Regisztráció Blogot indítok
Adatok
statez

0 bejegyzést írt és 288 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az SZDSZ várható parlamenti búcsúja kapcsán korábban már írtam a liberális tábor lehetséges jövőjéről. A kérdés azonban ennél tágabban is megfogalmazható: vajon hogyan hat az SZDSZ kiesése a teljes magyar politikára? Ne feledjük, a liberális párt húsz évig –…..
Elie Wiesel, az 1986-ban Nobel Béke-díjat kapott holokauszt-túlélő (amúgy máramarosszigeti születésű) amerikai író a napokban Budapesten járt. Látogatásának apropóját az adta, hogy a Chabad Lubavics ortodox mozgalom 20 éves magyarországi fennállását ünnepli és meghívták az…..
Fideszfigyelő Stabil Nézőpont 2009.12.17 17:54:00
Nem pikkelünk mi a Nézőpontra, erre konkrét bizonyítékunk van. Egy szót sem szóltunk, amikor november végefelé megjelent egy ügyesen sumák, ám hibákkal tarkított felmérésük a miniszterelnök-jelöltekről. De szerdán a fiúk másodszorra is előadták ugyanazt a poént, ugyanúgy.…..
Mandiner blog Hallom, féltek 2009.12.17 08:31:00
  Hallom, féltek. Színpadon, nézőtér előtt, kézenfogva. Egy kabarénak nevezett ripacskodásban. Remeg a hang, jön az Orbán.   A hétvégén az ATV jóvoltából a Sas kabaré szórakoztatta a nemzetet. A Mikroszkóp színpad jobb sorsa érdemes társulata ezúttal…..
statez 2009.12.17 19:56:02
@bryan: A párthumor intézménye kizárólag balliberális vívmány. Már Hofi is művelte a rendszerváltás után meglehetősen visszataszító módon, a 94-es kormányváltáskor díszmagyarban jelent meg a köztévében, amit levetett, és a szó szoros értelmében leköpködött. De ő legalább tehetséges volt, ellentétben a mostani klónjaival, akik kizárólag a zsebüket bérrettegik Orbántól vicc nélkül.
addict Túl szexi fehérnemű 2009.12.16 15:00:00
Biztos rólam állít ki szegénységi bizonyítványt, hogy a Magielle márkanév az égvilágon semmit nem mond nekem, mindenesetre a legújabb hirdetésükre felkaptam a fejem. A világbajnokságot velünk együtt csak a távolból néző románok ugyanis egy a nyugalom megzavarására alkalmas…..
statez 2009.12.16 17:18:49
@ZöPö (inda): Jó, csak kit hoz izgalomba, hogy Hernády Judit mit lenget...
A hírek szerint holnap kiderül, ki vezeti a Jobbik országos listáját, azaz ki lesz a párt miniszterelnök-jelöltje. A Jobbik dilemmáiról és lehetőségeiről korábban már írtam (még korábban második erős esélyeiről is), most kifejezetten csak a személyi kérdésre…..
Na a mandarinék meg most visszabasztak. A színvonal ugyanaz, a megvalósítás mintha már direkt lenne ugyanolyan primitív mint a szegfűs buziknál. Lehet jól szakállat, bajusztot, hajat, rasztát meg szemöldököt rakni a szocik D'Artagnan-ának:D A Hitler bajusz természetesen ül, ezért…..
Most már minden kétséget kizáróan elmondhatjuk, hogy a Parlament az MSZP vezetőinek játszótere. (Sajnos az ő kis játékuk elég sokba került nekünk.) Valamilyen oknál fogva Bajnai és Mesterházy azt gondolta, hogy kurvára jópofa dolog lesz a miniszterelnöki dolgozószobában…..
Subba Kampányböfi 2009.12.15 15:12:00
Valószínűleg minden eddigi választási kampányt alul fog múlni színvonalában a 2010-es, ennek első előjele, mintegy bűzös böffenete ez az site: a kiveltalalkozikorbanviktor.com. Mindennemű állásfogalás nélkül üzenném mindkét oldalra, hogy szép kezdés, igy tovább, van ez még…..
Mandiner blog Felelősségrevonás 2009.12.15 08:55:00
   A képviselő leszögezte: az MDF, ha a kormányzó hatalom részbeni birtokosa lesz a választók bizalmából, nem fog lemondani azoknak a volt vezetőknek a politikai és anyagi felelősségre vonásáról, akik az országot tönkretették. A vagyoni elszámolás alatt az MDF…..
statez 2009.12.15 13:16:32
@zoli29: Új infók jöhetnek, de a magyar igazságszolgáltatás malmai nem hogy nem őrölnek, hanem visszafelé forognak. Ha megnézed, hogy mivé lett a Postabank-, a K&H-ügy, akkor pontosan lehet tudni, mi várható. Még az ilyen ügyeket, mint a móri vérengzés vagy Olaszliszka is képtelenek végigvinni, és akkor mi várható ott, ahol kilóra megveszik a bírákat, ügyészeket, rendőröket...
Arnóth Sándor nem volt, hanem lesz! – erre a határozott jóslásra aznap ragadtattam magam, amikor a fideszes országgyűlési képviselő 2008. szeptember 29-én majdani akasztást ígért parlamenti bekiabálásában egy szocialista politikusnak, majd miután Orbán Viktor kiintette…..
