Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Triangle

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötvenmillió forintot nyert a Somogy megyei Zákány a szociális tárca pályázatán arra, hogy felszámolja a község romatelepét. A tervek szerint öt házat vennének a faluban, ide költöztetnék a zákányi telepen élő négy roma családot. Forrás: nol.hu   Kedves Bajnai úr!…..
 Szombat reggel eltűnt az m1-ről a Nap-Kelte. Valószínűleg kevés ember akad az országban, aki azóta sírva ébred, de nem is ez a lényeg.Ami igazán érdekes, az a műsor megszűnésének mikéntje. A köztévé jó ideje a politikai csatározások színtere - 2006 óta ezt szó…..
Triangle A bűvös 10%! 2009.09.29 11:10:00
Háttal nem kezdünk mondatot, de hát... Itt van az ősz, itt van újra és végre elértük! Szembe kell néznünk azzal a ténnyel, hogy spórolni az ország nem a munkanélküliekkel fog! Van belőlük elég és nem is kerülnek kevésbe a költségvetésnek. Ha munkahelyeket teremtenénk,…..
Triangle Bermuda háromszög 2009.09.23 10:54:00
Bermuda háromszögPolitika, gazdaság, bűnözés: ez egy egyenlő szárú háromszög. Határai nincsenek, legalábbis országhatáai. Az összefonódások és hagyományok miatt kibogzhatatlan. Az öregek kinevelik az ifjabb szereplőket, ezáltal ennek a folyamatnak sose lesz vége.…..
A magyar gulyás, pörkölt és...Vannak nekünk változatos alapanyagokból készült házias ízeink, de a világ csak ennyit tud rólunk. Az alap: a régi nagy magyarország területéről összegyűjtött receptek. Bár a székelykáposzta nem Székelyföldről eredeztethető. Itt van mit…..