Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ross Satyr

222 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony, öles léptekkel haladnak felnőtt női labdarúgó csapataink a szezon befejezése felé. Annak, hogy ki  nyeri meg az alapszakaszt, és kinek jut a második hely, nem sok jelentősége van (még csak egy rongyos oklevelet sem kap a győztes), mindenképpen az első és a második játssza a Nagy Döntőt,…..
Az  MLSZ honlapján a felkért szerző hozsannázó, minden mondatábna hazug cikke állít márványszobrot Frau Margret Kratznak, a felnőtt magyar női labdarúgó válogatott csapat kudarcot kudarcra halmozó vezető edzőjének. Érdemes elolvasni a cikket itt, tökéletese jellemzi a szövetség értékítélet alkotási…..
Kalmár Petra játékvezető és Bognár Réka játékvezető ma este háromnegyed nyolcig elmulasztotta kitölteni az általuk vezetett találkozó jegyzőkönyvét a ma délután 14:00 órakor kezdődött meccsek adataival. Javaslom, hogy pihentessék őket a női bajnokság (de minden bajnokság) végéig. Ha mondanivalójuk…..
Kisasszonyfutball Anti-válogatott 2024.03.15 09:57:55
Egyre kevesebb azoknak a hölgyeknek a száma, akik méltán, a tartós jó teljeítméníük alapján kerülnek be a Frau Kratz-féle mahyar női felnőtt labdarúgó válogatottba. Aligha egyenlíti  ki ezt a csökkenést azooknak a labdarúgó hölgyeknek egyre növekvő száma, akiknek meggyőződésem szerint helye lenne…..
Egy nap marad még hátra a meteorrológiai tavasz kezdetéig, vagyis március 20-án lép majd pályára a bajnoki táblázatot jelenleg vezető két csapa: az ETO FC Szombathelyen, a Haladás vendégeként, az FTC-Telekom pedig Zuglóban,, az MTK pályáján. Ha csak a papírforrmát vesszük alapul, a két…..
Az elmúlt hét végén, Szigetszentmiklóson rendezte meg az MLSZ Női Szakága a címben jelzett kupasorozatot, szándékaik szerint a Simple Női Liga mind a 12 résztvevőjének (nem kötelező) részvételével. A felmentésből eredő könnyebbséggel a 12 közül 4 elsőosztályú csapat élt, közülük a sokak számára…..
Még pénteken történt, hogy a Nemzetek Ligája keretében a magyar női labdarúgó válogatott vendégeként a felcsúti fastadionba látogatott Belgium válogatott nőcsapata. Leányaink kifejezette3n jól kezdték a találkozót: Kaján Zsanettnek jobbról a bal kapufa irányába ívelt szabadrúgását Turányi Lilla,…..
Kisasszonyfutball Tavaszi előzetes 2024.01.04 14:49:07
2024. tavszán a felnőtt magyar női labdarúgó válogatottnak Belgiummal kell megküzdenie egy oda-vissza összecsapáson, amely eldönti, melyikük kerül fel az A-divízióba (vagy marad ott), éa melyik csapat hullik a B-divízióba (vagy marad ott). A belga csapat ősze váratlanul jól sikerült: legyőzték…..
Az UEFA női Nemzetek Ligája mérkőzéssorozat keretében a magyar válogatott nem kapott félelmetes ellenfeleket. Az oda-vissza mérkőzések során a csoportban ez a végeredméby alakult ki: 1. írország 12 pont, hibátlan 2. Magyarország, 8 pont3. Észak-írország 7 pont4, Albánia, 1 pontFrau Margret Kratz…..
A mai napon játsszák le a Simple Női Kupa negyeddöntő-meccseit, vagyis kialakul a legjobb négy  mezőnye. Előrejelzésként talán csak a Honvéd feladata látszik egyértelműen az erejüket meghaladónak, és  kevés adatunk van a Haladás és ellenfele közötti erőviszony megbecsüléséhez. Majd a meccsek…..
1. A női válogatottak között lejátszandó UEFA Nemzetek Ligája mérkőzések kiírása azt tartalmazza, hogy a B divízióba sorolt négy csapatos csoportokban az első helyezett feljut az A divízióba, a második helyezett helyosztót játszik egy A divíziós harmadikkal és vagy az A divízióba kerül (ha győz),…..
A tisztelt Olvasó ezúttal egy olyan bejegyzés olvasásába kezdhet bele, amely csak a kapcsolódó információ első egyhatodára tér ki. Vagyis ennek a bejegyzésnek (legalább) öt folytatása várható, a legelső már három nap múlva, jüvő kedden. De kezdjük az elején. A  soron következő, 2025. évi női…..
Korai volt az első edzőmenesztés az OTP Bank NBI férfi sorozatban, a Kisvárda mesterének kellett felállna a kispadról. De nem kellett sokáig várni a Simple Liga női bajnokságban sem: a sikertelenül megvívott BL selejtezőre hivatkozva az FTC-Telekom, 100%-os bajnokcsapat játékos-edzőjét, Vágó Fannyt…..
