Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HPSSzabadegyetem

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Hallgatók, leendő HPS Diákok! A sikeres első tanév után újra folytatódnak a HPS Szabadegyetem előadásai. A diákok a második osztályba léphetnek. Az idei szemeszternyitó előadáson Benda Gergővel, a Universal Music ügyvezető igazgatójával találkozhattok, aki…..
A HPS Szabadegyetem június 3-ai előadásán az érdeklődők a 2009-es év Arany Penge nyertes alkotásait vizsgálták meg közelebbről. Ebben a zsűri elnöke, Tihanyi Péter volt segítségükre, aki a zsűrizés szempontjait osztotta meg az egybegyűltekkel. Tihanyi elmondta, hogy ugyan…..
A HPS Szabadegyetem június 3-ai előadásán a 2009-es év Arany Penge shortilstes alkotásait vizsgáljuk meg közelebbről. Az Arany Penge a magyarországi kreatív szakmában tevékenykedők legjelentősebb díja, az alkotók, ügynökségek és megbízók legrangosabb elismerése. Az…..
A HPS Szabadegyetem legutóbbi előadásán egy izgalmas időutazáson vehettünk részt a magyar reklámok világába. Az előadás első fele az elmúlt 30 év magyar reklám remekjeit mutatta be egy dokumentumfilm keretében, azt követően pedig Sas István beszélt a számára…..
A Szabadegyetem következő előadásán ismét Sas Istvánnal találkozhattok, ám ez alkalommal egy kicsit kötetlenebb formában. Sas István a hazai marketing szakma elismert szakembere, Az ötletes reklám, és még sok más nagysikerű szakkönyv szerzője, a Corvinus Egyetem professzora,…..
Váradi Miklós személyében hazai játékost vetett be a HPS legutóbbi Szabadegyetemén. Miki mindig tud újat mondani, így annak ellenére is megtöltötte az előadótermet, hogy a HPS dolgozói nap mint nap hallgathatják az irodában. „Soha életemben nem foglalkoztam Direkt…..
 A HPS Szabadegyetem következő előadója Váradi Miklós, a Frank stratégiai igazgatója, a Pécsi Egyetem óraadó tanára. Az előadás címe: The Jesus shot, avagy a (márka) építő kiritika. Ha kíváncsiak vagytok, mit takarhat a téma, akkor feltétlenül gyertek el 2010.…..
HPS Szabadegyetem 2010.03.26 17:42:00
Online marketing 2010-ben A HPS Szabadegyetem sikeres őszi féléve után most újra megtelnek az iskolapadok, ugyanis 2010. április 1-jén, csütörtökön kezdetét veszi a következő szemeszter, ezúttal a szokásosnál játékosabb formában. Egy reklámszakmai, online szakmai…..
 A Hps Szabadegyetem első házon kívüli megmérettetésére előző hét csütörtökön került sor. A MOM moziban, diákostól, ügyfelestől, és accountostól megnéztük az Age of Stupid című filmet. Az akciót a Vegyél Vissza! egyesülettel közösen szerveztük, a célja pedig…..
 A Golden Drum után, mindenkiben pezseg az alkotói kedv. Vadásszuk a jó reklámokat. Hogy ne kelljen 25 hasonló spotot megnézni többször egy este, hátha véletlenül elcsípünk közte valami jót, a Hps Szabadegyetemen ezúttal megtekinthetőek a tavalyi Golden Drum…..
A Szabadegyetem számára ilyen szám az 53, mely nagyjából lefedi a megjelent marketing gólyák számát. Azt még nem mondhatjuk el, hogy a csilláron is lógtak, de azt igen, hogy volt, akinek már csak a földön jutott hely. A nagy érdeklődés bizonyítja Zsolt kérdésfeltevésének…..
 Superman a Szabadegyetemen, A következő előadást Erdélyi Zsolttól, művésznevén Superman-től hallhatjuk, a Hps Szabadegyetemen. A kommunikáció elméleti szabályai számokban.Hozzá nem értő áltudományos okoskodások helyett néhány vezérelv, amely sokat segít az…..
A laza, iszogatós kezdés után, igazán belecsaptunk a marketing kommunikáció világába, úgy a kellős közepébe. Bár a királyi többes ebben az esetben nem is állja meg a helyét, merthogy Mányai Csaba csapott bele mi pedig követtük, már amennyire tudtuk. Az első előadás…..
A ha jól számolom, két héttel ezelőtti laza nyitóparti után holnap startol élesben a HPS Szabadegyetem: a belsősök mellett érdeklődő külsősök előtt is határozottan nyitott kötetlen fejtágulással főleg az éppen marketing- és reklámközeli dolgokat hallgató…..
HPSSzabadegyetem 2009.10.01 14:27:46
on-line blogos közvetítés itt: hpsszabadegyetem.blog.hu/

és a twitteren

cikk, ugyanitt, hétfőn (okt.5)

videófelvétel, csak ha az előadó külön hozzájárul
Könnyed kezdés után komolyabbra fordítjuk a szót. A HPS Szabadegyetem sikeres évnyitója után kicsit kevesebb fröccsel, és egy kicsit több marketinggel kezdi meg őszi szemeszterét. Az első előadást Mányai Csaba, a 21idea stratégiai igazgatója tartja, akit a reklámszakemberek…..