Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pástétom

0 bejegyzést írt és 1421 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
14 perc. Ennyi kellett a "kofa vagyok, de csak deréktól lefelé, afölött diszkós bige" stílbe öltöztetett Ancsának, hogy kibuggyanjon belőle az első igazi tájszólásos á hang. Remélem, nem direkt tartja vissza, vagy mondják neki, hogy ne beszéjjémáparasztosan, mert ha igen, akkor, és tudom, hogy…..
Sosem csináltam belőle titkot, a politikáról egyszerű a véleményem: A politikus dolga az, hogy engem, mint választópolgárt képviseljen. Ha jól csinálja kitartok mellette. De nem az én dolgom, hogy bármely párthoz lojális legyek. Vagyok annyira nyitott, hogy minden pártban,…..
pástétom 2014.10.24 13:13:30
@Válasszunk: Maffiózókkal nem levelezni kell, hanem elhajtani őket a bús picsába.

Ülsz a magas lovon b+, miközben teljesen hülyének tetteted magad a blogot látogatók többsége körében.

Te minősítesz másokat, mikor maffiózókat támogatsz, kvázi kollaborálsz velük?! Mert hogy a fidesz maffiózó, korrupt gazemberek gyülekezete, azt TÉNYEKkel lehet igazolni! Ez nem politikai vélemény, ízlés kérdése te balek, hanem a kurva nagy igazság.
Lebontották a jogállamiságot, a fékek - és ellensúlyok rendszerét. Minden, a kormánytól elvileg független posztra közönséges pártkatonákat ültettek és bebetonozták őket hosszú időre - ezáltal magukat és a rendszert is hosszú-hosszú időre. AB fideszesítve. Pártalkotmány. Hogy ha akár már '18-ban kormányváltás lesz, az új kormány is Orbán teremtette környezetben lesz kénytelen kormányozni.

Mindent tönkretettek és hordják ki magukhoz a közpénzt.

Úgyhogy szálljál le a magas lóról, én inkább kurvára csöndben maradnék a helyedben! Az egy dolog, hogy nem tetszik minden, nem tartozol a legelvetemültebb hívők közé, de rájuk szavazol, most is rájuk szavaznál, úgy hogy a szememben csak egy korlátolt kollaboráns vagy.
És ne gyere nekem az alternatíva hiányával, ha nem látsz ilyet, akkor maradj otthon, de nem voksolsz korrupt gazemberekre! Nyíljon már föl a szemed, ember!

Gyógyulj, ha még tudsz!
pástétom 2014.10.24 14:46:36
@Válasszunk:

Röhej vagy, kollaboráns! Válassz!!
A mindössze 100 ezer lakosú Kiribati az Egyenlítő mentén helyezkedik el, félúton az amerikai és ausztrál kontinens között. A 33 korallszigetből álló ország a világ legszegényebbjei közé tartozik, gazdasági helyzetét a természeti erők is befolyásolják, több ezer km távolságban csak óceán található.…..
Véget ért az MSZP történetének talán legmocskosabb korszaka, amikor is a „gondolati osztályidegenek”, puszta hatalmi logika alapján rátörtek a pártra és megpróbálták alantas és kisszerű gazdasági és egyéni politikai céljaiknak alárendelni azt. Elemésztették Mesterházy…..
A tények: Tarlós nyert úgy, hogy 77 ezer szavazattal kapott többet Bokrosnál, és 31 ezerrel kapott kevesebbet most, mint 2010-ben (291 ezer, illetve 214 ezer). A két főpolgármesteri választáson tkp. ugyanannyian vettek részt. Ha az MSZP és a PM nem úgy áll a közös jelöltséghez,…..
pástétom 2014.10.14 00:37:47
@ob.szerver: "Ez a tegnapi nap egyetlen pozitívuma és az egyetlen halovány reménysugár ..."

Ezt mondd meg légyszíves az mszp vezetőinek is, mert a tizenvalahány emberük győzelmével "felvértezve" önbecsapó módon elég riasztó magatartást vehetnek fel a közeljövőben.

Igenis kell az összefogás, ahhoz erős pártokra van szükség, de felettük egy alkalmas, határozott, jól beszélő, tervekkel teli emberrel. És az ma - tegnapi teljesítménye alapján is - ezt én is így látom, Bokros Lajos lehet. Aki ha konzervatív konzervatív, de tudomásul kell venni: helyzet van, más időket élünk, mint 2010 előtt. A fő cél nem lehet más, mint a rendszer megváltoztatása. A bal-vagy jobboldaliság itt most sokadrangos tényező.
Ha valahol átadnak egy létesítményt, bármilyet, legyen az gyár, fonó vagy stadion, annak avatóünnepség kell. Szeretett igazgatónk, miazmás, ahogy azt az Egészséges erotikában mondta Rajhona Ádám, de hogy ezt miért kell a tévében közvetíteni, azt egészen pontosan nem tudom.…..
  A Magyar Narancs Narancsszem tollából megjelentetett egy olyan cikket, ami filmek hatására kislány filmszereplőket szexuális vágyak tárgyaként láttat. A cikk ellen született egy petíció, ami pedofíliának látja az ábrázolást, erre a Magyar Narancs perrel fenyegette meg a…..
pástétom 2014.04.18 11:57:14
@roli101: "500 éve még senki se látott benne kivetnivalót, hogy 13 évesen férjhez ment egy lány és gyereket szült."