Kisasszonyfutball Szokásos kudarc 2023.09.06 15:11:17
Idén ismét nekifutott az FTC női labdarúgócsapata annak, hogy sikerrel vegye a Bajnokok Ligája selejtezőjét, és feljusson a főtáblára, ami korábban még sosem sikerült neki. Ez most sem volt elvárható, pláne nem könnyű feladat, de az elmúlt évek nemzetközi kudarcai és nemegyszer kellemetlen vereségei…..
Kisasszonyfutball Nagyanyó meséi 2023.09.05 12:13:29
Egy fontos szeptember eleji MLSZ-tanácskozáson a résztvevők megállapodtak és határozatban rögzítették, hogy rendezni kell a labdarúgó játékosügynökök működésének jogi (és pénzügyi) kereteit, és törekedni kell arra, hogy Willi Orban, Milos Kerkez és Callum Styles után további külföldi játkosok…..
Ne vonjunk le a címből túl gyors következtetést: a főszereplő ezűttal nem a bajnok Ferencváros játékos-edzője, Vágó Fanni, hanem a góllistát jelenleg vezető Vachter Fanni, aki ezen a nyáron került az MTK-tól az ETO FC Győr-höz. A legközelebbi hétvégén, szeptember 2-án a jelenlegi csapata a korábbit…..
A felnőtt nagypláyás magyar női lebdarúgás elmúlt szezonja arról volt ismeretes, hogy a szezonkezdetet megelőzte a korábban 8 csapatos bajnokság 12 csapatosra bővítése. Megállapíthatjuk, hogy semmiféle néven nevezhető mminőségi javulást nem eredményezett az intézkedés, mennyiségileg annál többet:…..
A rendkívül kiterjedt információtartalmú MLSZ.hu site az elfogadott dokumentumok gazdag táházát tartalmazza, több évre - több labdarúgó szezonra - is visszamenőleg. Megkíséreltem latba vetni a legjobb keresési stratégiákat, de sajnos a segítségükkel sem sikerült nyomára akadnom a Szövetség női…..
Tegnap a magyar első osztályú nagypályás női labdarúgó bajnokságban lejátszottak egy korábban elmaradt mérkőzést, az eredménye ez lett: Ferencváros-Újpest 16-0. Hasonlítsuk össze ezt az eredményt azzal, hogy ezen bajnoki meccs győztese az UEFA női Bajnokok Ligájában a továbbjutást célzó minitorna…..
It's just a short message informing on the fact that the Hungarian women ice hockey national team not only stayed within the highest league of World Ice Hockey bot they reached the 8th place. Our team played intriguing games against Denmark, Sweden, and Finland with just a tight loss by one scored…..
Aki figyelmesen végigböngészi a Simple Liga eddigi három, illetve a már kitűzött negyedik fordulójának mérkőzéseit, az láthatja, hog a MOL Fehérvár csapata a négy közül három alkalommal pályaválasztóként délelőtt 11 órára tűzte ki a kezdőrúgás időpontját. A Simple Kupa eddigi három fordulója alatt a…..
Kisasszonyfutball Megpróbáljuk 2022.09.04 16:23:36
A közelmúlt két nevezetes eseménye, a 2022-ben bajnoki címet szerzett FTC-Telekom női labdarúgó klub soron levő sikertelen próbálkozása a 2022/23-as UEFA Női Bajnokok Ligája selejtező köréből való továbbjutással - a döntő eredmény 1-3 a Rangers WFC ellen -, valamint a magyar női válogatott csapat…..
Elkönyveltük tegnap késő este, hogy az utolsó VB-selejtező csopormeccsünk pontosan úgy zajlott le, ahogy vártuk. Egyetlen kellemes meglepetés érte csak a nézőt: Bíró Barbi professzionális, szinte hősies játéka. Ő is azok között van, akik hamarosan integetnek nekünk valamelyik nemzetközi légijárat…..
Kisasszonyfutball Spanyolvigasz 2022.09.03 03:40:55
Gondolom, nem szorul a cím magyarázatra. Tegnap este, valamivel 23:00 előtt a magyar női nagypályás fociválogatott úgy fejezte be a mérkőzést, hogy nem szerzett pontot. Ugynakkor azonban odakerült a pont a csapat tétmérkőzéseinek 2021/2022. szezonbeli krónikája végére. Maradjunk első közelítésre a…..
Kisasszonyfutball Face to face 2022.08.30 19:24:39
A Spanyolországban két nap múlva pályára lépő és világbajnoki selejtező mérközést játszó magyar női labdarúgó válogatott nagy valószínűséggel - figyelembe véve a keretbe behívottakat és a korábbi meccseket - olyan összetételben lép majd pályára, amelyben 6 játékos egyelőre a magyar bajnokságban, 5…..
Ross Satyr 2022.08.31 00:48:49
@szoknyás lányok: Ez a korrekt és egyedül elfogadható hozzáállás. Remélem azonban, hogy a nevetek nem jut kifejezésre a pályán viselt sportfelszerelésetekben, bár látványnak nem lenne utolsó!