Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beo_

6 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jövök majd és írok is, de a fiatalember felcserélte a nappalt az éjszakával. Tegnap este én kórház sürgősségin voltam. Nagyon elkezdtem vérezni, de erről majd bővebben. (amúgy minden oké már). Most meg Bendével kell mennem orvoshoz 3ra, mert kis kínaiból kékre változatta kis…..
beo_ 2009.11.06 10:46:38
Előtört Maja első fogacskája!Szemből a bal alsó tépőfog. Nagyon jól viseli (koppkopp),mert eddig észre sem vettem,h jön/jöhet a foga,csak korábban kelt mostanában. Étvágya a régi volt/van,nem nyűgös,nem sír többet,egyébként jól alszik. Most meg matatok a szájába (minden nap…..
Most beszéltem Vele, jól van, szerelmes :) Nyugodt kiegyensúlyozott baba, ügyesen megy a szopi is. Cicimájsztró :) Rékát villámszülő nőnek nevezték el a szülésznők, mert 2 óra alatt kint volt Bende.Amennyit tudok: 2kor jött egy idősebb szülésznő aki hápogott, h milyen rosszul…..
Előbb hívott Réka, kb fél órája megvan Bende baba! Sima szülés volt, mármint jó helyen jött ki :) csak hosszú volt. Réka szerelmes, csodaszép azt üzeni! Adatokat nem tud, mert Robert elvitte, de minden a lehető legnagyobb rendben van :D Gratulálunk, Isten hozott Bende! :)..
Egész éjjel a telcsimet lestem, sms után vágyakozva, de semmi. Tudtam ír ha van valami, ezek szerint nincs. Aztán nem bírtam tovább, és írtam, h nagyon drukkolunk Nekik, és szeretnénk már kint köszönteni Bendét.Aztán felhívott. Szerintem nem is Réka volt :( nem ilyen szomorú,…..
most hívott Réka, még mindíg tele a szülőszoba, jól vannak, talán egy kicsit fáradt volt a hangja. Megvizsgálták már, sajnos még teljesen zárt, (meg is kérdezte a dokitól, h ha zárt akkor h jön ki a víz... jellemző Rékára :) ) és ha reggelig nem lesz semmi, akkor a doki…..
Sajnos csak most kerültem gép elé mert nem voltam itthon, de hívott csigamami 15.25kor, h szivárog a víz. Hazament letusolni, elindultak a kórházba.írt sms-t 16.38kor, amiben az áll, h bundabugyiban ül, folyik a víz, várja az uhu-t, és h legyen szabad szoba. Kérdés, h Bende is…..
Hät nem szülök... De legaläbb itt-ott a kanyarban megjelent egy-egy kemenyedes. De a bentlako-kismano csak mocorog, mocorog, es mocorog. S azt mondjäk az okosok, ha ki akar jönni, akkor megäll. (Engem kiveve :o) Anyukäm azt mondja en meg az utso pillanatokban is lubickoltam :o) A fejem mär…..
Jobarätokkal mulatom a napot :o)Rachel gyereket szül:"Hihetetlen, hogy az elöbb meg benned volt, aztän tessek 47 ora mulva mär itt is van..." :o))))Rachel a 21. oränäl :"Gyujtson tüzet ott bent es füstölje ki! ""Miert nem akar belölem kijönni?" - Ross:…..
Huuuuu a Zannyät! Huszonnal kezdödünk... Ami mär semmi, ami mär kevesebb, mint 1 honap, ami kevesebb, mint 4 het, ami... ami mär... CELEGYENES?!?Csiiiii 10 nap es mär csak tizen.... Sajna en nem mondhatom el magamrol, hogy csak ugy suhognak a napok körülöttünk, pläne, hogy ilyen…..
beo_ 2009.10.05 14:24:46
häääääääääääääääääääääääääääät.... izeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!Äprilisba leptünk Beoek oldalän. Ez mit is jelent????????!!!!???? Elärulom: Baläzska äprilisi baba... es hogy ez nekem mit is jelent? - hogy lehet mi oktoberi babäk leszünk? Vagy kihuzzuk…..
beo_ 2009.10.05 14:24:13
Jajj csajok olyan jol estetek tegnap! Le sem tudom irni. :o))))))))))Vegre sikerült csicsiznem is. Most csak a hülye älmaim gyötörtek. Märmint jövö heten kezdjük az epitkezest, ez tegnap fixälodott.... es hät minden gondolatom ekörül forgott. Hogyan, mikor es mkit kell fizetni, sikerül…..
beo_ 2009.10.02 13:05:31
Ezt a HELLP-szindromät egyelöre kizärtäk :o) Biztosan hallottätok, mikor az Andok, Karpatok, Ural s tärsai leestek a szivemröl. A lenyeges ertekek tökeletesek :o) Egy ket dolog volt, ami annyira nem, de az nem gond. :o)))))Ugyhogy jövö heten megint kell menjek, azert folyamatosan…..
Beszéltem Csigamamival, bent töltöttek egy éjszakát ctg volt 60as fájásokkal. Szigorú fekvés! Nemsokára hazaér, és ír Nektek.Réka: ha nem fekszel kitöröm a nyakad!!! ez nem játék! u.i.: meghívtam magam, szóval ha akció lesz 40 nap múlva akkor én fogok Nektek írni!…..