Regisztráció Blogot indítok
Adatok
want2

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írd be a Google-be, hogy "That's not sexy", és nyomj a "Jó napom van ma" gombra. ..
want2 2010.03.24 21:52:25
Subba Táncolj! 2010.02.27 11:00:00
                Hogy lemozogja a Gravel Pitet az Attis, én is pont ilyen ütemben dobnám a kezem a levegőbe (kipróbáltam)...
want2 2010.02.27 11:13:38
Tegnap találkoztunk, és hú de szarul esett, hogy milyen jól néz ki. Csinos volt, meg szép is, viszont egyáltalán nem játszotta meg, hogy jól érzi magát, és semmi baja. Én sem. Főleg, hogy valami audis faszi hozta el, és lent meg is várta. Nem tudom, ki lehet, de most már nem is…..
Írtam a pultos csajnak egy üzenetet, miután hívtam párszor, és nem vette fel. Megkértem, hogy jöjjön el a cuccaiért, mert kihajigálom őket. Visszaírt, hogy ha nekem is jó, hatkor elviszik hozzám.  ..
B-oldal TOP25 karaoke dal EVÖR 2009.12.10 08:00:00
Karaoke... igazán csodás találmány. Egyetemi emlékem villan be, mikor a Közgáz Pincében, az egyetemi bulikban 23.00-ig sörakció volt és mi nyilván odamentünk nyitásra, természetesen így jól bekarmolva, mire az első "igazi" bulitársaság megérkezett. A klasszikus…..
Egy régebbi posztomban felmerült ez a nagyon hálás téma - bár mindenki tévesen tulajdonnevekről beszél. Az szerintem vitán felül áll, hogy ha valaki Budapesten él, a Ferencvárosban, akkor ott kiteszi az a-t. Nahát, névelő, tulajdonnév és még helyes is?Tibi született…..
Már arról beszélgetünk, hogy ez lesz az első közös karácsonyunk, és hogy hova vegyünk fát, meg ilyenek. Elmondta, hogy mikulásra egy karórát akar nekem venni. Nem értettem, mert egyrészt van órám, ha meg valami igazán faszát akar, akkor karácsonyra már mit ajándékozunk…..
want2 2009.12.01 16:08:56
@Ádám72: Az adventi utazásba én is beneveznék, jól hangzik:)

Amúgy meg szerintem gáz, hogy Zalán nincs ennyire oda P.Cs.ért, mint fordítva, és egy idő után már zavarni fogja a sok hülyeségével.

Pl. a régi klasszikus, hogy küldjenek együtt karácsonyi képeslapot az ismerősöknek. Nyilván ha mindkét fél részéről hatalmas a szerelem, akkor nem baj, de Zalánban nem vagyok biztos.
Kicsit távolságtartón kezdett tegnap este a Pultos Csaj. Mondjuk ettől függetlenül leszopott, de éreztem, hogy csak kötelességszerűen kezdte el. Ezt valahogy lehet érezni. Nem akartam mondani, hogy ha ennyire nincs hozzá kedve, akkor abba is hagyhatja, de jól is tettem, mert a végére…..
want2 2009.11.06 13:11:25
@hzizi: Nem arrafele lőtték hátba tegnap azt a faszit?
Reggel arra ébredtem, hogy azon gondolkozom, hogy be fog hálózni a Pultos csaj, és soha többet nem megy el innen. Fel is basztam magam rajta, hogy úgy viselkedik, mintha otthon lenne, meg mintha tényleg el sem akarna menni. Úgy éreztem, hogy megfojt, és tennem kell valamit. Megbeszéltem…..
Azt hiszem, tegnap délben már hánytam. Reggel megint viszonylag korán értem be, de dolgozni nagyon nem volt kedvem. A parkolóból átmentem az autókereskedésbe, hogy lenyúljam egy cigivel a kereskedő csajt. Pont kint volt hátul és cigizett. Elég szar kedve volt, mondta, hogy megint…..
Hínnye, hogy mi ment itt a gyros recept kommenjei között. Kellemesen megmosolyogtatott a sok "a pulykáig jutottam, onnantól szar az egész, mert az eredeti az bizony a tevehúsból készül", meg "ennek semmi köze a gyroshoz, meg amúgy is én vagyok a királyságosság"…..
Viki a Cinema City Aréna büféjében dolgozik és olvasta, hogy milyen sokan panaszkodnak a mozira és a kollégáira, tegnap este viszont olyan élményük volt, amilyennel még sosem találkoztak: tahó, verekedős vendégek őrjöngtek és fenyegetőztek egy zacskó pattogatott kukorica miatt.…..
want2 2009.10.16 10:34:29
Este buli, a Pultos csaj is megy a barátnőivel. Nem alszik nálam, majd holnap jön vissza. ..
Erről szólnak a hírek: a Facebook lenyomja az iwiw-et. Lenyomja, mert felpörgött, és már van 400 ezernél is több felhasználója... Jelzem, ennyi felhasználója van a Network.hu-nak is, ők mégsem gondolják azt, hogy lenyomják az Iwiw-et. És a Network.hu is felpörgött: február óta…..
want2 2009.09.24 22:19:53
@Dunder Krisztián: Én eléggé meglepődtem ezen.
Nem tudom, engem idegesít egy kicsit a facebook. Alig használom az alkalmazásokat, nekem pont arra jó, hogyha valakinek nem tudom az elérhetőségét, ott tudok neki írni.
Amúgy meg tiszta béna az egész. "7.00 nemrég keltem fel, hulla vagyok. 7.20 megittam a kávémat, indulok dolgozni"
Az agyam eldobom a sok idiótától. Persze nem mintha a wiw üzenőfala sokkal jobb lenne. Na mindegy.
A következő zabálnivalónk a gyros, házilag. Az, hogy normális gyrost csak nagyon kevés helyen lehet kapni, mondjuk úgy, elszomorító. Viszont szart aztán bőségesen találhat bárki. Kajakra nem értem, hogy ezek a "szakácsok" mégis kit akarnak átvágni? Fogják a húst,…..