Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mosquito

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VV Éva kiborult, mert hónapok óta azzal kecsegtette az RTL Klub, hogy beköltözhet a villába, ám végül mégsem őt választották. A botrányhősnő múlt csütörtökön tudta meg, hogy nem mehet be a VV5-be, és helyette Ildi, Gombi, Olivér és Szandika parádézhat a képernyőn. Az RTL…..
Jóhiszemű fürdőző a Rudasban annyit látott, hogy két beszélgető külföldit szétültetett a fürdőmester egymástól 50 centire. Reméljük, tényleg csak ennyi történt és jogos a felháborodás. De az is lehet, hogy nem jó szögből nézte a jelenetet.A minap a Rudas fürdőben…..
A hétvége mindenképpen legviccesebb híre, hogy Alekosz egy korábban a Playboyban is szereplő nőcskét hurcolt vissza magával az Összeesküvők vill, oppardon rezidenciájára, mert a pókhas, a mellkasig húzott szaros alsógatya és a poliészter öltöny már csak ilyen népszerű a…..
Érdekes infót hozott le a Bors online kiadása: információik szerint az Összeesküvőket készítő Hajdú Péter illetve a műsor egyik szerkesztője nemcsak Alekoszt, de két másik VV-veteránt is megkeresett egy ajánlattal. A cikk szerint a VV5-ből első körben kiszavazott Cristofelnek…..
comment:com VV5 - Aktív: KO! 2011.11.02 12:00:00
Nem a négynapos hétvége miatt csúszott későbbre az Aktív hétfőn a TV2-n, hanem azért, mert a csatorna bulvármagazinja teljesen elvérzett a konkurenciával folytatott harcban.Az Aktívot ettől a héttől kezdve ne a Jóban Rosszban után, hanem este 23 óra után keressék a…..
Mosquito 2011.11.02 13:43:12
A Bors szerint elképzelhető, hogy a redizájnolás miatt eltűnt Peller Mariann pénteki visszatérése már nem teljes értékű visszatérés lesz.Tilla múlt pénteken jelentette be az ÖsszeEsküvőkben, hogy Peller Mariannt Lakatos Márk kezei közé dobják, ezért egy hétig Majka…..
Új portált indít el hamarosan a Ringier Magyarország. A hvg.hu tudomása szerint a Ringier részben a Blikk.hu-t, a Nemzeti Sport online-t és a Nol.hu-t gyúrná össze egy új portállá, így törekedve arra, hogy a két legnagyobb internetes médiapiaci szereplő, az Origo és az Index…..
Nahát, a Borsnak sikerült egy mínuszos hírből kvázi fontos eseményt kreálni, hiszen az nem nagy hír, hogy bebörtönzés(?) előtt álló kollégájuk mellett kiállnak a munkatársak, előfordul ez a kohászok és az ápolónők körében is, most éppen a színészek gyűjtenek…..
Azt az egyszeri mozilátogató is tudja, hogy jó magyar szokás szerint a költekezés nem áll meg a jegyvásárlásnál, a filmhez elengedhetetlen a csámcsogás és a szürcsölés, aminek borsos árát a multiplex előszeretettel be is hajtja. Azt azonban sem a Homár, sem Erika nem tudta, hogy…..
Mosquito 2011.06.29 08:49:41
@Megdobbent:
Azért írta le korrekten mi hogy történik/működik ott hogy az ilyen Homár Atomfizikus nickek is megértsék mint te!
Csak legyen végre szerpentin, sóhajt a magyar. Unatkozik a hosszú egyeneseken, keresi a kanyarokat – a Mátra kátyús, a Pilis forgalmas, a Börzsönyben meg keskeny az aszfalt. Hova menjünk, ha van két napunk és rengeteget döntögetnénk a motort? Ha a Kofola is opció, akkor irány…..
Kezd érdekes lenni a Valóvilla élete, most, hogy VV Gombár olyat kapott VV Alekosztól, hogy a ledfal adta a másikat. A reality sajátságos szabályrendszere miatt ugyanis VV Béla nem ülhet nem létező babérjain, hanem törheti kis buksiját, hogy mit lépjen annak ismeretében, hogy a…..
Zsolti a Váci út szervizútjáról kanyarodott balra, hisz tábla nem tiltotta, a lámpa is külön adott zöldet. Aztán jött egy rendőr és jól megbüntette ezért a tettéért. Ráadásul egyértelműnek tűnik, hogy nem kenőpénzt akart. Melyikük hibázott? Mert kettejük közül…..
Ha a polgármester úr olvasta a beszélgetés leiratát, észre kellett vennie, hogy itt nem arról van szó, hogy egy újságíró egy politikussal interjúzna, hanem azt teszteli, választópolgár kerülhet-e közvetlen kontaktusba az ő képviselőjével. Vélemények az azonos című…..
A Szent János kórház Budapest Szomáliája, esetleg dárfúri körzete, ezt sajnos mindenki tudja, aki járt már budapesti járóbeteg rendeléseken. Itt most nem valami "bezzeg Svájcban" típusú fanyalgás következik, a János nem a közmondásos "egy normális…..
Mosquito 2009.09.24 13:49:51
@mr.guargumi: Én tisztességgel végigvártam a soromat..
Semmi extra nem történt csak szólt a Doki a másiknak hogy megyek ekkor és ezzel a bajommal.. Slussz póén!! Ez az X Doki mondta hogy ő is fog majd müteni! Ok,akkor egy kis zsebpénzt kap, ne égjek ha már "csókos lennék vagy mi" aztán kiderült hogy mégse ő műt mert szabira megy! Gondoltam is magamban akkor hogy volt pofája elfogadni a zsét??!! Közben megvolt a mütét és más Y orvos csinálta! De,kiderült hogy X doki nem is ment szabira és dolgozott eközben!!