Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R/T

2 bejegyzést írt és 215 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kate Upton neve ismerősen csenghet azoknak, akik szeretik a gömbölyded modelleket. Kete Upton pedig az egyik leghíresebb plus size modell a világon. A Sports Illustrated éves kiadványaiból lehet ismerős Nektek (a bejegyzés alján meg is tudjátok nézni). Idén pedig nem másnak, mint a Yamamaynek lett…..
R/T 2018.05.11 13:32:26
Én szerintem sok nő nevében mondom, hogy megértem Gábor panaszát, és egyáltalán nem akarom lenézni a telógyilkos zsebek problémáját, de azok a zsebek legalább vannak! A női gatyákba olyan pici zsebeket terveznek, hogy oda egy telefon be se fér! Nem beszélve a szoknyákról, amelyeknek csak töredéke…..
Egyszer már volt szerencsém pár éve Giuseppe Tornatore húszéves alkotásához és akkori emlékeim szerint elkönyveltem egy maximálisan korrekt és fordulatos kriminek, amit egyszer izgalmas volt megnézni. A minap sikerült éjjel elcsípnem és megnéznem újra. Az élmény pedig azt…..
Na, hol is tartottunk. Tavaly december. A Karácsony sokkal kevésbé viselt meg, mint gondoltam, hogy fog. Nem volt semmi dráma, tulajdonképpen a felszínen jobb is volt a hangulat, mint a viszonyom kiderülése előtt. Ottó két hétig itthon volt, végig gyerekezett (a srácokat le sem lehetett feszegetni…..
R/T 2016.11.10 12:23:51
@boroka81: Jaj de jó, már azt hittem ez a lezárás. Bizonyára mivel egy szentimentális barom vagyok, de én Boróka helyett is szomorú vagyok :)
Annamari gerincre lesz vágva? ;)
Kép: Császi Ádám Viharsarok című filmjéből Vidéken nincsenek melegek. Vidéken agglegények és vénkisasszonyok vannak. “Szegény Pista nem talált lányt magának, pedig fiatal korába milyen szép szál legény volt! Úgyhogy most az anyjával meg a macskájával lakik.” “Az Erzsi meg a Juli mindig is nagy…..
Régóta vártuk már a Zsivány Egyes második előzetesét, amit kis csúszással ugyan, de péntek hajnalban végül megkaptuk. És úgy tűnik, megérte a várakozást. Természetesen szokásunkhoz híven ezúttal is igyekeztünk kielemezni minden egyes eldugott részletet, ahogyan azt már az első előzetes esetén is…..
sörfigyelő Soproni Maxx 2014.09.17 17:59:32
Illat: kissé savanykás, kis szériás sörökre hasonlít Hab: sűrű, masszív, szép Szín: aranybarna  Sopronban mindig kotyvasztanak valamit és én mindig szorítok nekik, hogy az a valami jól sikerüljön. Most éppen a búzás alkoholmenteset dobott ki az üst magából.   Nézem az…..
R/T 2016.07.31 09:04:15
sörfigyelő Alakor búzasör 2014.04.01 23:22:52
Illat: Hű! Mézes édes Hab: apró lyukas, lágynak tűnik, de igen rugalmas, nem fogy el, sokáig úszkálnak habszigetek a korsóban Szín: óarany  Hatalmas népnemzeti összefogással végre valahára elkészült az ősi alakor búzából erjesztett biosör. Nem hasonlít a búzasörökre,…..
 - SPOILERMENTES - A II. világháború már egy éve befejeződött, amikor Michael Corleone (Al Pacino) húga, Connie (Talia Shire) esküvőjére hivatalos barátnőjével, Kay Adamsszel (Diane Keaton). A háborús hősnek tekintett veterán kedvesével együtt lekési a ceremónia előtti családi ünnepség kezdetét,…..
Ma se dugunk Szolg. közl. 2015.12.18 13:34:50
Az Aliz-poszt vagy 3 hete félig készen várja a sorát. Történések vannak a szerző életében, és nem mellékesen az egyik kedvenc olvasóját elvesztette, aki nélkül nem sok értelmét látja az írásnak. Karácsony előttre azért ígérem, befejezem...
Ma se dugunk Vad kert 2015.11.22 20:39:52
- Szerinted meddig lehet NEM elmondani Aliznak? Soltvadkert felé autózunk kettesben. Hosszú, néma szünetek színesítik az utat. Próbáltam nyomatni a rádiót, de minden csatorna csak dumát ad (reggel...). A CD lejátszó rossz, persze CD sincs nálam. Marad a csend. Olyan gyönyörű ősz…..
Ma se dugunk Reminiszcencia 2015.11.05 11:51:26
Ágyesz elpusztult. Elkapott valami fertőzést, két nap alatt vége volt. Bugyesz borzasztóan magányos. Nem tudom, mit csináljak vele, a kacsák társas lények, a tesója nélkül a magányba fog megmurdálni... Balázsnak kellett az egészet menedzselnie ráadásul, mert engem meg a…..
R/T 2015.11.06 15:01:57
@50shames: Azért kérdeztem mert szimplán csak nem értettem hogy jön oda - és hogy hirtelen miért kapunk ilyen komoly jutalmat, miért most, mire fel, bla bla bla...
R/T 2015.11.06 15:15:57
@50shames: Ne gerjessz ellenem népharagot. Azonkívül meg miből gondolod hogy nem tetszik? Komoly jutalomnak tituláltam és azt is mondtam hogy imádom. Lopva állandóan nézegetem (mivel sajnos open office-ban ülök).
