Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pufffyyy

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba szív iWiW: Én 2007.09.28 15:11:00
Subba szív iWiW. A lakosság szolgálatában! Minőségi szórakozás hetente, klikk. - Én- Valakivel kitoltál, valaki kitolt veled- OLASZ ELVALT JOL SZITUALT OSZINTE VIDAM HIPERAKTIV- Jóska bá- Egyedül- Itthoni képek- Csak úgy- Beugrós egy filmben- Csajokat értékelek..
Nos, melyik hazai zenekar tisztességben megőszült frontemberének van már szüksége távollátást korrigáló súlyos dioptriákra? Megoldás és bónuszként hülye zeneipari sajtóközlemény a folytatásban. SAJTÓANYAG 2007. szeptember 10-én, hétfőn - két év után - új Ossian…..
Annyira talán nem való a blogra,mert azért mégis csak a Medal of Honor-ról van szó.Attól függetlenül "Padrepako" küldött két vicces képet, amelyet még a "Mesterlövész" is megirigyelne!Ennél a derék katonánál, a nyakbőre valahogy fennakadt egy sziklán.Ez a…..
pufffyyy 2007.09.14 18:05:45
Hát ne tudom. Én annak idején PS-en játszottam előszőr a MoH Undergrounddal. Ha jól emlékszem ez volt a címe. Lényegtelen. Állítom, hogy az a játék szórakoztatóbb volt mint ez az új. A Pacific Assault szintén jobb volt szvsz.
Tény,hogy a grafikája nagyon jó...ettől fügetlenül engem nem igazán fogott meg ez az Airborn, pedig igen rá voltam kattanva. A fegyverkezelésben szerezhető tapasztalat nagyon jó ötlet, kicsit más formában kéne megcsinálni és igen jól működhetne.

"- ha elég tapasztaltra lövöd magad a fegyvereddel egszer csak megjelenik rajta valami többnyire totálisan történelmietlen kiegészítő. " teljes mértékben igaz, kicsit tulzásnak tartom. Pl. 32 töltényes tár helyet 64-es(ha jól emlékszem MP 30, javítsatok ki ha tévedek, de lehet h a Thomsonnál is ez van, nem tudom az nem jött be:D), praktikus meg minden, de sztem azér kicsit sok 1 második VH-s játékban.

Mondok még 1 példát :D. Azt hiszem, hogy az 5. pálya végén kell vonatokat robbantgatni amivel megakadályozhatjuk német fegyverszállítmányok célbajutását. Erre odatesznek nehezítésnek 2 kézi gépágyús SS tisztet akik kb 3-5 tankrobbantó gránát után nyúvadnak ki (1 tigrishez kb 5 kellet...ergo SS tisz = Tigris). Vagy belelősz 2 tárat a távcsövesből. Ez pl. nevetségesnek találtam. :D Ha a németeknek ilyen embereik lettek volna röhögve nyerték volna meg a háborút

Viszont az eligazítások azok igen hangulatosak. Az nagyon tetszett:P

Összegezve nekem az Airborn csalódás volt. A CoD2 számomra eddig a csúcs.

Mindezek saját vélemények és a nyugalom megzavarására alkalmasak.

üdv.:pufffyyy
Sokszor böngészem kedvenc dvd-online boltomat (xpress.hu, hogy hadd reklámozzam már őket), amikor észrevettem valami nagyon érdekeset:Most mondhatnám, hogy "nézzétek már, micsoda véletlen ez a cím", de teljesen biztos vagyok, hogy az én videóim hatására fordította a…..
Az, hogy mit értenek "Gonosztevők, fekete humor és egy cseppnyi önzés alatt" egy dolog, az hogy nekik izgalmas a történet, remek párbeszédekkel...hát legyen.De könyörgöm MIÉRT írják a végére hogy "TÖBBJÁTÉKOS LEHETŐSÉG - JÁTSSZ BARÁTAIDDAL" ha NINCS…..
Helló mindenki. Az a helyzet, hogy kedden van egy elég durva vizsgám,és arra készülök, úgyhogy addig biztosan nem lesz fenn új videó. DE jövő hétre tervezek két új videót, sőt, már jó ideje tervezek is egy kis "meglepetést", csak még nem találtam ki valami jó…..
  A legrosszabb, hogy mindig fáziskésés van a gombnyomás és a mozgása között.Nagyon nehéz így.  Sajnálom, hogy a videó utolsó része nincs teljesen szinkronban (a hang a képpel), nem tudom hol volt a hiba, próbálkoztam megjavítani,de sosem jött össze.Ha valaki…..
Ez a játék kibírhatatlan... 2006-ban jelent meg, de olyan hibák vannak benne, mintha ez lenne a világ első FPS-es játéka.A játékra egy szó illik : KÁOSZ!A borító ilyet ír:Intelligens ellenfelekÖsszetett pályákProfi 3D motorTüzes akcióNagyon szabotálta a játék a videó…..
  Mesterlövész : The final chapter...Nincs tovább,kész.Ennyi volt.Talán egyszer lesz egy Mesterlövész 2 játék;)Aki valaha is végigjátszotta ezt a játékot,tudja milyen hatalmas a záróvideó.RIP sznájperkám.Nem fogsz hiányozni...EDIT: Mielőtt még megint beruháznak…..
pufffyyy 2007.05.23 16:45:40
Run Kevin Run!EDIT: Space -> Tárgyak felvétele.Látjátok,ez történik akkor,ha az ember kapkod... Dobálva marha egyszerű a játék,mert szinte lehetetlen, hogy elkapjanak, és döbenetesen gyorsan vége a játéknak.Bevallom, hibáztam, de nekem így sem tetszett...