Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cica:P

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 "Tisztelt .....(tökmind1)azzal a kéréssel fordulok a t.területi bizottsághoz, hogy családi problémák ügyében állásfoglalni szíveskedjenek.1962ben nősültem. Özvegyasszonyt vettem feleségül, akinek volt egy felnőtt lánya. apám gyakran ellátogatott hozzánk,…..
Hearthache #92 Locsoláás :D 2010.04.05 17:59:00
  Eljött ez a nap is. A húsvéti locsolkodás :D jee... Namost azt meg kell jegyezzem, hogy ez ugyebár egyházi ünnep, de ma megtudtam, hogy ez egy csángó szokás, amit a svábok nem ismernek. Namost azt is megkell jegyezzem hogy sváb vagyok :D. Na jó nem szaporitom a szót,…..
  Eközött a kettő között lebegek most. Nemtudom melyik melyik, de hogyha ez az álom, akkor valaki ébresszen fel, a valóság ettől csak jobb lehet. Mért ilyen nehéz szeretni? Mért nem lehetnek a biztató dolgok jók. Mértnem jó az nekem, ha valami könnyen jön. Lehet,…..
Hearthache #89 Nagy szó 2010.03.21 00:02:00
  Az elmúlt 7 hónapomat füst árnykolta be. Olyan füst, amihet kicsit se kellett volna közöm legyen az életem alatt. Mégis 7 hónapig volt. Most így a karomon a vágásnyomot nézve erőt gyüjtöttem a most következő néhány nehéz héthez, ahol bizonyos tünetek miatt fogok…..
 2. fotobejegyzés; képek a korizásunkról. (Nem az összes, csak egy válogatás. Az összeset megtaláljátok kata MyVIP profilján, de lehet h még azis egy szortirozott képsorozat. Nah lássuk is akkor őket az elején időrendben, aztán meg összevissza: :D 1. Új séróval…..
Hearthache #113 Koncertképek 2009.12.25 20:02:00
   Na sziasztok megint. Lassan de nehezen eljutottak hozzám is :D az ifiházas bemutatkozó koncertünk képei, úgyhogy itt az ideje az első bandabejegyzésnek. Nos a koncertet summázva elég ügyes kis bemutatkozás volt, leszámitva azt a jópár elcseszett számot :D de a…..
Cica:P 2009.12.27 18:49:07
  Egy rakat kép összegyült az ötösfogatról, amiket a blog images mappájában lassan már nem tudom tárolni, ezért onnan törölve lesznek és átkerülnek egy külön indafoto-s oldalra, és ott az összes áttekinthető lesz. Hameg esetleg tulsok kép lenne ottis, ami 250…..
Skatch - a blog #50 Suliból 2009.11.30 07:32:00
 Elérkeztem ehhez a bűvös 50-es számhoz is végre, és a blogon több mint 60 bejegyzés van, ami közel másfél évig gyült. Hála nektek olvasóknak, és szerkesztőknek, a blog még mindig él és virágzik. És most megint innen suliból írok. Most talán végre van is miről…..
 Gyerekek mivel mindenki ennyire akarta, Matyi megkapta az áldott licitjét. Úgyhogy a Mai naptól megindul a MÁTYÁS LICIT. Aukciótörténet: -   Aukcióvezető: Schnieder MárkSzóval, most kiderül, hogy kinek mit ér mátyás barátunk Termékleírás: Szép…..
Manapság annyi, és olyandolgok kavarogtak bennem, amihez nemigazán fűzödtek képek, ezért a stílusbeli változásokon kivül kicsit színszegény a blog, Úgyhogy elérkezett az első igazi Fotóbejegyzés ideje...   13. darabos válogatást készitettem összevisszamindengagyi…..
  Érdekes egy nap volt. Totálisan átlagos, unatkozós hétvégi napnak indult. Aztán az estee. :D Uff. 4.en voltunk; Attila, Matyi, Teo, én. Szokás szerint hülére ökörködtük magunkat, és 2 nagy poén is született; -----------. Majd hazafele tartva a rendőrség…..