R/T 2015.11.09 16:09:37
@common: Én is. De irigylem azért amit eddig kapott :)
Folytatva a '70-es évekbeli igazi izomautókról szóló bejegyzéseket, nem mehetünk el szó nélkül a Cadillac Eldorado mellett, engem azon belül is a kabrió változat, ami vonz! Ha a Kaliforgia című filmet a '70-'80-as években forgatták volna, lemerem fogadni, hogy Hank Moody egy ilyennel döngettet volna…..
Ma se dugunk Bikekszelve 2015.10.14 13:31:14
Talán sikerült összeszednem magam annyira, hogy kívülről az látsszon, hogy rendben vagyok.  Hogy ugyanolyan vagyok, mint régen. Ottó tökéletesen boldog ezzel a látszattal. Én se vagyok boldogtalanabb, mint amilyen a B.C. (Before Christian) voltam. A semmilyenség tökéletes…..
R/T 2015.10.27 19:42:28
@devilstrueface: Lorenzo nem igazán érdekel, nála tiszta sor a helyzet meg amúgy is csak egy kellék volt a sztorihoz. Ilyen alapon írhatna a pincérfiú is aki még az elején levarrta Alizkát, de akár Jani bátyám is...
Ú igen, Jani bátyám írjon!!! :D
Manapság már túlságosan is egyszerű a képlet, ha egy autóban valamivel több lóerő tátong, mint az 1.0 űrméretű Suzukiban, azt már izomautónak szokás nevezni, vagy bármilyen nagyobb teljesítményű autóra zsigerből ráfogjuk, hogy „ez aztán izomautó!” Holott klasszikus…..
Szavazz a legszebb magyar hírességre! Elindult a 2. rész! Szavazz itt: browhair.blog.hu/2015/10/10/miss_brunette_legszebb_magyar_celeb_2_resz Jakabos Zsuzsa   Szabó Erika   Tompos Kátya   Trokán Nóra   Sarka Kata   Ördög Nóra   Palvin Barbara   Debreczeni…..
R/T 2015.10.07 21:49:33
- Szereted őt? - Micsoda kérdés ez... Rám néz, és tudja, hogy nem. És ez nem Balázsról szól. Ő minden, amit egy pasiban, egy partnerben keresek. Kötődik. Gondoskodó. Ugyanakkor meg hagy élni, nem mászik belém. Tényleg, nem tudom, mi többet akarhatok még. De a szeretés.... Azt…..
R/T 2015.10.07 10:56:56
@pittscards: Perfect is boring.
Nagyon sokáig halogattam ezt a posztot, miközben folyamatosan tűkön ültem, hogy végre írhassak a Sunset Boulevardról. Ennek az az oka, hogy nem könnyű az embernek a legnagyobb kedvencéről írni. Főleg úgy, hogy benne legyen a film iránti lelkesedése, ugyanakkor kicsit távolságtartó is legyen, hogy…..
Ma se dugunk Böbe monológja 2015.09.28 22:10:54
Szögezzük, hogy mindig is őrült voltam. Néha el tudtam nyomni, de időről-időre feltört, mint valami búvópatak. Akkora vagyok belül, hogy nem tudom elfedni - ki kell tenni, különben megfullaszt. Ovis kislánynak is én voltam az, aki kipenderült a kör közepére és verset mondott meg…..
R/T 2015.10.02 10:22:13
@pittscards: Szerintem csak el van csúszva az értékrendje a "szokásostól". Viszont ez a segg-téma elsőre elkerülte a figyelmem. Szóval a házasság során végig csak és kizárólag seggbe? :O
Sokat töprengtem azon, hogy érdemes-e ajánlót írnom ehhez a filmhez. Nekem kimaradt idáig, tologattam azt a napot is, amikor megnéztem végre. Nem gondoltam, hogy a délutáni szappanopera gyártók ekkorát fognak alakítani. A szavam is bennakadt és megborzongtam egyes jeleneteknél.…..
Ma se dugunk Elsők közt az első 2015.09.18 21:31:30
- Hogy bírod? - Egész jól. Bármi jobb most már, mint Rékával maradni. Ja, nem úgy értem, teljesen jó a kecó, szépen megcsináltad. Egy meglehetősen üres XVI. kerületi sörözőben üldögélünk, csütörtök délután 5-kor. Augusztus eleje van, az az igazi 40 fokos tikkasztó…..
Ma se dugunk Kutyául 2015.09.07 14:40:54
Végül is lebukásra játszottunk. A vége felé már olyan feltűnően csináltuk, hogy épp csak a lépcsőházban nem. Krisztiánnak már köszöntek a szomszédok. Kaján vigyorral persze. Aztán a férjemnek pár órával később, még kajánabb vigyorral. Ottó nem egy különösebben finom…..
Billy Wilder írta és rendezte ezt a hidegháború korszakában készült és játszódó komédiát, amelyben egyrészről az 1939-es Ninotchka c. antikommunista politikai szatíra nyomdokaiban jár, másrészről attól eltérően nemcsak a kommunista, de a kapitalista rendszert is kifigurázza. A film arról is híres,…..
Igazából tök fölösleges volt, és nagyon kevés ember akarta felvállalni, hogy olvassa :)Szóval nincs, aki akar, jöhet ide olvasni. Csak a bajnak volt. Szép napot!..
Smoking Barrels Devoured (2012) 2015.06.02 12:00:00
A Devoured című, nem is olyan régi horrorfilmet álláspontom szerint néhány magyar ember azért fogja a szívébe zárni, mert a főszereplője egyértelműen párhuzamba állítható azokkal a gyökereiktől elszakadt, külföldre költözött magyarokkal, akik a tőlünk nyugatra eső…..