Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pog ma thon

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerencsétlenül járt motorost Tim Sleethnek hívják, és Ausztráliából jött. Burma, Kambodzsa, India, Indonézia, Irán, Laosz, Malajzia, Nepál, Omán, Tájföld, az Egyesül Arab Emirátusok és Törökország után érkezett Budapestre, ahol tegnap ellopták 2006-os Suzuki DRZ400S…..
A sebesség oltára Vespát bírod? 2014.09.03 17:01:42
Szeptember 5-én, most pénteken, a Gellért téren találkoznak azok, akiket nem tántorít el a Halálos Horpadás, akiknek nem kezd el remegni az ajka széle, ha arról kérdezik, hogy és mondd Dani, mennyit evett a rendbe rakott Vespád? És menyibe is volt végül, mielőtt eladtad? Nem…..
Nem vagyok egy csopperes csávó, és végképp nem vagy az elektromos közlekedés ellensége, de nem hinném, hogy pont a Harley-nak kéne elektromos motorkerékpárt gyártania. Ez az a cég, amely szabadalmakkal védette körbe a 45 fokos V2-es motort, mert csak az mondogatja szépen azt, hogy…..
Ez lenne a jövő? A zsaruk kiszúrnak egy száguldó motorost, követni kezdik, de semmi szirénazaj, fülből csöpögő adrenalin, még egy kis csattanás sem. Csak egy letartóztatás. Üdv a huszonegyedik században. A fakabátok fent repkednek az égen, sasolnak, észreveszik, hogy egy…..
Belsőség Pimp my ride: India 2014.01.25 18:14:14
Pere Laci - legújabb Totalcar-szerzeményünk - remek, plasztikus elbeszéléseiből már úgy-ahogy megismerhettük Indiát és aki nem rest, az a Karmageddon-blogon olvashat egyebet is tőle, de azért ilyen direktben szembesülni az ottani autós kultúrával azért elég meredek. Öltettől a…..
Rendszeres olvasóink közül talán sokan emlékeznek még Aoki Kunio történetére. A japán világutazó kettőötvenes Suzuki Djebeljével átmotorozott többek közt Szibérián, Ukrajnán és Románián is. Magyarországra érve a Király utcai hostelben szállt meg, ám motorját reggelre…..
Belsőség Ha nincs farkad... 2013.11.27 13:55:25
...de szeretnél egyet, akkor menj egy negyedmérföldet ezzel és meglátod, a végére kinő. Ennyit tesz hozzá a zseniális Drive-sorozat műsorvezetője, Mike Musto a Gordon Tronson által épített Double-Trouble nevű 1927-es Fordhoz. Tronson Új-Zélandon született, ennyiből már…..
...régen sem volt, aztán csak élünk.Majd óvatosabban megyek 'oszt jó lesz.Sosem volt semmi bajom télen.Alig járok autóval amúgy is.Csak a gumigyárak lobbija az egész.És még ezernyi más indok is elhangzik általában azoktól, akik szerint fölösleges. Mindenki ítélje meg, ahogy…..
Két éve lett az enyém. Megmentettem. Kiégett a fényszóróizzó, elgyengült a motor, nem mért a sebességmérő. Kettesben, harminccal közelítettem meg a lakásunkat. Szánalmas volt. Nem fogott a fék, kihagyott a gyújtás, kiakadt a gázbovden. Estig szereltem a parkolóházban. Az első…..
Ti is azt várjátok, hogy tavasz legyen? A hólapát nyele meg a forró bögre helyett a kormányt markolnátok? A kandalló melege helyett a hengerek tüzét éreznétek lábszáratok mellett? Sokan vagyunk így: az idei tél makrancos, hosszúra nyúlik, nem akar felengedni a fagy. A Cast…..
Hector „Tank” Martinez megkérte barátnője, Paige Hernandez kezét, aki igent mondott. Ennek helyszínéül az I-10 gyorsforgalmi utat választották West Covinában, Kaliforniában. A jelenlévők egy része örült, egy része feltehetőleg kevésbé – a rendőrség a videó…..
