Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stolczer

292 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Donald Trump a milliárdos üzletember megnyerte az amerikai elnökválasztást tegnap este!  A világnak az a része akik csak a CNN és BBC híreire alapozták az információikat, ez a hír most kétségbeejtő és félelmetes, sőt hihetetlen!  Pedig igazándiból csak az történt, amit sokan sejtettünk, de…..
Virágom, virágom Kata és Zsolt 2014.06.02 10:36:07
Rendhagyó módon ezúttal egy menyasszony számol be saját esküvőjéről a blogomon. Egy különleges menyasszony. Különleges minden szempontból, sokan közületek nyilván ismerik őt és a munkáit. Köszönöm Katának, a Kicsiház bloggerének a lehetőséget, a közös munkát, a jó…..
Stolczer 2016.08.10 17:22:06
@Balázs Barbara: Ezt már mások is kérdezték, de a malacot nem én intéztem így erre nem tudok sajnos válaszolni. írj esetleg Katának a Kicsi Ház Fb oldalán vagy a blogon keresztül, hátha ő tud neked választ adni
Virágom, virágom Cup Of Charm 2016.05.16 20:06:42
Jó ideje nem posztoltam ide a blogra. Ennek oka, hogy sokminden változik, ami jó hír, mint ahogy az is, hogy sokminden viszont változatlan. Változatlanul imádom a virágokat és munkámat. És az utóbbi időben társra leltem a munkában, ami ritka szerencse. Lukász Eszterrel régóta dolgozom együtt és a…..
Megrendelő: Nespresso MagyarországAlkalom: Peru Secreto kávéörlemény bemutatójaHelyszín: Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (Arany szalon, Bölcseleti terem)Időpont: 2015. májusRendezvény koncepció: Fónyad Orsolya, Albert Fodor Noémi, Mészáros Péter, Szigeti ZsófiGrafikai munkák:…..
Még március végén írtam az Avea esküvői oldal felkérésére egy bejegyzést (most itt is közlöm), ami már régóta érett bennem. Az Avea egy igényes esküvői oldal, ahol a ruhaválasztáshoz és sok más egyébhez kapnak segítséget az arra vágyó menyasszonyok. Például írtak…..
Mindig megfogadom, hogy rendes leszek és írok a blogra rendszeresen, de persze elsodor az élet és az időhiány a blog rovására megy. Azt hiszem az velem a baj, hogy mindent "nagyon csinálok". Lehet kicsit kevésébé kéne csinálni, de gyakrabban. Őszinte csodálattal nézek a munkájuk…..
Megrendelő: LibriTematikus kirakat 2015 május havi gyerek tematikáhozA megvalósításban partnerem volt: Karcsi Papírboltja web, FBHelyszínek: Mammut, Allee, Könyvpalota ..
Megrendelő: LibriKirakat Jo Nesbo vér a havon című könyvének dedikálásáraA megvalósításban partnerem volt: Karcsi Papírboltja web, FBHelyszínek: Allee2015. május..
Megrendelő: Tudásklaszter Nonprofit kft., FBTermék: Tradicionális értékek termelőiskola /KanálkaFotó: Kövesdi RékaStyling: Szigeti Zsófi2015. tavasz ..
Szöveg: Nagy BoldizsárFotó: Kiss NellyHelyszín: Karcsi PapírboltjaMegjelenés: Joy magazin 2015 április Oltári Csajok Az esküvő előtt nemcsak a ruhát kell alaposan megválasztanod, hanem azt is, ki segítsen emlékezetessé tenni a Nagy Napot. Szöveg: Nagy Boldizsár, Fotó: Kiss…..
  Ezt a tortát barátnőm 40. szülinapjára készítettem Akkor ez most pfuj?! Volt benne jó sok cukrozott sűrített tej, mascarpone és alapnak darált keksz. Nagyon szeretek minden receptet kipróbálni. Leggyakrabban az történik, hogy valahol eszem egy finom süteményt, és ha…..
Én mindig mondom, hogy az én munkám azért jó és a blogot is azért imádom csinálni (bár néha nagyon elhanyagolom) mert csodálatos emberekkel hoz össze a sors általuk. Sok ilyen ismeretségem, élményem, emlékem gyűlt össze mostanra. Nemrégiben tanítottam egy lelkes anyukát, aki…..
Stolczer 2015.03.06 14:21:52
@VianneRocher: Köszönöm! Megírod, hogy mi Misi feleségének a blogja?