  Előfordul, hogy egy kampányban importálnak ezt-azt más országok korábbi választási hadjárataiból. A változást!, biztonságot!, tartsuk a jó irányt! etc. nem különösebben egyedi szellemi termékek, s óhatatlanul újra és újra felbukkannak, országtól és…..
statez 2009.12.13 17:38:47
@Peter252: Erősen óvnék mindenkit az MSZP leírásától, már egyszer nagyon bejött neki a miniszterelnök csere, és az elkóborolt báránykákról is tudjuk, hogy apró kis ajándékokkal, gesztusokkal, orbitális hazugságokkal, ígérgetésekkel visszaterelhetők a karámba. Azt is tudjuk, hogy a Fidesz és Orbán démonizálására is jócskán vannak vevők, ráadásul a választási hajrára visszatérően mindkettőn a végelgyengülés jelei is szoktak mutatkozni. Erre sajnos én már most is látok kisebb nagyobb jeleket.
statez 2009.12.14 03:15:06
@Mr Falafel: A Fidesz már megint megnyerte az EP-választásokat, az időköziket, és már megint megnyerte a közvélemény-kutatást. És a szokásos Fidesz-Orbán balfaszkodásra, ami a kampányt illeti is vannak "biztató" jelek. Az MSZP pedig megint leváltotta a miniszterelnökét. Ha más nem, ez a jó kis déja vu óvatosságra inthetné azokat, akik már behűtötték a pezsgőt...
Tegnap este az Echo tv „Képtelenségek” c. műsorában olyan mértékű uszítás folyt, ami új dimenziókat sejtet, s éppen ezért fel kell rá hívni a figyelmet. Az említett műsor ugyan más adásaiban is súrolja a normalitás határait, de a tegnapi adás még ehhez…..
  Két napja ott virít a Kapcsolaton a volt miniszterelnökünk épületes blogbejegyzése. Ez az idő nem volt elég arra, hogy észrevegyék ezt a szarvashibát: ...Mit gondol arról, hogy emberek hallnak meg, ...   Két eset lehetséges. Ha Gyurcsány maga írja a…..
Jó nővel, kutyával, kisgyerekkel minden filmet el lehet adni, hangzik az axióma. A La Liga 13. fordulója meg nem dönti ugyan a fenti alapvetést, de az kétségtelen, hogy egy ötlettelenül tengődő forgatókönyvíró is megdörzsölte volna a szemét a spanyolok által bemutatott hétvégi…..
statez 2009.12.08 18:45:24
@Neil Blender: Maradjunk annyiban, hogy felénk ezt úgy mondják, hogy seggfej. Maradona 2. Az is az maradt egyébként, hiába öregedett meg, még mindig bohócot csinál magából, mint most a selejtezők folyamán, az sem zavarja, hogy már nem játékos, hanem edző, akitől mégis elvár az ember némi önmérsékletet és méltóságot. Ronaldónak van annyi mentsége, hogy ő a pályán csinálja azt, amit Maradona a pályán kívül...
A Népszabadság ma a harmadik oldalon kérte számon, hogy a Magyar Televízió mégis miért nem tudósított a Táncsics Alapítvány díjátadójáról, és azért zárójelek közé préselve megjegyezték, hogy a Táncsics Alapítvány egyébként az MSZP pártalapítványa. Bezzeg tavaly, meg…..
Eddig az SZDSZ esélyeiről csak „szóra sem érdemes” módon írtam, ami ha nem is udvarias, de a valósághoz közel álló megközelítés. S bár formailag szegény Retkes Attila elnök nevéhez kapcsolódik majd az egykor szebb napokat látott párt kivezetése a parlamentből, az…..
Mandiner blog Egy bátor ember 2009.12.07 14:01:00
  Sokat lehet vitatkozni Molnár Oszkár kijelentéseiről, de azt nem lehet elvitatni, hogy egy bátor emberről beszélünk. Az még csak hagyján, hogy az évtizedes politikai karriert befutó egykori tehersofőr egymaga száll szembe a világösszeesküvéssel, miközben felmondja a Pörzse…..
Emlékszik még valaki arra, hogy ki szerepelt 2002-ben a Fidesz országos listájának második helyén? Igen, közvetlenül Orbán Viktor mögött, aki amúgy 1990 óta minden választáson a Fidesz listavezetője volt, s feltehetően most is az lesz. Nos, akkor éppen Fidesz-MDF közös listával…..
statez 2009.12.06 17:41:50
@forrestg: Csakhogy az átlagos magyar választó nem szokott az ATV-be telefonálni, ha ezeket elijesztik Gyurcsánnyal, viszont megnyerik azt a néhány hülyét, akinek nincs jobb dolga, mint az ATV-be telefonálni, abból csak méretes zakó lesz, és még csak elfogadható vereség sem.
  Egy kedves olvasónktól, Istvántól kaptuk az alábbi szórólapot:    Felhívta a Jobbikot, hogy megkérdezze, mi is ez pontosan, de ott (némi zavart követően) annyit mondtak, hogy nem ők szervezik, és a Magyarok Világszövetségéhez irányították. Az…..