Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apolloniusz

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abdullah szaúdi király halála hosszú időre befelé fordítja az arab világ vezető hatalmának figyelmét miközben a régióban évtizedek óta nem látott hatalmi átrendeződés zajlik. A most kialakuló hatalmi vákuum lehetőséget nyújt Irán számára a geopolitikailag…..
Itten a magyar fajnak és vérnek a veszteségét tessék látni! Fasza mém lett az elmúlt hónapokban ez a kivándorlásozás. A téma azt a tényt emeli föl, hogy a) mennyi magyar fiatal megy ki mostan külföldre. b) mennyire sok magyar fiatal menne ki külföldre. Ezeket a tényeket nem…..
Kedves Indamailesek!Zenét, filmet, vicces képsorozatot mailben küldeni és fogadni egyaránt jó móka, ám egy idő után a rengeteg nagyméretű csatolmány sokat foglalhat az egyébként nem kevés tárhelyünkből, és a levelek letöltését is lelassíthatja.Az Indamailben eddig is…..
Meg kellene végre hozni ezt a férfias döntést a teszetosza heti emelések helyett. Nagyot változna a világ, imádnánk. Vitaindító cikkünk blogposztja...
Ne aggódjatok, lesz a tegnapi buliról is beszámoló poszt, csak lusta voltam fényképezni és még várom a képanyagot, meg magamhoz kell térni teljesen, de nem várakoztatlak inkább titeket és kiteszek nektek egy érdekes dilemmát, amiről talán csak érintőlegesen volt szó korábban…..
Pártelnök úr! Mi nem vagyunk barátok. Nem járunk hasonló klubokba. Más típusú emberek környezetében érezzük jól magunkat. Én nem tisztelem Önt, Ön pedig nem szeret minket. Nekem felfordul a gyomrom, ha az Ön sleppjére gondolok, Ön pedig valószínűleg hasonlóképpen érez…..
A tavaszias idő közeledtével lassan elkezdhetünk gondolkodni azon, hogy mennyi aprópénzt készítsünk a középkonzolba, ha el akarjuk kerülni a kellemetlen helyzeteket a pirosra váltó közlekedési lámpánál.Tapasztalataim szerint legtöbbször egy Fedél Nélkült áruló hajléktalan…..
w Akinek nem jut kapanyél 2009.09.23 05:30:00
Legyen a minimálbér mostantól nyolcvanezer forint. Ezzel a követeléssel indul csatába a munkavállalói oldal, míg a kék sarokban a munkáltatók nagyjából azon az állásponton vannak, hogy menjetek már anyátokba ezzel. OÉT-ülés lesz ugyanis pénteken, vagyis összeül az Országos…..