Megrendelő: Libri ShoplineHelyszín: Gerbeaud, Átrium terem (web)Időpont: 2015. februárRendezvény stílus és dekoráció tervezés: Szigeti ZsófiaDekoráció kivitelezés: Karcsi papírboltja (web, FB)Grafika: Kövesdi DóraVirágok: Rövid Zsuzsi (web, FB)Fotó: Kövesdi Réka…..
A tavalyi esküvők sorában a következő, egy kicsit vintage hangulatú, sártas lagzi, Adrienn és András esküvője. Minden esküvővel kapcsolatban van valamilyen karakteres élményem, ami biztos, hogy még hosszú idő elteltével is megmarad. Adri és András kiérdemelték az eddigi…..
Virágom, virágom Adri&Endre 2015.01.27 20:32:48
Tavaly (2014) októberében volt ez a gyönyörű esküvő. Fáradt voltam már a szezon végére, de annyira lelkesített, hogy mennyire szép lesz egyben az egész, hogy teljes erőbedobással dolgoztam a dekoron. Adriékat a finom elegancia jellemzi a hétköznapokban is. Helyszínnek is…..
Az esküvő mindig megható vendégként és mindig komoly munka stylistként. A kettő együtt gyakorlatilag beláthatatlanul sok, mégis azok az esküvők, amiken barátként is jelen vagyok és én csinálom a dekorációt is, persze hogy a legközelebb állnak a szívemhez. Mert minden érzelmi…..
Stolczer 2015.01.20 11:46:12
@juc: Köszönöm, köszönjük!
In Box / Beérkező levelek – Papír installáció a 2014-es Design Hét Budapest rendezvény alkalmábólA körülbelül 10 méter magas installáció Szigeti Zsófi és Karcsi Papírboltja együttműködéséből jött létreIdőpont: 2014. október 11-12.Helyszín: Kiscelli múzeumVideók:…..
Dekor és virágok: Szigeti ZsófiSegítők: Labus Lili és Lukász LauraFotó: Kövesdi Réka (FB) Léderer Anita/Amélie photo (FB) Szigeti ZsófiGrafikai tervek: Kövesdi DóraHelyszín: Harmónia PalotaPapírdekor: Karcsi Papírboltja…..
Fotó: Sylvain Bouzat (FB, web), Renata de Charrière, Szigeti ZsófiVirágok és dekoráció: Szigeti Zsófi és Lukász EszterDesszert bár: Carmen Salvador és Renata de CharrièreHelyszín: Mercy Ship LausanneCatering és rendezvény kellékek: Stéphane…..
Szerző: Lbor Mária – Limara pékségeKiadó: Csipet kiadóFotó: Kövesdi RékaStyling Szigeti ZsófiLayout terv és tördelés: Kövesdi DóraMegjelenés: 2014 augusztusTerjedelem 192 oldal ..
Hegyi Barbara második szakácskönyveFotó: Kövesdi RékaMűvészeti vezetés és styling: Szigeti ZsófiKiadó: Park KiadóFelelős szerkesztő: Tönkő VeraA recepteket lejegyezte: Sztevanovity SandraMegjelenés: 2014 ..
A magazin nyári számába esküvői stílusoldalakat állítottam össze.Tördelés Balogh Orsi A teljes magazin ezen a linken érhető el ..
Cikk rólam, az otthonomról és a vendégvárásról az InStyle 2014 júliusi számábanMarquard Média Magyarosrzág KiadóSzöveg: Osvárt Judit ..
Dekoráció: Szigeti ZsófiSegítő: Lukász LauraPapírdekor: Karcsi Papírboltja (web, FB)Virág: Virágszálak Háza (Piliscsaba)Fotó: Fekete Csaba - Nászriprter (web, FB), Kövesdi Réka (FB), Szigeti ZsófiGrafikai tervezés: Kövesdi DóraRuha: Hachbold AnnaCatering: FiestaTorta: Lengyel…..
Dekor és virág: Szigeti ZsófiSegítőm: Lukász Eszter, Lukász Laura, Labus LiliFotók: Kondella Misi (web, FB) (Hivatalos) és Szigeti ZsófiGrafika: Kövesdi DóraPapírdekor: Karcsi papírboltja (web, FB)Desszertasztal és torta: Az én tortám - Stégner-Kunos Niki (web, FB)Helyszín:…..