Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lolly_tmua (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van olyan, hogy az ember bedől a reklámoknak, a szépen kirakott mintáknak, a nagynevű cégeknek vagy az ismerősök véleményének (blogoknak soha, ismétlem, soha :) és olyan terméket is megvásárol, amit utána a leszívesebben az első használat után kidobna. De vannak olyan holmik is,…..
Nemrég olvastam, hogy egy felmérésben megkérdezték a magyarokat, hogy hány kilót nyomnak, majd pedig le is mérték őket. A különbség a nőknél 10%-ot is elérte - ennyivel gondolták magukat kevesebbnek. Más kutatásokban is hasonló eredményekre jutottak: a felnőttek egyötöde nem…..
Lolly_tmua (törölt) 2010.05.03 11:35:02
@falevél: az én álomsúlyom pont 53 kiló lenne... hogy a fenébe csináltad? nekem már alig hiányzik pár kiló és meglenne de csak nem megy le, akármit csinálok...
Kicsit már előrevetítve a holnapi Parfümpénteket, ezúttal azt szeretném megtudni, melyik volt az első "igazi" parfümötök - túl a Fa dezodoron meg az Impulse Incognitón, ami az én kiskamasz-koromban meghatározó volt.A kérdés azért merült fel bennem, mert az egyik…..
Lolly_tmua (törölt) 2010.04.23 17:16:14
@cicómicó: pontosan, arról nem is beszélve, hogy károsak az egészségre az olcsó híg utánzatok. És nem csak bőrkiütést okozhatnak, hanem a szembe kerülve a legveszélyesebbek. Szóval ezen tényleg nem szabad spórolni. Ráadásul ezt sznobságnak nevezni... És mi van azzal, amikor kenyérre nem futja valakinek de ott csüng rajta a 100ezres telefon... az talán nem sznobság. Jézusom. Kiakadtam :D