Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zadam

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A megközelítésem magyarázataként egy olyan gondolatmenettel kell kezdenem, amely indokolja a szempontjaimat. Ateista sokféle okból és módon lehet az ember. Akárcsak a hívők többsége, születhet ateista családban, és lehet, hogy különösebben meg sem gondolja a dolgot, tán nem is foglalkozik vele, csak…..
Zadam 2013.03.20 10:34:00
Tim Minchin idézete a "Storm" nevű szkeptikus kis animációjából van:
www.youtube.com/watch?v=HhGuXCuDb1U

Ha valaki nem szeretné végignézni (pedig megéri!), akkor maga az idézet 5:44-nél van.
Custom graffitikkel és gyári fasírtszaggal érkeznek a Kravtex Kühne cégcsoport új fejlesztésű InterCity autóbuszai. A Credo Optinell nevű, hazai gyártású autóbusz a hazai távolsági buszok utasközönségének igényeit igyekszik kielégíteni, ezért a gyártó cég több…..
Van a francia/belga Quick-gyorsétteremlánc, amit én még Brüsszelben próbáltam, de mind józanon, mind besörözve rettenetes volt, így akkor nem is ajánlottam senkinek. A másik vágányon érkezik a Star Wars Episode One 3D-s bemutatója februárban. E két dolog nászából pedig…..
Több ízben jelentettük már, hogy a Rádiótaxi sofőrjei nem annyira szeretik a Budapesten belül 2777 forintért bárhova akciót. Anti kifigyelte, hogy már az operátorok sem küldenek autót, ha kedvezményesen szeretne utazni az ügyfél, minthogy nincs aki ennyiért…..
Zadam 2011.09.06 16:14:08
@Csigorin:
Azért vedd még azt is bele, hogy a kocsinak minden kilóméteren csökken az értéke. Vegyünk mondjuk egy 5 milliós autót, amiről tudjuk, hogy mondjuk 300 000 km-t fog elfutni. Ergó minden kilóméterhez még hozzá kell adni 17 ft-t, ami már mondjuk megdobja egy 500 ft-tal végösszeget.
Ezen felül még a karbantartás összegét ne munkaórára oszd le, hanem a megtett km-re.
Üdv,kedvem támadt néhány bekezdésben bemutatni "az őrült szomszéd" archetípusának egy (és néhány másik) példányát. További szíves felhasználásra.:-)anna (s ennyi elég is lesz mint szerző)Annát megpróbáltam meggyőzni, ha meghúznám írását, több olvasó vágna…..
Mit tehet Manka, akinek a társasház főszivattyújának zaja miatt lakhatatlan lett a lakása?Ha felrobbantja a főszivattyút, kénytelenek lesznek ténylegesen megjavítani, csak ki tudja milyen egyéb galibát okozhat. Akinek van pacifistább megoldása, kommentelje bátran!Lassan 3 hónapja…..
Ki gondolta volna, hogy még mindig minden reklám hazudik? Az Ofotért például nem adott 87%-os kedvezménnyel szemüveget, pedig azt ígérték:Ofotért akciót láttam a tv-ben: "Annyi százalék kedvezmény, ahány éves vagy". Tavaly volt egy hasonló akciójuk, 87 éves nagyim ki…..
Egyedi Akciószervezet Próba 2010.02.04 20:08:00
Mikrofonpróba, kettő, három, nyolc...one, two, eight... OK, jeeee (Agent V.)..
Zadam 2010.02.04 20:50:51
A backdoor kommunikációs üzenetek középtávoli rokona az a lifthasználati szabályzat, amit egy - egyelőre sajnos meg nem nevezett - multicég egyik irodaházában terjed a dolgozók között. Minden együttérzésünk a dolgozóké, aki ismer hasonló népművészeti alkotást, küldje el…..