Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MandarinX

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Macskatartáson gondolkodsz, vagy már cicagazdi vagy? Akárhogy is, a következő sorok Neked szólnak. Vagy azért, hogy segítsenek mérlegelni, akarod-e ezt egyáltalán, vagy egyszerűen csak rájössz, hogy ezt neked bezzeg senki sem mondta, mielőtt hazavitted azt a bundás kis seggfejet. 1: Fel tudsz kelni…..
MandarinX 2020.05.30 08:45:31
Közelednek az önkormányzati választások, és ismét felbukkant a feledés homályából a 24 órai zárás tavalyi népszavazáson elbukott ötlete. Minden ellenzéki erő – és van belőlük három – azzal kampányol, hogy ha győz, ledobja a Bulinegyedre az atombombát. Tényleg ki fogják nyírni a…..
MandarinX 2019.09.18 13:21:19
@Syllabux: Nem tudom, én csak a szomszédaimmal szoktam beszélgetni, közülük egyik sem ezért költözött ide... Aki ma itt lakást vesz, az borítékolhatóan AirBnB-ztetni fog benne.
A Ráday utcáról is talán azokat lenne érdemes megkérdezni, akik ott élnek. Én januárig arrafelé dologztam, azt tudom monodani, hogy napközben van benne élet, este pedig a színvonalas helyek, amik valóban kínálnak valamit, mennek. A lakások ára pedig kb 1,5x-ese a bulinegyedbelieknek.
"Élhető város" – ez a jelszó mindenhol Európában. Budapesten az önkormányzatok, a lakók és a turisták egymást nyomorítják meg egy olyan rendszerben, ahol a problémákkal senki sem törődik. Pedig lehetne ezt másképp is csinálni...
MandarinX 2017.10.02 14:49:17
@Európai téridő: oh, természetesen! Ha valami bassza a poszter csőrét, az csakis a polgi iránti ellenérzésből fakadhat.
Szívesen látlak egy éjszakára nálunk, hogy lásd, mi a szitu. Mundjuk a kéróban nics hely, de a gangon elalhatsz (ha tudsz)
Huszonhat éves római katolikus értelmiségi vagyok, Budapesten lakom. Minden héten járok misére, komolyan gondolom a hitem. Teljes munkaidőben dolgozom, de szüleimmel élek, mivel így rengeteg pénzt tudok félretenni. Alig pár napja jött ki a Magyar Ifjúság 2012 kutatás, mely egy…..
A fenti kérdést számtalanszor hallottam és olvastam már különféle fórumon, legutóbb az Egyesült Államokban júniusban megtartott Meleg Büszkeség Hónap kapcsán szaporodtak el az interneten az ilyen hozzászólások. De Hetero Büszkeség mozgalom is létezik, melynek célja a heteroszexuálisok egyenlő…..
Kedvenc egyetemünkön besűrűsödtek a programok, így a héten kimaradtak a vicces avagy inkább sírós történetek, és a világ kis és nagy kérdéseinek kivesézése is pangani látszik. Ám nem kell megijedni, nem fogytunk még ki a történésekből. Ebben az írásban kicsit…..
Hogy mi a közös az orvos, állatorvos, biológus, fogorvos, gyógytornász és gyógyszerészképzésekben?Ahogy múlnak a hetek, egyre több szót értesz a Doktor House-ból...
A mai nap tanulságai: Vannak szép algákBizony, a tanárok kivételeznekIgen, az asztal keményebb, mint a könyökömIgen, a nyakelfekvés nem múlik el egy nap alatt, még akkor sem, ha ötször be lett kenveIgen, a páfrányok még mindig tökegyformák, mindegyik a savanyú talajokat szereti,…..
MandarinX 2010.03.07 16:38:31
@Nóóri: Nem én voltam O.O
Ha arra jársz, fel vagy hatalmazva, hogy visszacseréld. :)
Esetleg elhelyezhetnél mellé egy "hüjeeltések!" feliratot is :D
MandarinX 2010.03.12 12:39:04
@Nóóri: Én az utolsónXD
Móka és kackac, nem is akartam hülyebioszos lenni. De nem bánom már, hogy így alakult és nem lettem méghülyébbnembioszos.
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..