Férhez ADTÁK, gyereket még nem szűlt, mert 500 évvel ezelőtt 12-13 évesen még biztosan nem volt nemileg érett az ember.
A magyar televíziózás virágkorát éli ezekben a napokban – már ami a riporteri szereptévesztést és az objektivitás unortodox felfogását illeti. Hihetetlen erős mezőny gyűlt össze a pezsgő színtéren, de vajon ki gurította közülük a legnagyobbat? Obersovszky Péter? Kálmán…..
Önbevallású liberálisként mindig is komoly identitás-zavarban szenvedtem: egyrészt tinédzser korom közepén történő politikai ébredésem óta egyértelmű volt számomra, hogy a politikában és a gazdaságban a (konzervatív-)liberális értékek állnak hozzám legközelebb.…..
"Nyilvánvalóvá vált, hogy a neoliberális dogmatizmusba belesüllyedt (ál)baloldal történelmi méretű vereséget szenvedett, le is kell tűnniük a történelem színpadáról, mert minden baloldali politikát és értéket meggyaláztak." Az alábbiakban változtatás nélkül közreadjuk…..
economy Bajnai végre megértette? 2014.04.10 08:00:00
Úgy gondolom a hétvégi választások eredménye igen sok szempontból előnyös az ország számára. Hiszen lássuk be: a 2010 óta felépített rendszerben a magát "Kormányváltó összefogásnak" tituláló "baloldali" banda biztosan nem tudta volna megfelelően működtetni az országot.…..
pástétom 2014.04.10 16:18:48
@Narancskommunista: "jobboldali politikai erő nincsen ma Magyarországon."

Hol van a valódi konzervatív értelmiség? Létezik ilyen idehaza egyáltalán? Talán csak nyomokban, egyes autonóm személyiségek szintjén - de önálló, látható konglomerátummá nem áll össze. Az ő felelősségük, és az ő feladatuk lenne cselekedni, kiszakadni Orbán béklyóiból és megszervezni a valódi jobboldali néppártot. De mind kussban van, féltik az egzisztenciájukat, hiszen Orbán a legkisebb mozgolódásra is kivégezné őket. Márpedig ezt a munkát senki más nem lesz képes elvégezni helyettük.
Varánusz Hová hová, Gordon? 2014.04.10 09:33:51
Miközben Fodor Gábor egyszemélyes liberális párt úgy tesz, mintha éppen választást nyert volna, a kudarckovácsok értelmesebb része éppen azzal van elfoglalva mi ne legyen: a Milla szervezet, Bajnai képviselő, a PM pártvezetés meg PM pártvezetés. Valahol igazuk is van. Egy…..
pástétom 2014.04.10 15:08:50
@pástétom: Tudom, hogy ezt írta a lemondást boncolgatva a posztoló is, de nekem is le kellett szögeznem. Mert ez tényleg fontos.

Bajnairól pedig: nem tudom, hogy ez a képviselői helyről való lemondás személyes döntés-e, v. egy pártstratégia része, de nekem ez picit gusztustalan. A parlamenti csatározásra utalva saját bevallása szerint " ő nem erre hivatott". Tudom, kormányozna inkább a lelkem, de ez mégis olyan orbános megnyilvánulás volt.

Bajnai végigvitte a kampányt. Arról beszélt, mit hogyan fognak megcsinálni. Most, hogy erre nem lesz lehetőségük, rögvest távozik a csatatérről? Ennyi erővel mindenki vonuljon le, mert fegyvertelen a katona. Az összes mszp-s, pm-es stb. emberke mondjon le, és hagyja üresen a parlamenti székeket. (Lehet hogy ezt is kellene tenniük.)

Karácsonyék netán valakiket előrángatnak a mélyből, hogy menj a frontra: nem egy nagy eleganciára valló dolog, még ha elsőre szimpatikusnak is tűnhet az elnökség lemondásának a felajánlása. Ezt egy nagy pártban meg lehet csinálni, sőt kell is, de egy kicsiben értelmetlenség.