Sokat nem fűznék hozzá az alábbi videóhoz. Ha valaki nincs hozzászokva, hogy a motorjáról oldaldobozok lógnak két oldalra, ismételgesse az első pár napban: széles vagyok, széles vagyok. Én már fél éve használtam a rendőr Kawát, mikor sorok közti lavírozáskor megkaristoltam a…..
pog ma thon 2012.12.02 15:38:41
A sok épített motorra már fel sem kapjuk a fejünket. A műhelygazdák éppen ezért színorgiát indítanak minden évben, vagy extrém, motorozhatatlan showbike-okat építenek reklámtárgy gyanánt. Ez a szürke, ezüst és fekete gép se lógna ki egy kiállítás vizuális…..
pog ma thon 2012.11.11 21:34:59
Robogó Nem félsz, Angéla? 2012.04.21 06:01:00
Minden reggel, amikor leállítom a robogómat a szerkesztőségi parkolóházban, egyetlen kérdés dörömböl az agyamban: miért nem kezdtem én ezt sokkal hamarabb? Biztos, hogy nem voltam normális. Robogózni nagyon jó! Ajánlom mindenkinek, aki szeretne gyorsan és olcsón közlekedni…..
pog ma thon 2012.04.21 14:16:29
@túrósfaszúkurvaisten: ahogy szokták mondani. A nevedben a sorsod (jövöd).
pog ma thon 2012.04.22 15:24:57
@Bambano: bármilyen "kontaktus" jó lenne vele. Jó belevaló kis csaj.
Hanzo egy japán motoros. Olyan férfi, aki imádja a motorját és szereti fényképezni is azt. Nem csak úgy lekattintja, hanem félelmetes precizitással komponál, majd lő. Nem tudjuk ki ő, csak Flickr galériáját találtuk: a mappában 194 kép található Honda CB750 RC42-jéről. A…..
 Ennek a videónak több tanulsága van. 1. Van, aki még mindig személyi hívót használ 2. A BMW S1000RR hangja fenomenális 3. A BMW S1000RR feketében is gyönyörű 4. A feketéknek is vannak coloros klubjaik 5. Prostituáltak mindenhol vannak 6. Üres utcákon könnyű gyorshajtani 7.…..
pog ma thon 2012.02.08 18:08:44
Kutatni jó, felfedezni még jobb. Soha nem feledem, amikor nagyapámék poros, tolnai padlásán retkes zsákokat bontogattam, húsz-harmincéves Autó-Motorok után kutatva. Van, aki hozzám hasonlóan csak gyermekként régészkedett, de akad, aki felnőttként is átélheti a csodás…..
Az embert néha a saját barátai viszik a hülyeségbe. De van úgy, hogy a végén mégis mindenki örül. Mikor ősszel Imolába tartottunk (Csikós, Zirig, Zách, a Szabó Gyurka meg jómagam), hogy ismét egy hétvégét töltsünk autós és motoros relikviák között a híres versenypályán megrendezett Mostro…..
pog ma thon 2012.01.30 20:21:12
Reklámarchívum VW öreg motorral 2011.11.25 11:42:00
"Akinek ezt a reklámot el tudják adni, az meg is érdemli a Jettát." - Csikós Zsolt. ..
pog ma thon 2011.11.25 17:41:49
Úgy tűnik, a kerek fenék, a hegyes mellek és a hosszú combok mindent képesek eladni. A milánói motorkiállítás éppen ezért a csinos hoszteszek fellegvára – ilyenkor még az is Olaszországban dolgozik, akinek amúgy bérlete van a dubaji járatra. Néhány kellemesebb hölgyet mi…..
pog ma thon 2011.11.15 21:14:01
@Házas motoros: Sajnos milyen igazad van.
Arcom kékes fényben sápad, szemem eres a monitortól, kézfejem ízületei kopottak a sok gyorsparancstól. Ha nem dönt le az álom, képes vagyok órákig motorokat nézni még munkaidő után is – a sok unalmas új motor után az éji órákban előmerészkednek a patkányok, a…..
pog ma thon 2011.11.15 21:08:11
@vasvizsla: Mármegint az egyszerű fika . Enyit tudtok. Mutass te valamit okostojás.Én szivesen építenék egy ilyet ha képes lennék rá de sajnos nem vagyok. Se anyagilag se máshogy. Ugyhogy marad a gyári VN.
Egy Mission M25 elnevezésű, evangéliumi keresztény lelkipásztorokból és háborús veteránokból álló csoport Harley Davidson motorkerékpárokkal konvojban kilencnapos túrát tart Izraelben, Run to the Wall Israel (Menet a Falhoz) címen. ..
pog ma thon 2011.11.07 20:25:33
@Gomulka Béla: IGEN MI. DE KAPTAK EGY ORSZÁGOT INGYEN. MI KELL MÉG ?
Belsőség Ami drága, az tartós? 2011.10.01 07:00:00
Peka barátunk arról híres a szerkesztőségben, hogy a világ legváratlanabb pontjairól – ennek következtében – a legváratlanabb időpontokban képes bejelentkezni valami érdekességgel. Úgy látszik, egy ideje már az USA keleti partvidékén portyázik, huzamosabb floridai…..
pog ma thon 2011.10.03 00:28:03
@Kegyetlen: használj nappajzsot kb ugy 1000 Ft . Mert megvédi a müszerfalat is.