tenni. Íme: A pocakos társadalom nevében kiejelentem, hogy megérett az idő az olyan…..
Voltunk ultrahangon. Most olyan apróságokkal, mint hogy első időpontra, vagyis 16 órára hárman voltunk beírva, nem untatlak Benneteket, pedig ez eléggé felbosszantott akkor (apukáról nem is beszélve, aki fel akart ugrani, hogy megyünk haza, de kikönyörögtem, hogy maradjunk, mert…..
Ágnes NEWS Riogatásnak 2009.12.22 16:03:00
Bár halloween már elmúlt, farsang meg még odébb van, mégis úgy döntöttem, elrettentek mindenkit a Pocihontas jelmezemmel, aki csak erre jár. Később majd én is biztos jót fogok röhögni magamon, hogy mekkora bálna lettem várandósan, egyelőre inkább csak pislogok, és nem akarok…..
Ágnes NEWS Az eredmények 2009.10.03 11:33:00
Tegnap betelefonáltam a rendelőbe, ahol vért vettek tőlem, hogy megtudjam, ugyan mi a bánatos jó francért nem küldték még meg az eredményeket nekem, mikor gondolhatják, hogy nagyon kíváncsi lennék rá. A hölgy megkért, hogy várjak, majd hosszas lapozgatás után közölte,…..
Ágnes NEWS Citológia 2009.09.24 16:17:54
A védőnő tegnap elkérte az összes papíromat a kiskönyv kiállításához. A citológiai eredményt is kérte, és mindenáron valami P2-t akart rajta megtalálni. Amikor egy P1-et talált helyette, felsikoltott szinte: "Te jó ég! Ilyen jó eredménye szűzlányoknak…..
Ágnes NEWS Védőnő 2009.09.23 21:22:00
Ma védőnéninél voltunk, aki valójában nem néni, korombeli, és nagyon kedves csaj, szeretem. Szerintem majdnem annyira örül a gyerekemnek, mint én. :) Nagyon édes volt. Végre van tehát terheskönyvem. Egyszer ugye már volt egy... Véletlenül(?) épp ma ért rá a védőnő, így most…..