Bajnait meg most elrakják a spájzba és majd a megfelelő időben előveszik.
pástétom 2014.04.10 15:28:28
@belekotty: O.V! Mit nyertem?
A KARD Emlékmű-gumicsont 2014.04.09 18:05:57
Hiszti? Handabandázás? Megy az indulatos vita Schiffer András és Kálmán I. V. Olga tegnapi ATV-beli csörtéjén, de véleményem szerint - bár a többi megfogalmazással is egyet lehet érteni - egy faék-egyszerűségű gumicsontról van szó, amire a baloldal bukott része újra és újra…..
Még hétvégéig kell várni, hogy kiderüljön: lesz-e kétharmados, alkotmányozó többségük a kormánypártoknak. Addigra összesítik ugyanis a külképviseleten leadott voksokat és az átjelentkezők szavazatait. Abban azonban már most biztosak lehetünk, hogy ha a Fidesz-KDNP…..
pástétom 2014.04.09 22:55:46
@fehérfarkas: "Tehát a Fidesz nyert, de a szavazatok felét sem kapta meg"

A felét megkapta volna, egész pontosan olyan 52-55%-ot. Tóth Zoltán választási szakértőt láttam ma este erről beszélni az atv-ben. Tehát a Fidesz nyert volna kényelmes többséggel, de az újabb kétharmad egyértelműen a fideszes választási tv. szüleménye.
pástétom 2014.04.09 22:57:42
@fehérfarkas: Az előzőt arra értettem, hogy összehasonlításul ha maradt volna a régi választási tv., akkor a Fidesz mostani eredménye mire lett volna elég.
A legendás Obersovszky - Schmitt Pál interjú ... na jó, ez nem jó szó .... felnyalintás óta nem láttam ilyen minőségi interjút a TV-ben.Kálmán Olgának amúgy nem volt egy jó műsora, sorban érkeztek hozzá a bukott szellemi sasmadarak: Fodor Gábor, aki közös baloldali…..
pástétom 2014.04.09 17:34:16
@Nyekenyóka: "Zsidóknak pedig N I N C S keresni valójuk Magyarországon."

Kezdjed a haverjaiddal ölrakni őket a vagonokra. Ne csak a szád járjon.
pástétom 2014.04.09 18:01:26
@Nyekenyóka: Szóval az lmp is tele van antiszemitákkal? Írjál csak írjál, minél több helyen fejtsd ki eme gondolataidat - hadd lássák minél többen, mi is ez párt valójában. Modjuk nekem eddig sem voltak kétségeim.
pástétom 2014.04.09 22:40:05
@adrfst: Újabb felébresztett alvónick Orbán díszpintyének védéséhez:

adrfst 0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2009.02.15. óta tag.
Papírforma-interjúnak indult, durva újságírói felsülés, politikusi megdicsőülés lett belőle: sose gondoltuk volna, hogy Kálmán Olga egyszer majd Schiffer András bokáját nyaldossa. Pedig a zöld csávó csak korrekten elmondta, milyen kérdéseket tart fontosnak, amikor pedig a mást…..
pástétom 2014.04.09 16:41:49
@valódivélemények: Ez az egy van, hát persze. Ma regisztráltál, s az életedben először elkezdted a kommentelést a blogszférában. Lefogadom, hogy itt nyomulsz egyszerre vagy 10 nicken. De legalább ne lennél ilyen szánalmas.
pástétom 2014.04.09 17:19:38
@valódivélemények: Én már csak röhögök rajtad. Rajtatok.
pástétom 2014.04.09 17:26:54
@valódivélemények: "itt a haverod nácipástétom."

Ma regisztrált!

Ezt is benézted. Azt, hogy náci vagy, pedig viseld büszkén, és gyerekes módon ne visszadobjál vele. Én nem adtam rá okot, hogy bárki nácinak tekintsen, te viszont horthymosdató, igen.

Na, innen ignore.
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
"A Fidesz-KDNP olyan átütő erejű győzelmet aratott, amelynek jelentőségét ma még fel sem lehet mérni.Magyarország ma a legegységesebb nemzet Európában." - mondta tegnap éjjel Orbán a győzelmi beszédében.Az "átütő erejű győzelem" azt jelentette, hogy elveszítették a 2010-es…..
pástétom 2014.04.07 13:34:40
@nickname_: Hát, mivel a 133 képviselői hely határán állnak...foghatjuk a határontúliakra is. Meg néhány billegő körzetre is. Meg 2 millió fideszbirkára is. Meg több millió otthonmaradt kiégett, politikától megundorodottra is.
A tegnapi választást a Fidesz a világ minden választási rendszerében megnyerte volna. Nagyon komoly többsége lenne a korábbi magyar rendszerben is, és a tisztán arányos rendszereket leszámítva minden vegyes szisztémában övé lenne az abszolút többség. Olyan demokratikus…..
Na, ezen is túl vagyunk. Az ellenzékkel ellentétben én szeretnék gratulálni Orbán Viktornak a történtekhez, mert technikai értelemben bravúr amit véghezvittek: sikerült Magyarországot a 2 millió rezsiharcos és többmillió közönyös országává tenni. Olyan hellyé, ahol a…..