Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zuzu000

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vissza a Gyökerekhez. Az utolsó darab keksz: lélektani dolog, de az valahogy sehol, soha nem kell senkinek. Zabál végig gátlástalanul a közösből, de azért az egészet csak nem eszi meg. Maradjon másnak is! Nehogy neki kelljen elpakolni. Nehogy észrevegyék, hogy ő zabálta fel az egészet. Képesek…..
  Hogy mit csinálnék máshogy? Elég hosszú a lista, szóval kezdjük is el. Ezeken változtatnék, ha én lennék a döntéshozó: 1. Választási rendszer megreformálása Ez egy elég hosszú és bonyolult szakasz. Első lépésként a hirdetőfelületek teljes betiltása, nem lehet…..
Lehet jobb is! A lényeg 2014.10.29 16:11:19
A kép a http://motiváció.hu oldalról van. ..
Lehet jobb is! Miért tanulj? 2014.10.29 16:04:51
Nem kell elriadni a címtől, nem lesz itt fejmosás. Sosem voltam a tanulás nagy híve, és így egyetemista koromra rájöttem arra, hogy miért nem. A magyar oktatás egyszerűen nem felel meg a modern tanítási követelményeknek. Rendben, az elején megtanulunk írni, olvasni, de utána…..
Lehet jobb is! Te meg ki vagy? 2014.10.29 15:06:36
Szeretettel köszöntök mindenkit! Lépjenek bátran beljebb, és tartsanak velem egy csodálatos utazásra! Na jó, nem ígérek semmit, csak annyit, hogy hasznos dolgokat fogok írni, amit mindenki felhasználhat valamilyen úton-módon. Először is magamról egy kis ismertetőt 21 éves…..
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
Zuzu000 2013.09.08 20:38:40