Regisztráció Blogot indítok
Adatok
avarua

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az önkormányzat Fidesz-KDNP frakciójának döntése értelmében 33%-kal emelik az önkormányzati bérlakások után fizetendő bérleti díjat. A rendeletet előterjesztő KDNP-s alpolgármester szociális érzéketlenségére korábban is sok jel utalt, sajnos most sem okozott…..
avarua 2011.06.19 03:50:47
@avarua: tegyünk végre különbséget a "prolik" és "lumpenprolik"" között,mert más a "szükség" szülte lecsúszás és az "életstílus" okozta lezüllés között...!
A Népszabin olvastam Gyurcsány „Vagy Orbán vagy a demokratikus Magyarország” című blogbejegyzését.A volt kormányfő ebben leírja, hogy Ő 2002 óta látta a FIDESZ jelentette veszélyt. Látta, hogyan építette ki hátországát, ásta alá a demokrácia működését,…..
avarua 2011.04.30 08:48:36
@Kabar: Gyurcsány-téved! Mi az,hogy a "múlt sebei nem érdekesek?".Éppen annak a levét issza az ország,hogy az MSZP alábecsülte a Fidesz várható győzelmének következményeit és Orbán mérhetetlenül bosszúálló természetét... Abban a tévhitben ringatták magukat,hogy a polgári demokráciákban megszokott politikai "váltógazdálkodásra" kerül majd sor,pedig az egyszerű baloldali választók is sejtették:Orbán demokratikus úton egyáltalán nem,legfeljebb polgárháború árán adja át majd a hatalmat,mert kórosan fél az elszámoltatástól...Ezt Gyurcsány valóban nem sejtette? Nagy baj,ha így van!
 Igaz-e, hogy a rendszerváltás előtt nem voltunk szabadok, most meg szabadok vagyunk?..
avarua 2010.10.31 15:38:13
"3 363 918 postafiók", és egy "kis hiba", minek következtében jelenleg már fél órája nem lehet belépni a [freemail]-be, mivel minden belépési kísérlet az "Adatbázis hiba! Később próbálja újra." hibaüzenetbe torkollik.Néztem a [freemail] Gépház-at…..
Meghalt Nadrai Attila meteorológus. 1986-tól dolgozott az Országos Meteorológia Szolgálat Előrejelző Osztályán. A Magyar Rádióban 22 éven át tájékoztatta a hallgatókat. A Magyar Televízióban és a Duna Televízióban pedig 1989-től több mint egy évtizeden át volt az…..
avarua 2010.09.24 13:42:12