Skatch - a blog #44 Suliból. 2009.11.16 07:42:00
 Ismét innen írok, a könyvtárból, és fáj a fejem. A tegnapi estétől javarészt, meg attol a 8 óra alvástól, ami úgynézki kevés volt. Ugyhogy a buszülést, és kristóf vállát is támasztottam :D. Na jah, kicsit kialvatlan vagyok. Lezajlott ez a hét is, és talán…..
Skatch - a blog A szülinap :) 2009.11.15 00:35:59
Sziasztok :DMost nem Márk,hanem Ivett vagyok..Igen tudom nektek is furcsa,de egy kicsit nekem is.:D Én is akartam blogot írni..de aztán rájötem hogy amilyen szétszórt és időhiányban szenvedő vagyok így nem lenne érdemes :D Hát..ma van a szülinapom .. és tegnap kissebb körben…..
  Nos jah. Megtört. A BF-ek má tudják hogy miröl is beszélek, úgyhogy javarészt ez a bejegyzés azoknak szól, akik még nem  tudják.   Miröl is van szó? Pontosabban kiről. Háth, Katáról ki másról :P. Lehet, hogy még korai írnom erröl a dologról, de…..
 Hát ehhez csak annyit hogy: XD Itt a video:  Timot YouTube profilját itt tudjátok megelsni..
Skatch - a blog #42 Saját számaim 2009.11.11 22:52:00
 Ugyebár elég zenés emberke vok. És van egypár saját számom, úgyhogy ezeket felfogom szépen töltögetni blogra. Kezdetnek itt a program amivel megtudjátok nyitni a kottákat. Ha letöltöttétek, akkor itt a kód amit kér: a user mezőbe bekell irni azt hogy TEAMZWT a kód pedig a…..
Skatch - a blog #41 Suliból 2009.11.09 07:30:00
 Elmúlt ez a hét is, és itt az ideje hogy megtartsam a szokásos hétfői élménybeszámolót. A vasárnapit leszámitva totál eseménytelen hét volt. Katával is alig találkoztunk, mert balhé volt náluk, és egyelőre asse tom miért. Csak reménykedek, hogy nem én vagyok a…..
  Megindult rám az árverés a suliból című bejegyzésnél, (http://marku.blog.hu/2009/10/12/sulibol_az_elmult_1_het#c7364993) és azt kell hog mondjam hog eddig keveset ajánottatok fel, de a z a kevés is sok nekem :PAukciótörténet:Aukcióvezető: Péter…..
 Noshát. Ennek a nyereményjátéknak a legfőbb célja az, hogy elképzeljem a fél évvel későbbi énemet. Ennek érdekében barátaim körében egy egyszerü kérdést tettem fel: "Te milyennek látsz engem fél év múlva?" Éshát azt vettem észre, hogyha fél év múlva…..
Skatch - a blog Babuuu (^-^) 2009.10.29 22:35:00
   Ahjjj gyerekeeek. Régvoltam már ilyen boldog. Nagyonrég. A történet vége elárulom hogy az, hogy Katával végre összejöttünk ÚJRA, és most sokáig. Fuhh miről is  beszéljek. Háth. Szerintem aki rajtunk kivül talán legjobban örül nekünk, az Teo, aki titkon végig…..
Mint ahogy eddig, úgy most is, hétfőn nincs 1. órám, úgyhogy ezentúl úgy lesz, hogy minden hétfőn letisztázom a történt dolgokat, és elmondom, hogy mit várok a közeljövőben.  Nos, az elmúlt egy hét tartalmas volt. Újraindult a baráti kapcsolatom katával, és…..
Skatch - a blog A négyesfogat . 2009.09.21 21:38:00
 Nos. Sokan kérdezték, hogy ki a franc az a teo, meg az a matyi, mi a franc közöm van katához, meg stb. Úgyhogy most fogom magam szépen, és bemutatom a négyesfogatot, a Barátaimat. Előszőr kezdeném Matyival, az őshaverral, akivel kerek 11 éve tapossuk együtt az utcékat,…..