Regisztráció Blogot indítok
Adatok
énvagyok

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van embercsoport, amely a jóérzésű állampolgárokból is belezési-csonkolási vágyakat vált ki instant módon, az a kerekbilincses brigád. No és mit érez az ember, ha ez a banda még szemérmetlen leplezetlenséggel csal is? Pont azt, amit levélírónk, tudod te azt jól!, aki…..
Tisztelt Tóth B Gábor (ügyvédi iroda) A tegnapi nap kaptam Önöktől egy levelet, miszerint parkolási tartozásom van az alábbi két dátumon: 2003.11.28 és 2005.11.11. Levelükben hivatkoznak egy már korábban kiküldött levelükre. Kíváncsi lennék, hogy abban mi volt, mert…..
Ott hagytuk félbe a kukacos Tibicsoki-bonbonok történetét, hogy a gyártó Bobonetti belső vizsgálatot rendelt el, de azért csalással is gyanúsítgatta a fotók beküldőjét. Két nappal később aztán megállapították, hogy biztosan nem a gyárban történt a szennyeződés, és…..
énvagyok 2007.12.10 14:38:50
Vitán felül a Tescóban talált béna árcédula a legtöbbet fotografált téma a Homár történetében, most mégis ki merem mondani, hogy ez itt a legjobb terméknév-félrefordítás ever. Annyit röhögtem már rajta, hogy most lezárom a gépet, és lazításnak Gung Bao Sándor forradalmi…..
Csípje meg valaki a Homárt, mert ilyen tömény hülyeséget Kádár János foszforeszkáló koponyájával hirdetett kommunista panoptikumban se lehetne látni. A BKV a hét elején hirdette meg csendben háromdimenziós környezetvédő akcióját, ami abból állt, hogy 7 metrómegállóban…..
énvagyok 2007.12.07 13:43:17
Eszterke egy sorbanállás alkalmával figyelt fel a fent látható táblára:Minap a székesfehérvári buszpályaudvaron bérletet vásároltam, mellékesen jegyzem meg, nemrég adták át kifogásolható állapotban (pl: a kocsiállások felének nem jutott tető??!!), de a történet most nem…..
A magyar talaj kisugárzása sajnos nemcsak az őslakókra, de az ideérkező multicégekre is agyrohasztó hatással van. Réka szegény online fizetett volna elő egy magyar nyelvű Sanoma-magazinra, a külföldön élő édesanyjának karácsonyra. Ekkor derült ki, hogy a nemzetközi kiadónál…..